Buggyra:Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dájo, já vám to na jaře vyfotím, budete mít tu zrzavou mrchu i s malým mršátkem, chodí si k nám jak do sámošky.
Ano, prosím, miluji takový pohled👍.
Děkuji Dája.
Buggyra:Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dájo, já vám to na jaře vyfotím, budete mít tu zrzavou mrchu i s malým mršátkem, chodí si k nám jak do sámošky.
Ano, prosím, miluji takový pohled👍.
Děkuji Dája.
Dneska jsem přilítla po práci taky na zahradu a koukám do výběhu a místo tří(2 kobylky a koza) postaviček tam vidím čtyři!!!Říkám sakra co to je…přicházím blíž a normálně mezi oběma kobylkama(a dost blízko u sebe) se pásl mladý srneček..byla jsem už docela blízko,když nakonec utekl…a myslíte,že mě napadlo udělat fotku?Ne samozřejmě…ale teda koukala jsem,že se tam spolu takhle klidně pásli…že to bylo jedno jak kobylkám,tak tomu srncovi🤔
Dobré ránko😉,
no teda to je tak hezké. Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dája
Stelle:Prosím, napíše mi někdo sz? Děkuju.
Už tam máte SZ, ale asi nejsem první😜.
dája
Hurá i já mohla hlasovat, vau to je divné, ne jako abych na svůj příspěvek hlasovala.
Dája
Ha tak jsem dumala jak Vám to mám ofotit a poslat až než jsem se k tomu dostala tak je vše OK na 100%👍.
No semnou je to tragédie🤪.
Dája
Proč je to bílé? Asi jen mě to blbne ( odpovědi 1,2, otázka)😉.
Aha jdu na to😉
Dobré ránko😉,
tak kdepak jste všichni?
Nechrápeme a diskutujeme😛.
Já vyvenčeno, nakrmeno, uklizeno a vy nikde🤪.
Šup, šup , šup s postele🤩.
Dája
A vona ta současná doba taky není nejslavnější. Zeptejme se matek samoživitelek, osamělých starých lidí, kteří mají jen jeden důchod a tak chodí do práce i v sedmdesáti, aby měli na nájem. Nechtěla bych dneska začínat, protože bych věděla, že mám malý šance pořídit si samostatný bydlení, děti bych nemohla pustit ven, protože bych se o ně bála. A když nemám psa radikála, jako Sardullah, bojím se za tmy taky. Drbou nás ze všech stran a podvádějí, jak se dá. Takže……. ne nechtěla bych vrátit starý časy, protože byly hnusný, ale když jsem utíkakala po Václaváku před obuškama a zvonila klíčema, netušila jsem, že zvoním zase jen pro jiný prasata. Měla jsem ideály, jak teď bude všechno skvělý a jak všem ukážeme, protože jsme hrdý, šikovný a výborný Češi a já budu moct bejt na svůj národ hrdá. Prtky.
Pod tady ten odstavec se podepíšu.
Dája
Dobré ránko😉,
jen taktická poznámka, rychle reagujete👍.
Nevím který z Vás, ale díky, mě se to líbí👏.
Dája
A lupus4 se nám vrátil👍.
Vím Vás do civilizace🤫.
Dája
A zase otázka .
Proč se musí zachraňovat nějaký chov? Proč se to stalo? Proč příroda tohle dopustila?
Proč, proč a zase proč?
Protože tohle vše zavinil člověk a pak se snaží napravovat, hau😉.
Dája
Tak jo😛
Dobré ránko😉,
halóóó!!! Kdepak jste všichni?
Stáváme a kecáme.
Dája
Dobré ránko😉,
asi opravdu dosívaní. Já neporadím, nejsem tak zkušená jak tady holky, ale i u nás musím začít hlídat. Když Gigoš a Chuli začnou moc spolu dovádět tak se to zvrhne k řvaní do pysku. Hlavně když si Gigoš chrání jídlo a pažravý Chuli krouží okolo.
Nikdy , opravdu nikdy jsem tohle nemusela řešit až u Chuliho, ale tam jsem zjistila, že jeto jeho neskutečným temperamentem, žravosti a dospíváním.
Tak prostě začínám korigovat.
Dája
Pšt: doufám, že to mám dobře napsané😉
Dobré ránko kočandy😉,
vůbec, ale fakt vůbec jsem netušila, že něco probíhá přes SZ a jako i já jsem v šoku. To se ani nedivím, že se chce někdo odhlásit , aby mu SZ nechodily👍, ale i když se odhlásí tak mě se třeba líbí, když je tam tohle nepřihlášený Zrzavec a to mi stačí páč vím o koho se jedná. Pokud na někoho reagují ( nebo čtu ) od dotyčného něco, mám ráda když vím o koho se jedná páč za ty roky už i pochopím jeho psaní a jak pak to myslel. Doufám, že jsem jako obvykle nepochopila něco blbě. Ono někdy číst mezi vašimi řádky je kumšt.
Jo a vlastně blbá otázka, pokud byl problém s něčím tady? Proč dotyčné to nezveřejní, já bych ( pokud se mi něco nelíbí ) to bonzla veřejně.
Prosím neodcházejte, neodhlašujte se, zůstaňte stále s námi👍.
Tak a doufám, že zase nepíšu jak tatar, fakt začínám mít z toho fobii🤪.
Dája
Leithian pane bože a dost!!!!!
Přestaň furt rýt do někoho.
Jak píšeš jsou dospělé, ty sněmy nežiješ, ony holky vědí co a jak😉.
Dája
Dobré ránko😉,
nééé střihat ne, prosím👏. Jé krásny ve své podstatě.
Dája
jara.t:Je to jeden druh - bohužel je to to asijské slunéčko.
Dobré ránko😉,
tak to musím kouknout pořádně co to za invazi mám já. Je toho opravdu hodně, ale u nás nacházím spíš mrtvé, jen zametám.
Místo Jeseník.
Dája
Pšt🤫už budu ticho…..
Dája
, se kterymi se pracuje nebo vysravuje
A máme tady nové slovíčko🤣.
Jsem fakt netušila, že se vysravujeme😂.
Tak a teď už to neupravíte.
Dája