Bobčo, tak ať to zítra venku dobře jde💪, ale ty Vaše schody…je jich hodně dolů a pak i nahoru 🙈
ale na vzduch potřebujete, udělá Vám to dobře psychicky 🍀máte tam venku lavičku někde?
Bobčo, tak ať to zítra venku dobře jde💪, ale ty Vaše schody…je jich hodně dolů a pak i nahoru 🙈
ale na vzduch potřebujete, udělá Vám to dobře psychicky 🍀máte tam venku lavičku někde?
Když to čtu, tak jsem si vzpomněla, jak tu kdysi psala myslím Terven, jak měl kamarádky pes snad půl roku? v žaludku pecku a nespecifické trávicí problémy.
Jednou jsem pro jistotu, když zmizel plyšákovi plastový malý čumák, nechala dělat rtg s kontrastní látkou. Žaludku a s časovým odstupem i střev. O.K.
Nechci Vás děsit, snad se Vás to netýká.
Tak ať se dovoláte, Bobčo! 🙏 Jsem zvědavá, co Vám řekne a jestli Vám napíše adekvátní rhb a konečně se někam posunete🍀
Zeptejte se svých kolen, Bobčo….máte je operovaná, no nevím nevím.
😃 prostě nová chuť a vůně….a konkurence mezi sebou…máte doma veselo
Primárně jsem měla na mysli toto, cituji se:
“Třeba ten rehydratační prášek do vody, když se něco děje-zvracení, nechutenství, dehydratace…”
Ty energy koule můžou posloužit po nějakém vypětí sil, kdekoli, ale to bylo až na místě dalším…ale v poho, to bylo jen k zamyšlení, k inspiraci a ne proto, abyste se cítila tak, jak píšete 😉
Bobčo, intenzivně na Vás myslím, hlavně ve chvíli kdy se otáčím na posteli 🤦♀️ oproti Vám mne trochu, jen trochu vzala záda po střevní chřipce. Dr.říkal, že se právě při oslabení organismu, záda často bloknou, to jsem netušila…
jak hrozné to všechno musí být pro Vás! Já z toho prožívám nyní jen malý střípek 🙈 jste hrozně statečná! 🍀
Pod to, co napsala Bugyrra, se podepisuju a poslala krásné fotky, že?
To je nádhera Buggyro 👍
Tenurri, nepomohlo by Jackovi příležitostně něco z tohoto? https://www.krmivahulin.cz/doplnky-pro-sportovni-a-pracovni-psy
Třeba ten rehydratační prášek do vody, když se něco děje-zvracení, nechutenství, dehydratace…
Nic nového pod sluncem, inspiraci mám samozřejmě odtud, od zdejších chovatelek a jsem za to ráda. Energy ball používám po dlouhých procházkách do 30 minut než po procházce bělouš odpadne. Je pak lepší, rychleji zregeneruje. Berte to jako inspiraci pro Vašeho citlivého a krásného fešáka 😊
Tolikatě chlupů v kožichu a kilíček, to musí být náročné koupat☝️
Na tý 1. fotce, jak mu ukazuje, jaký to tam máte…a ta 2. fotka…no já se snad blahem rozpustím ❤️
Super, tak držím palce. Dračí krev by pacce neudělala “film” proti vodě? Střihová úprava? No Vy jste si dělala dřív kurz, nebo se mýlím? Příště se těším na fotky před a po🍀😉
Doron, nikdy jsem tam nebyla, ale Váš barvitý popis mi úplně stačí. 🙈 taky mě zajímá, jestli ATB zabrala?
Nádhera, smekám před skutečným panem fotografem☝️
Yoda s jeho polétavou hubinou je úchvatný, jako vždy! Tuhle jsme potkali modrou dogu, fenu a mě hned bliklo v hlavě, že by se Yodovi asi líbila!
No, ale ty nepsí fotky, ty jsou famózní. Foto č. 9 a č. 11, jak se to podařilo vyfotit? Páník má teda postřeh! 👍
Sarah01:Tak Dragouš má zase hotspot, tentokrát na pacce mezi prsty, venčit za deště nebudeme. ☹️
Sarah, tak jak u Dráčka ta packa, už to s límcem bledne, už se to kapku hojí? 🙏
Doron, to jsou kouzelný fotky v té interakci! ☝️ A pak se mi tuze líbilo, jak jste popsala, co se honí Framíkovi v hlavě, že jste mu asi přivedli ovečku 😀. A teď mi pls řekněte, jak hledáte dlouho prohledáváte Framíka, jestli nemá klíště? To máte večer místo telky asi?
To jsou krásní povaleči 🍀
Dafi:tak dnes blátivo zelený výlet s jediným psím kamarádem,ze kterého není Dafča psycho-lapina Charlie,jela s ním v autě,capala spokojeně s ním i!!! to vypadalo,že se napijí s jedné misky zároven!!!heč!!!🙂
takže ráno do Těšan,tam kousek venčení a pak rozhledně a za ní okruh
Dafi nadšená-furt hledala pařezy a BĚHALA!!!!pejsci si počmuchaly,my pokecaly,nezmokly,tráva sytě zelená-balzám na oči,
zase trochu jinej les než u nás,a jiná květena-akorát já mám některý fotky rozmazaný jak jsem zkoušela různý tlačítka….
No krásný, krásný, Dafi.🌷 Ti šneci na svačině a to (ne)divoký prase za plotem 👍👍 nebála jste se jej nebo co říkali psi na něj?? 🤔 hezký fotky!
šavlozubka:K tomu počasí. Když jsme včera odpoledne šli na vyhlídku, tak tam ten strom ještě nebyl. Cestou zpět už jo. Nebylo mi dvakrát volně, když jsem to viděla a byla jsem ráda, když jsme byli z lesa venku. 😲
Tak z toho bych byla celá opocená, věřím, že Vám z toho bylo úzko.🙈 Však určitě tady Váš malej běhá bez vodítka a Vy koukáte po něm, kam metelí a ne po stromech…mám respekt chodit lesem se vzrostlými stromy, po fujavici obzvláště. Opatrujte se!🌷
Taky držím palce, ať je fence dobře🌷i Vám. Něco málo zkušeností s předchozím psem mám, ale se stravou jsme bojovali, nechtěl jíst, ztrácel svaly... To, že fenka nehubne a chuná jí, je moc dobře. Samozřejmě kvůli kloubům všeho s mírou. Jste statečné obě!