Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 24.07.2024, 11:47:57
Eh a kolik že hodin má Váš den? Tak 40h? A ještě máte k tomu určitě někde na sobě skryté turbo tlačítko!!! 😲
Máte můj obdiv! Máte obrovské a laskavé srdce a báječnou pomáhací rodinu! Chtěla bych být Váš pes…to by byl žiiivooot! Velká smečka, práce, sranda a dobrá bašta…zn. ideál 🍀
Tak jsem našla všechno- přihlášení, poznámku….mám zaplaceno QR kódem. 😊 není tam možnost vybrat box, mám alza box přes ulici a balíkovna je tam koukám taky namalovaná, tak snad se to nějak pospojuje samo. Dííky
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.07.2024, 07:45:47
Supr, dík. Zkusím to… se připomenout…na začátku září?Ale jak říkám, když to nevyjde, přežijeme to. Ještě jsem to nezmáčkla, do poznámky to napíšu. Hledala jsem totiž v mezičase přihlášení, měla jsem vytvořený účet, ale nenašla. Neva.
No to se těším! 🙋♀️ Jste tedy velice pracovité obě i s Megí.
A mohu se na něco zeptat? Kamarádka ho dostane- mimo jiné dárky, stejně jako už předtím dostala knihu, k Vánocům i k narozkám, může si vybrat. 😀 No jo, ale letos má půl století, a tak se optám. Šlo by to s věnováním Evíkovi? Jestli je to nereálné, bude mít radost i tak, bez věnování. Jdu objednat a doufám, že je tam možnost toho QR kódu…
Sarah měla zřejmě na mysli to, že hliníková známka špiní srst. Mám bíleho psa, tak to taky vidím. Sarah má výstavní goldeny, tak se vsadím, že je to ono.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 22.07.2024, 14:57:58
Ach jo 😟 to je hrozné, takový šok. Vy to popisujete a mě to běží před očima jako film, jak to čtu…během vteřiny je všechno jinak…Je mi to moc líto, Aluško! Já si umím představit, jak jí ostatní psi hledali…pro taťku to je velmi těžké, cítí vinu a určitě je vyššího věku už…zvládněte to všichni! 🌷 letos máte hrozně naloženo..😒
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 22.07.2024, 13:01:48
Taky bych Jackovi vyhověla a vzala bych ho do krámu, dala mu 3 různé misky na zem, ať si vybere. Brzy po adopci jsem vzala bělouše do superzoo a nakupovala jsem a u pokladny koukám, že si nese krokodýla, tak jsem ho vzala taky a dodnes je to ze všech nejlepší hračka.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.07.2024, 16:57:27
moc gratuluji a ať jsou mamča i mimi v pořádku! 🍀tipovala jsem v duchu 8 štěníků, ale 7 čilých miminek, to je nádhera 🌹jsem ráda, že jste se podělila o poklady a těším se spolu s ostatními na další fotečky 🙂
Přesně tak, mám z toho úplně stejný pocit. Taky nevím, podle mě soud dostatečné důkazy k odsouzení neměl, ale ten člověk je prostě divnej.
Chodil potom a dokud byl venku, chvíli s jednou holkou a ptal se jí, jestli se nebojí, že skončí stejně. Doslova. Mám to od ní. Jsem přesvědčená, že to byl on!
Po pár podobných zkušenost jsem koupila strojek a střihala sama. Doporučují ❤️
Já začala nedávno taky stříhat bělouška útuláčka sama a asi u toho zůstanu. Ne teda strojkem, ale efilačkama a nůžkama na psy s tím zakončením dokulata. Budu v tom pokračovat. Jen musím zrychlit, jde mi to jako psovi pastva! 🤦♀️
Tak jste měla/máte plné ruce práce! Ať jsou všichni v pořádku! 🍀🍀🍀🙏 držím palce!
Jsem si na Vás vzpomněla ve čtvrtek, když jsem na veterině uviděla páníčky se samojedkou a 5 štěňátky, kterým byl týden. Šli asi s fenou na stehy. Bělouš měl silný, už zelený zánět spojivek, tak aspoň teda jsme měli štěstí na štěňátka. Dívala jsem se na chodbě jen zdálky zpoza rohu a zahlédla v bedně bílé kuličky a slyšet byli celou dobu. Mamka byla naprosto klidná….a kráásná! 🥰
Tvrdě spí a najednou vylítne a strašně štěká a ječí. Nebo vyskočí, udělá dvě kolečka, zase si lehne a spí…
Cukání, poštěkávání a “běhání” ve spaní dělá každej pes, tohle jsem nikdy neviděla.
Chůdě, to se moc nevyspí ani on a ani vy ostatní doma. To je o infarkt, snad to časem ustoupí? Spí sám nebo se choulí k holkám? Nebylo by dobré dávat mu něco málo přírodního na uklidnění? Jeden neví, co má za sebou že jo…Z války bych taky měla divoký sny..