A víte aspoň to, kdo Vám to auto nabořil?
A víte aspoň to, kdo Vám to auto nabořil?
Ještě, že se Fido našel doma😼 😀 to je jen takový malý okýnečko 😉 u nás je dnes od rána hezky.
Aluško, to je náádhera !!!👏👏👏 Zrovna odpoledne jsem na Vás a Idorka myslela a říkala jsem si, že se Vás tady pozeptám, jak to vypadá…něco mi říkalo, že nemám být netrpělivá, že zpráva dorazí 😉 příště už to bude na oslavu, až se kožíšek zacelí 🥂
Je to síla! Cca před měsícem ho bolela záda. Je ho velká škoda! 🌷
Proboha, koho to dneska k té kriminálce, potažmo policii, berou? Schopní lidé asi došli a zbyli jen takoví ignoranti🙈 Bože můj!
Verun:fena mi cvaká, když cítí něco neobvyklého nebo ten pach chce lépe prozkoumat, ono cvakání asi nebude jako cvakání, někdy ze spaní cvaká, jako by saje , asi štěněčí sny😉
Bělouš taky má někdy štěněčí sny a je to přesně tak, jak to popisujete Vy, Verun. 😀 je to hezké a snažím se ho nerušit, ať se mu to dozdá, když to jde.
A cvaká, když si blízne kapky moči feny a vychutnává…kastrace na to nemá u nás žádný vliv. Ovšem u starého psa to může být asi klidně třeba od nějakého diskomfortu? To je ale to jen má úvaha…
Gratuluju ke štěňátku…má skutečně moudrý pohled…a určitě je heboučkej a krásně voní 🐶😍
Nádherný fotky i Kili 👏 a jak mu ty ušiska vlajou a on se směje. A Zrzavci to vystihla přesně 😉
Znovu tu obdivuji to bílého pejska, jak se to pěkně zahojilo. Břicho a přední noha je přeci furt v nějakém pohybu. Měl to zavázané, ale stejně to místo je o dost horší na tohle než ty záda…
Doron, co to čtu..taky bych měla strach o psy a všechno. Asi to chce nepravidelný a častý pohyb u domu, to mě tak napadá teď, nevím. A snad by je psi odradili svým hlídáním a tím, že jich je víc 🙏
Mi:Děkuji,utěšuji se tím,že zatím je průběh mírný,ale ještě čekáme na výsledky. Jsem z toho hotová…
Držím palce, ať zůstane u mírného průběhu…dejte prosím vědět Mi, co výsledky a doufám, že to bude dobré🌷
Fikovnice:Představ si, že Fidko už je na inzulínu “jen” á 48hod!!! 👍 Nečekala bych to…
No tak to je krásný 👏 jste výborný tým! I s doktorkou 👍
Mám radost s Tebou 😊
Bobčo bezva, občasná oprava je nutná 😀👍 taky jsem musela překonat 8 schodů.. no ze schodů se jde líp, nahoru blbý-fuška, ale s pomocí se oboje dá. Taky dcera říkala, že když to nevyskákám, že to jistíme po zadeli 😉
https://www.dogsie.cz/obchod/pamlsek-pro-psy-himalajska-tycka-multipack-5-ks/
😵 no jako hezky se to zahojilo, to fakt zázrak! Aluško řekněte prosím, co se tomu pejskovi stalo??? To se rozpáral o něco nebo???
Ta různá kávová atd. dřívka budou asi dobrá, s tím zkušenost nemám, ale co třeba himalájskou tyčinku, ta je tvrdá a jak to pes žužlá, rozvoní se a postupně ubývá. Zůstává tvrdá, jen ubývá olizováním. Moc jim to chutná. Pro Baruš určitě velikost M. Vydrží dlouho. Seženete všude. Zkoušela jste ji někdy v minulosti?
Fiona.Praha:Okukuji tu kombinézu už nějaký pátek, ale pořád jsem se neodhodlala ji pořídit. Nedokáži se rozhodnout, jak dlouhé jsou ty rukávy/nohavice. Mám krátkonohou pesu, tak abych to nemusela ohrnovat nebo stříhat. Na fotce je asi PRT, takže “čtverec” a má to do poloviny nohou, takže by to naší krátkonohé mohlo být akorát. Rozměr odpovídá? Pesa má asi 32 cm, takže 35 cm? Díky
Jestli nemáte jezevčíka, tak bych se těch nohavic nebála. Bělouš nemá nějak zvlášt dlouhé nohy a komboška sedí perfektně viz fotky. Měří od kohoutku 36 cm a velikost 35 sedí na délku taky skvěle. Jak můžete vidět na fotce, když si to nazvětšujete, zip končí nad ocasem a obleček je po straně delší a do obloučku, tak snad velikost 30 bude pro Vás stačit? Když to nebude sedět, zavoláte tam a budete překvapená. Teda mě před 5 lety u předchozího bělouše řekli, že mi vrátí peníze a obleček ať dám do útulku. Koupila jsem pak další, a to už jsem trefila. A ten, co neseděl, jsem dala do našeho útulku. Nedám na ně dopustit 🌷snad se u nich nic nezměnilo.
Venčila jsem dnes s dcerou z půjčeného vozíku 😉 aspoň, že takhle…hezké to bylo.
Aluška:Ten rozdíl je 18 dnů, přepsala jsem se, ale i tak je to krásný 😀
Aluško, mám velikou radost s Vámi 👏🌷jen tak dál a Idorkovi posílám pohlazení. Je statečný! Můj by to zkoušel oblizovat nebo okusovat, jakmile by to začalo svědit…a když se to hojí, tak to kurňa svědí. 😉
Děkuju Ti 🌷no Ty jsi si zažila strašný věci, já vím. Už bych se ráda jakékoli další operaci vyhnula do budoucna. S vlastními kyčelními klouby doufám dožiju 🤦♀️🙏 proto mám psa, aby mě udržoval v pohybu 😀
Co Fidýsek?