No chtěla jsem se kochat, ale bohužel se to moc dlouho načítá a nemám trpělivost. Až budu na lepším PC ráda kouknu. Jsem baba zvědavá 🫣.
No chtěla jsem se kochat, ale bohužel se to moc dlouho načítá a nemám trpělivost. Až budu na lepším PC ráda kouknu. Jsem baba zvědavá 🫣.
Tak konečně jsem Vaší písničku pustila i moje mu a chválil převelice, že se dá i zaposlouchat👍🤠.
Bobca:Nedávno jsem tu psala-nebo na víčku?nevím,že jsem byla na tom fesťáku u Radky…a ten Lipo,co měl co říct těm mladým,co mě úplně dostal svými texty,nazpíval s Aničkou Slováčkovou písničku..Jsem ji teď objevila na Seznamu někde v novinkách….tak se podělím….👌❤️
A zase slza předčasně ukápla😢. Moc hezké.
Moc hezké až to chytlo u ❤️. Usmívam se pod fousy a závidím v dobrém když někdo něco tak krásného umí 👍.
Coudas:Jižní Čechy, moje srdce, doufám (snažila jsem se dohledat), ze je jihočeská, Žalman upravil. Tak si dovoluji…
Coudas tvoje? Tvůj zpěv?🤔
. Jenom tupoň nebo parazit kterému tenhle bordel vyhovuje to odmítá vidět.
Sebestředný, namyšlený chytrolín jste VY😠.
Stále se tady dokáže urážet kohokoliv kdo má jiný názor, prostě opravdu musíme být stádo ovcí?
Nene Bonnie a Vy to jednou dáte, věřte v to a ono se to splní, já to vím👌.
Impact vám moc gratulují k narozkám💐 tak k nádhernému výšlapu💪.
Vahine:Na fotce jsem našla, kromě spokojených psů i Zrzavý kalendář 🤓
Jééé ja taky a jak je pěkný🤪.
A já jen taktickou poznámku. Četla jsem, že tady někde v Jeseníkách po strašně dlouhé době se otevře obora pro lidičky. Tak doufám, že ji nebudou zase muset rychle zavřít, známe lidi.
Pochopila😉.
To je strašné…..😠, jediná pro mě pěkná fotka je čtvrtá protože je tam moje oblíbené plemeno Bišonek. Já mám ráda upravené psy, ale tohle barvení ne-e.
A tak ta vlezla až pod kůží 👍.
Bencok neboli tlustý, bachratý….atd. Bencok to je tak jako pěkně řečeno, ale mě se líbí😉.
A ta druhá fotka nemá chybu👍.
Ty vado, ty máš, ale bencoka🙃.
Děkuji za odpověď👍, to máš pravdu práce pro vraha. No ono sbírat materiál je opravdu na dlouho a jen mě ještě napadlo, že by se k tomu mohly přidat i nepravidelné tvary, aby jako toho materiálu rychleji přibývalo.
No a k tématu, jak pak venčíme? Stále po tmě👍.
Chápu , že člověk je tvor zodpovědný, ale dojede na to. Já , kdysi když jsem ještě chodila do práce, tak jsem byla takový blázen, že i dovolenou jsem si nechávala proplácet páč kdo by za mě dělal, že jo? No prostě magor. Jedna známa po prochozených angínách si zničila srdíčko a musela na nové. Zaměstnavatel ji ke všemu propustil a ani děkuji neřekl.
🤪jejejé a kdypak je budete mít?
I můj kdysi chtěl, že si pořídíme zakrslé kozy, nene nemůžeme protože máme psy hovnožrouty jak jim říkám , neustále uklízím na zahradě po kočkách, venku po kolemjdoucích psech…..atd. Proto i já rezignovala ze slepic.