Zradou je pro me to, že se ten někdo nemá odvahu se podepsat...
Zradou je pro me to, že se ten někdo nemá odvahu se podepsat...
To se radši neučte, ale to Vy Sarah víte a já vím, jak jste to myslela....a ten, kdo tady psal tak hnusně jako anonym a přitom je to někdo, kdo ty lidi tady zná dlouho, tak to je prasárna největší...a je to smutný...použiji citát " pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu....jak může člověk zradit člověka.."
To bude radost Rezzzy, berte to pozitivně....kdy přijede domů, chlupáček?
Aléé, žďuchal do Vás nebo, jakým způsobem Vás budil? A ano, když se bělouš zlepšil a spal líp, taky jsem po něm házela nenápadně okem, jestli ještě fakt spí a já už pak neusnula... Bělouš pozačátku si dal tlapky na postel a žďuchal do mne buď čumákem nebo škrabkal tlapkou, ale klidně i do obličeje - to už teda dneska nedělá, tak jsem ho odstrkovala a prstem ukazovala na pelech a říkala, že má ještě spinkat. No nechal se zpočátku odbýt na chvíli třeba 15-30 min., ale časem už byl trpělivější a dneska teda dokud se nepohnu já, nevstane, i když třeba už nespí a jen tak zevluje...
pamatuji se, že to žďuchání a dloubání, škrabkání dělal bělouš č.1, jako štěně, ale v noci vydržel se nepočůrat, spal s dcerou v posteli. Chodili jsme s ním večer okolo půlnoci ....ovšem ráno, to jsme ve 4.30h museli někdo vystřelit, vzít ho do náruče a mazat hned před dům...skoro vždy jsem to byla já, ale nevadilo mi to a ani teď mi to neva. Mám pak radost, že se pěkně vytentuje a nebolí / nebolelo ho břicho
Tak to je šikulka a kliďas ten Váš pejsek, keriton 🍀a bylo hodně té srsti, co šla dolů? A jak dlouho to trvalo, jestli se mohu zeptat?
No je to pejsek za odměnu 🌹
Pinzetu na klíšťata a pak osobně považuju za důležité mít doma enterozoogel a humican. Minule měl bělouš krvavý průjem a díky tomu, že jsem tohle měla doma a stříkačkou mu gel dala a pak ještě s odstupem humican, byl průběh mírný a brzo se uzdravil. Vetka mne pochválila, že jsem mu tohle hned dala a že jsem vybavená. Teploměr mne ještě napadá.
Jémine Rezzzy, to je hezkej štěník 🍀a umí z jazýčku ruličku 😉 moc roztomilej a já jsem z něj celá vedle sebe! Těším se na další krásné fotky...
Napsala jsem Vám totéž SZ, ale lípnu to i sem, kdyby s tím amoniakem bojoval i někdo další. Na odbourávání amoniaku jsem PRO LIDI našla, že se užívá L-ORNITIN a antibiotikum NEOMYCIN, ale jestli to můžou i psi, to nevím.
K tomu by se třeba vyjádřila Bodlinka, jestli to tu čte? Bodlinko, prosím Vás...haló, jste tu? 🌹
Sardullah, to si neberte osobně, nemyslela jsem to špatně. Chodí sem kde kdo, tak, aby se někdo nenadchnul, že zavře tlamičku psíkovi a přitom si nezavařil. Náš bělouš první byl žužla a nežravec, zato bělouš druhý je hltoun a jídlo miluje...i to, které by neměl 😜
S tou ňamkou opatrně, zaleží na více okolnostech v povaze i velikosti psa atd. Nedávno mi známá paní, co chová knírače, říkala, že "díky" sušenému střívku a vlastní nepozornosti, přišla o staršího pejska. Udusil se právě sušeným střívkem, i když byla doma. Byl s tím pod gaučem. Nedokázala mu pomoci a než dojeli na veterinu, bylo pozdě. Takhle mi to řekla. Můj útulák miluje jídlo natolik, že už se mi párkrát stalo, že mu musím buchnout do zad, jak hltá a pak kucká, a to nemá žadnou konkurenci doma. Nenechala bych mu ani střívko, ani granule, když není pod dozorem, je to blázen pes
Povedlo se mi konečně dát do profilu foto. Z mobilu to není úplně jednoduchý...ale foto je úplně čerstvé, páč je ze včerejší 10 km procházky krásným voňavým úvozem. Mám ráda vůni černého bezu a divokých růží...no a fotila jsem psa v chladící vestě, který říká, ať přidáme do kroku, že na nás nebude furt čekat 😄
Doron, ten je teda krásnej a spokojenej....
Xerxová, to jsou úžasný fotky! 👏