Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 15.01.2025, 20:46:05
Dobre ranko😉osazenstvo,
Dron 100X sláva, že prášky zabraly a kulíšek je aspoň o pídi lepší.
Chápu, že jste s toho všeho unavená a ještě do toho všeho i vy nejste v pořádku ( pokud si pamatuji). Já osobně měla snad po50letech co mám pejsky taky psincák, nikdy jsem ho neměla. Mám dva psy a vím jak si to předávaly, no začátek jsme zvládly s Jitrocelovým sirupem a vitamínem, ale jak Batulek dostal znova psincák tak u našeho veta okamžitě dostal antibiotika a byl klid. Jen si pamatuji, že tři týdny jsem se nevyspala.
Držím vše co mám v okolí, aby se vše pomaloučku, polehoučku zlepšovalo👍, no a hlavně podávejte zprávy i kdyby to bylo jen malinké zlepšení. Víte sama, že jsme baby zvědavé a potřebujeme nakrmit ucho.
Jsem doma a Gigoušek dostal Prednison ráno čtvrť a večer taky. No, ale pojede k vet. do Havířova na kameru, abychom zjistili jak je průdušnice poškozená. Na sten ho moc nechci dát🥺.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 15.01.2025, 07:44:36
Přesně tak 👍snad pomůžou léky. Na operaci se stenem opravdu 🙄nevím a mám zkušenost, že to kamarádce pomohlo jen na dva roky a zaplatila první operaci se stenem před 15lety 25000kč. O peníze ani tak nejde jen to, že to moc nepomůže na dlouho.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 15.01.2025, 07:43:08
No neomezuje ho to zatím v ničem, vypadá a tváří se jak úplně normální pes a řádí s Chulim jak z řetězu urvaný , jí, pije, hraje si, mazlí se atd….. Jen kašel i v noci a pře kašlávání. Ach jo 😢první co možná navrhne vet budou kortikoidy, pod narkózu na vyšetření ho chci odvést do Havířova, tam má můj další vet vše po ruce, nesnáším uspáni☹️.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 15.01.2025, 06:56:56
No víš co hmmm já vlastně nevím🤫jen my to takhle řekly a doufám, že se spletly. Radili my operaci a že se uvidí, no to mě tak trochu odradilo, bojím, bojím a zase se bojím za toho moje ho drobečka.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 15.01.2025, 06:53:54
No podle mě je, ale on to má už snad 4roky, jen to nebylo tak moc kašlaví. Teď se mu to zhoršilo a začal kašlat už i v klidovém stavu a proto chci k vet. jenže on žije na kopci a my tady teď máme ledovku. Snad dnes povolí a jedu za ním. Je to velice starý vet., ale moc chytrý vet.
Přitom Gigoušek je veselý, čilí, hraví a žravý😉i když ho kašel chytne u hry tak nepřestane až já zakročím ať jde do klidu, odkašle a jede v blbynách dále.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 15.01.2025, 05:39:44
No teda VAU.
držím vše co mám a k tomu i dvacet prstů ať se pejskovy uleví.
Poznámka i já bych ho tam jen tak nenechala.
Odpoledne pokud u nás povolí ledovka jedu i já k vet.
Gigoušek stále kucká ( je to bez hlenů spíš suché), ale má to již dlouho . Byl u třech vet a bylo mi řečeno, že má spadlou tracheu ( vůbec ne chápu co to je , jen ho prý čeká operace) dalo se s tím žít, ale už mívá kašel a prokašlávaní často. Jinak jemu to nevadí jen vizuálně a poslechově to není hezké.
venčení stále u nás po tmě🤪proto žádné fotky nemám, ale přiznám se, že i mobil zapomínám. Snad někdy za uherský rok i fotečku pořídím🤫pokusím se nemít alzhajmra.
Hlásím, že jsem byla znova po dvou hodinách na psím venčení a jdu pěšinkou kterou jsme šli ráno , koukám a naše stopy jsou zasněžené, hurá jen aby to vydrželo aspoň dva měsíce a teplota klesla co nejníže. Juch jak já tohle milují. Mě vadí šedivost a to zima bez sněhu je.