Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 08.05.2024, 18:48:46
Já o úvazech v nemocnicích vím, vím i jak kurtují na psychinách atp. Vím, jak vypadají oficiální kurty, někde se fixuje “jen” obinadly nebo se dají ruce do rukavic atp.
Ale toto teda bylo/je i na mě hooodně moc!😠 On totiž tento úvaz může vést k nevratnému poškození brachiálního plexu = inervace paže a vůbec HK. Děs!!! Jen ať sem z Júesej nedojdou tato zvěrstva!!!
Ta žena ve videu je mladá, a i pokud se bůhvíjak provinila, vnímá bolest a mně prostě připadla jak ukřižovaný Ježíš.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 08.05.2024, 15:52:50
Já už Fida pohřbívala několikrát. Dokonce sousedka šla za mnou s vínem…že Fida zapijeme. Tehdy mi dodala odvahu ona, když řekla:"Jano, ale on vůbec ještě nechce umřít!" Já už měla tehdy úplně zkreslené vidění a vnímání (bylo to u toho kočičího moru).
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 07.05.2024, 19:28:35
Balu, ale svým způsobem je opravdu dehonestující chtít kastraci. Tam nejde o odstranění penisu nebo prsou, ale o orchiektomii (odstranění varlat) u transžen, a ovariektomii u transmužů.
Určitá osoba, které je plný internet, a z aktivismu si asi udělala kšeft, mi už fakt leze krkem…a bojím se, kde všude na mě ještě vykoukne. Zasvěcení asi tuší. Tak to mi opravdu vadí hodně a je mi to protivné. Stejně tak jako podivná servilnost médií…
Jenže: Opravdu jsme byli téměř poslední v Evropě s tou podmínkou kastrace!!! Tím pádem dotyční nemohli mít své biologické děti.
Nemyslete si, já chápu a rozumím argumentům proti (tj. Vašim) i argumentům pro. Zajímavé je, že moje transkamarádka (mnohokrát jsem zde o ní psala) transaktivismus odsuzuje a byla možná v celé republice mezi těmi úplně prvními, kdo se nechal přeoperovat. Kdyby to šlo (eticky a měla bych souhlas), vložila bych její foto. Nikdo by na ní nic nepoznal. Myslím vnějškově. Jak dopadla operativně v intimních partiích samozřejmě netuším.😉
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 07.05.2024, 18:25:57
Ano, dnes to celý den hlásí ve zprávách.
Ale je to těžké. Z celé Evropy jsme podmínku kastrace měli jen my, Lotyšsko a tu třetí zemi jsem zapomněla (předpokládám Maďarsko). Mnohým to pomůže, ale ten LGBT aktivismus a masírka v poslední době jsou až nechutné!
https://www.fipwarriors.eu/ Je i facebooková skupina, ale soukromá. Našla jsem třeba Anidef měl nějakou sbírku na léčbu a vyléčili. Laboklin fip - nejde mi vložit odkaz.
Ano, ta stránka je dobrá! Také jsem ji našla, teď jsem ji prolítla a cituji z ní:
“Koncom roku 2021 bol pre liečbu Covid-19 schválený liek Molnupiravir, v ČR a SR predávaný pod obchodným názvom Lagevrio. Aj keď neprebehla žiadna klinická štúdia pre liečbu FIP, v praxi bol už mnohokrát použitý a jeho účinnosť je zrejmá. Okrem toho spoločnosť Anivive pracuje na schválení inhibítora proteázy s názvom GC376, ktorý bol predmetom klinickej štúdie pre liečbu FIP už v roku 2016 a ukázal sa účinný hlavne pri liečbe vlhkej a suchej FIP bez okulárnych a neurologických symptómov.”
“Tedy tolik hloupostí,jako na těchto strankách jsem ještě neviděl. Žádný legální lék u nás neexistuje. MVDr. Načeradská z podivných důvodů dostala povolení k provádění léčby Molnupiravirem,který primárně není určen pro zvířata a není u nás registrován…”
Dále:
HERO tablety (předpokládám lze koupit přes e-shop)