Bobi jo, ale tři v žíle😉, ale to víš, že jo jen na tuhle notu musím mít náladu. To není jak disko😉.
Bobi jo, ale tři v žíle😉, ale to víš, že jo jen na tuhle notu musím mít náladu. To není jak disko😉.
No ani mě to nic neříka, ale tak trochu mi to připomíná špajdle -špajzka🤔. Špajzka je tady spíž na potraviny .
Bobi zase pěkný budíček😉.
Tap super písnička, ach jo😍.
Takové jsou moje krevní skupina, a k tomu přidám balady hlavně i s irskými tanci👍.
Tak to jsem se pokochali, opravdu krásné a krása👍.
Tak tohle nemá chybu🤣.
Jen takový dotaz, dnes jsem si mohla rozkliknout vaší fotku trasy a jako to není snímek se satelitu, to je jen ilustrační snímek, že jo? Chybí mi totiž tam sníh😉.
No to je už něco pro mě 👍a na srdce určitě koukat nebudu😉.
Bobca:ještě do třetice-naposledy….no není hezká?? Dájo,tobě se bude určitě líbit🤗
Jojo líbí, ale já fakt country moc nemusím i když poslechnu proč ne, ale tak u táboráku a nebo se třemi v žíle😉.
A to jako mi chcete nakecát, že pán planety člověk tady je dýl než vlk? V žádném případě 🙂↔️.
Nikolko krása👍 jojo a hodně fotek sem.
Jinak jsem jedné známe vykládala jak jste byla na Sicílii a jak to tam vypadá s pořádkem, ona je totiž takový ten človíček Ital a prý ano máte pravdu jen střed čistota a dál humus.
Raduš liša- liši neznám a ani se u nás nepoužívá i když tady máme teda slovník prazvláštní.
I u nás začíná teplo, ale dávám na ty potvory až některý s nich ho chytí. Některé roky jsem touhle metodou nemusela nic dat, já strašně nemám ráda chemie a oddaluji co se dá jak u sebe tak u zvířat a všechno tohle je pro mně chemie.
Proč je vlk tak důležitý? Stane se něco když nebude?
Podle mě je důležitý a stane se něco. Příroda nedělá jen tak něco pro zábavu, ta dělá a vyvíjí vše z rozumem. Jen člověk si myslí, že je tvor nad vším a o všem může rozhodovat, protože je to on nadsamec člověk. Věřím pevně v přírodu, jak se říká je to naše pramáti.
Proto i ten vlk sem patří tak jak ty ovce, prostě se musíme my lidi naučit s polu žit. Jinak to nejde a pokud člověk nepochopí tak holt musí zmizet lidstvo , ten vlk tady byl dřív jak my.
Aluška:Určitě, objektivů má mraky. Teď jsou na 3 týdny v Mexiku, tak až pošle nějaký fotky, tak je sem dám 🙂
Jojo prosím já chci koukat a kochat se, prosím 👍.
Chápu, můj to má taky tak každé ráno umýt, škoda😢.
Já zase myji jednou za týden a hlavně mě se nemastí. Stále nosím dlouhé .
Ano pohlazení bylo👏 a líbilo.
Ty vado 😂, to jsme si povzpomínaly supr👍.
Sarah to snad ne, takovou krásu ostřihat🙄škoda.
Nádhera VAU👍.
Sarah je to asi teleobjektivem, určitě by se nepřiblížil na krátkou vzdálenost, podle mě.
Boby sedíme s manželem a super poslech👍.