🍀 nasrandíra v Hurttě
🍀 nasrandíra v Hurttě
Jo taky se bělouš často drbal z rozrušení. Třeba, když přijely vnučky nebo prostě přišla návštěva. Taky je labil. Zrovna dneska se chtěl prát se psem, kterého nemá rád a viděl ho dřív než já. Omládnul po Cytopointu, no.
Byl tam živý plot.…no a já furt chodím s jednou hůlkou, takže ničemná jsem. Když vidím psa samce první, tak položím hůl, posadím ho mezi své nohy, mluvím na něj a zvládne to krásně.
Co to má Hachi prosím Vás s tou levou přední nohou?? 🤷♀️
Tím poplácáním po bůčku psa, jsem nemyslela, že ten bůček=tlustý bok. To byla prostě jen zdrobnělina. 😊 Ten náš soused čtyřnohej je samý sval a sílu má obrovskou. Rozbil nechtíc paničce koleno tak, že jí ho operovali v průběhu dlouhých měsíců 3x. Prostě letěl s druhým psem a bylo to.
Ta Hurtta by Vaší fence být mohla, některé modely schovají i stehýnka a Hurtta má spoustu gumiček, čímž se dá obleček bezva nastavit. Dobře přeměřit a podle tabulky sedí. Aspoň našemu jo. Bělouš má zelenou pine pláštěnku a pes je suchej i ve slejváku. Když je kosa, vítr, dám pod ještě mikinu.
To bude neohrožený Mikeš a drak v jednom….ten postoj a minule, jak vrčel při hře 😊
To se nedivím, že jí to nebylo! Máme souseda psa a vypadá, jako brácha Vaší fenky a ten má teda široká záda, že by mu tam mohla přistávat letadla 😀 . Já ho vždycky poplácám po bůčku a říkám-to je teda tělo! A je strašně hodnej 😘
No jo a na té první fotce vypadá, že se mu chce čůrat a zrovna to pouští 🤭 jsou rozkošní!
Nádherný fotky! Rozněžňuji se nad nimi a začínám pociťovat potřebu pořídit si jezevčíka 😍 🙈 Byly by z těch fotek krásné velké obrazy na stěnu…úplně to vidím 👏
Moc gratuluju! 🍀 To se hezky čítá…
Jo to ucho, to bělouš si taky dřív chodil nechávat drbat a já vždycky malíčkem dovnitř na kraj a on drrržel a hlavu dával dolů, abych jako drbala pořádně a vrněl blahem…sám by si ho jinak hrozně rozdramcal, tak když jsem byla poblíž, přišel…a teď nic, je prostě klid 🤷♀️
Ajaj, přála jsem Gučkovi takový nástup účinku, jako tomu je u nás. To mě fakt mrzí…tak snad po té druhé injekci to bude lepší 🍀 od té 1. injekce 7.11. jsem na Gučku furt myslela…
Doron:Taky jsem to Gučkovi včera píchla, tak doufáme.
Ten pejsek je chudák celý utrápený.
Rozlízal si tři packy ze čtyř a jak pak ty nohy nadlehčuje, nemůžeme opravit ty záda;(.
Doron, prosím, jak reaguje Gučka na injekci?
Na zoohitu mají teď všechny velikosti a mají tam fotky v detailu a recenze. No a pokud pes nepohrdne nohavičkama…. Máme 2 a střídáme je, když se pes zmatlá. Nevýhoda- není úplně nepromokavý, ale musel by být silný déšť nebo dlooouhá procházka ve středně silném dešti, aby obleček promoknul skrz. Nohavičky jsou prodyšnější, obleček pohodlný, bělouš se v tom pohybuje dobře…viz foto z netu a bělouš hned vedle.
Aluška:Vahine, dejte vědět, až ho budete mít, jestli je opravdu tak super, jako to vypadá na tom videjku
Objednáno. Za pár dní je to doma. Jasně, dám vědět.
Verun:Já mám přesně tendle, svatební dar…ale taky letos dosloužil, kdyby někdo z něj něco chtěl…nebo si to opravil, motor fachčí , ale protáčí se ten krouhací talíř…asi se to už vyžvejkalo…tak čekám na Ježíška co dá pod větvičku. Koukám i na ty ruční, protože struhadla už taky nejsou co bývalo, mám skoro sbírku a jsem z toho už šílená, prostě to nestrouhá…leda mejdlo do pračky.
https://top.recentia.cz/v2/CUTERO/?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=REM+-+Produkty+-+PC+3+-+BEZ+UM&utm_content=CUTERO+3&utm_id=5232150&utm_term=5232150
todle mě pořád láká
Tak tohle mne teda taky láká. Nám by to stačilo, páč je u nás jen jeden malej pes a 2 lidi.
Děkuju za tip. 👍 Dnes si struhadlo koupím, moc jste mi pomohli s výběrem. Snad si Aluška, pro tu svou bandu, taky vybere.
nedostatková podpultovka…nebo jak kde?🤷♀️ taky nestrouhám, mám na té šikovnější ruce nemocnou lymfu a bolí mrcha….takže u nás doma strouhá manžel…a nebo třeba něco malého do zásuvky seženu….
Co Vy, už jste dobrá? Co jste to měla onehdy, jestli to není indiskrétní? No nic mi do toho není, nemusíte odpovídat…to já jen, že jsem na Vás taky myslela
Taky bych potřebovala něco takového malého šikovného a počkám, jestli někdo hodí tip
Nooo, když jsem viděla šipčičku….jste fakt hustá 🫣
Tetřívku, nevím, zda je to kouzlo nechtěného nebo to byl záměr, ale když rychle klikáte na šipky, je z obrázků pěkná animace….psi ožili 👏😃 😁
Krásné fotky a na té první se vznáší anděl se svatozáří 😇 fakt že jo….a kašna je krásná se psy vpravo hleď a Dafi mezi stromy je taky moc krásná fotka 😍 zachumlánci a větvička super 👏
Lední medvědy mám moc ráda, pěkný 👏 to je zážitek! Bála bych se ale….🙈