To musíte vědět sama nejlíp, jestli vám svědčí spíš studené nebo teplé barvy. Podle toho se pak volí barva kovu u šperků…
Příspěvky uživatele
Irma19
Máte zdravé názory, souhlasím na 100%👍
Já bych klidně šedivé zkusila, někdy to s “unavenou” pletí ladí víc, než tmavě hnědá. Ale šedivím jen nad čelem a na temeni, zbytek roste zatím tmavý…
Takže nebarvit se a jít na ježka, vypadala bych jako skunk😂😂🦨
Já nemám na hlavě vysloveně krep, jen je to nepoddajné. Prostě vlasy s vlastním názorem 😂
CGM metodu znám, nevyhovuje mi.
Ale už jsem se “zakoukala” do tohoto, takhle nějak by mohly v této délce vypadat moje vlasy (ksicht bych brala taky, ale s tím nic moc nenadělám 🤭)
Tohle? To je sestříhané mikádo, pro moje vlasy moc krátké…
Všechny ženy i v širší rodině shodily vlasy po prvním dítěti, jsem jediný rebel s hárem 🤭
Mile mě překvapuje, kolik je tu dlouhovlásek!❤️
Já myju hlavu tak po 4-5 dnech, záleží, co zrovna dělám a jak se u toho zpotím. A ještě před každým mytím dávám zábal z olivového oleje, protože jinak mám konce suché.
Dneska je to 3. den od umytí, to se i lesknou.
Díky za povzbuzení, nechám to tedy růst. Meg Ryan myslíte který střih?
Teď jsem na délce 5cm pod klíční kosti a konečně to začíná trochu poslouchat.
Vážně? Nějak jsem měla pocit, že už se to pro naši generaci nehodí 🤔
Kvalitu a hustotu bych na to asi měla, roste mi na hlavě toto… v reálu o něco světlejší, cca v hloubce tónu 4
Mám dotaz (zejména) na starší ženské osazenstvo CHZ. Nějak si nevím rady se střihem vlasů 🫣
Po několika letech pokusů s různě sestříhanými/prostříhanými vlasy se vracím k vlasům v jedné (téměř jedné) délce. Ale jsem už 50+ a rozhodně nevlastním štíhlou dívčí postavu🙃
Jaká délka je podle vás ještě únosná? Mám hodně silné a tvrdé vlasy, lehoulince vlnité, dělají samy od sebe megaobjem, takže třeba mikádo v klasické délce je nereálné. Délku po ramena bych musela žehlit, aby to neodstávalo, to se mi taky úplně nechce. Když je kadeřnice prostříhala, ty kratší vlasy se nadzvedly a vytrčily ven skrz ty delší. Sestříhané se vyježí také, žádný styling je neudrží. Čím kratší délka, tím víc “helma”…
Tak mě napadlo nechat to znovu vyrůst a nosit drdoly všeho druhu…za pár let. Ale co teď? Jak to máte vy? Potřebuji inspiraci🙏
To neznám, ale dělala jsem loni něco podobného a chutnalo báječně 😋
https://www.toprecepty.cz/recept/15514-londynske-stangle/?stranka=2
Já těsto rozvaluju mezi dvěma archy papíru na pečení. Nedělá to pak “varhánky” 🙂
Teď jsem to chtěla napsat🙂 Sádlo!
Udělala jsem o víkendu zkušební várku máslo+sádlo a je to super! 🥳
Není zač 🙂
Rohlíčky…
https://www.tescoma.cz/vykrajovaci-forma-na-rohlicky-delicia
“Poprosíme Pavlu pro převýchovu Pussy, povídá poučné příběhy," poznamenal Pajda. “Půjdeme,” pokynul psí partě.
Péčkujte pořádně prosím…
“Pomozte polepšit pošpiněné psici, pro polepšení potřebuji průvodce,” prosila.
Punťa plus Píďa přelétli pohledem Pajdovo pokousané pozadí. “Přiteli, přebolelo poranění ? Pomůžeme Pussy?”
Poznala pravdu, pochopila poučení. Pýcha předchází pád!
“Promiňte prosím, ” potichoučku pravila.
Ok. Díky, příležitostně na to mrknu.