Nepotřebujete pro Rumouška bráchu? Je krásnej a mladej….
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=93125
I videjko je tam s ním….
Nepotřebujete pro Rumouška bráchu? Je krásnej a mladej….
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=93125
I videjko je tam s ním….
Fikovnice:Impact, a co je s Kevinkem? A takovým tím ovčákoidem, co se líbil mně a Lupusovi? Jsou u nových rodin? To by bylo super!👍
Holka zlatá, ztrácíš linku krásného příběhu! Kevin je doma u Impact a druhý chlapík šel už taky domů, a to ke své sestře, která u páníků bydlí už rok…to nevymyslíš takovej hezkej koneček 😍👏
A co Ty, jak balancuješ v procesu?
orionka-2:Utvrdila jste mě v přesvědčení, vaši galerii neotvírat.
Vy asi potřebujete domů bígla? Tihle asi najdou domov brzy…🤔 jsou moc pěkní!
Chuděrky vyjukaný 😳 ale u vás budou za chvíli v obraze, jak vypadá svět…🍀 ty detailní fotky se povedly….holka a kluk nebo se pletu?
Při čtení Vašeho příspěvku ho úplně vidím, jak potlapkává na značce, kde se to mazání odehrává a přitom se usmívá, s jazykem na vestě 😁
Nááádhera!!!! Moc gratuluju! 👏🍀
Budete to trochu promazávat, aby byla kůže pružná, nebo to není potřeba?
Vypadá to vážně skvěle….mám velkou radost s Vámi🍀 Hachimu pohlazení a ať už v tom poli nic nehoní pacholíček 😉
Dukátek 😊 to je hezké jméno a je nádhernej 😘 a to pálení! Fešáček načechranej voňavej….jsem z něj úplně paf 🙈
Ach jo, to prostě nikdy nepochopím, proč se lidi takhle chovají….ke zvířatům, k dětem a k jiným dospělým…
Jo tenhle, tak na Adaptil jsem už taky koukala, ale ještě nekoupila. Děkuju, jsem moc zvědavá, jak to bude makat 😉 přeju Vasilovi, aby mu bylo už fajn, snad to všechno pomůže 🙏
Taky se na to mrknu, to jste hodná, že jste to sem hodila…a ten difuzér s feromony máte odkud moc prosím?
Asi se lidožravce venku líp dýchá?? a do pelíšku by si venku nevlezla? Aby odspoda nevystydla, když tam dlouho leží a klouby, aby nebolely? Až budou chladnější noce a bude chtít být venku, tak bych ji dala určo ten pelíšek a pohodlný lehčí obleček, aby jí tam bylo fajn. To nám dělal předchozí bělouš, když už byl hodně marod, měl včudu plíce právě a taky byla taková horka tenkrát….
Chudínek Vasilek, jak už je u Vás dlouho? Asi zažil hrozné věci…Neuvažujete nad nějakou bylinkou v tinktuře do tlamky nebo z difuzéru do prostoru na spinkání a uklidnění nervů?
Díky za objasnění…a co když toho pejska těch varlat někdo v budoucnu zbaví? Útulek z principu nebo majitel ze zdravotních důvodů, jaký to pak bude mít dopad na chování potažmo psychiku psa?
Tak to vidím prvně v životě, a to jsem myslela, že mě v životě už nic nepřekvapí 🧐 čistě ze zajímavosti bych chtěla vědět, jestli má i dělohu, třebas možná zakrnělou? No toto…Vy už jste se s tím setkala v minulosti někdy? Co by tomu řekla bodlinka, kometa a další?
Nicméně štěndo je to rozkošné….
Náš pes se mnou přes apku i mluví, no hlavně, když už mluví, tak protože si krátce postěžuje samozřejmě. Nevyje přitom, ale mluví a melduje hubou….jsem zvědavá, jestli bude příště správně vyslovovat, když mu vzali těch moc zubů 😁 abych mu dobře rozuměla 😁
Vypadají tak vznešeně, že musí bydlet určitě na hradě či zámku….přiznejte se 😁 no to je vtip samo….
Tady u nás jednoho barzoje taky obdivuji a chodí spolu s greyhoundem a vipetem, myslím, že budou snad všichni adoptovaní, ale stejně… pro všechny ubytování v bytě v paneláku…🤔 njn
Impozantní šlechtici, máte pravdu 😊
Má neodolatelný výraz, boží štěndo a vypadalo na začátku velmi bídně…chůdě malé…už vypadá krásně! Ještě se teda trochu spravit, ale už není v ohrožení života aspoň. Je to teda holka nebo kluk? Bude mít pak tak 15 kilo odhadem?
Vypadají majestátně a krutopřísně…oba 😉 nemusíte zamykat ani přes noc, kdyź máte tyhle mazlíky 😁🙋♀️
Dublinbarzoj:A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈
Taky mám objednané dva, jeden pro sebe… 😊