Ano ano, sondu měl kocourek Odberryho.
Ano ano, sondu měl kocourek Odberryho.
Raduš: MVDr. Načeradská, cituji:
"Lék byl původně vyvinut k léčbě COVIDu, ale zjistilo se, že funguje dobře i u koček na FIP, zatím k tomu zas až tolik informací není. Délka léčby je dle typu FIP 8-12 týdnů a cena je cca 30 tisíc více info o účinné látce např. tady https://www.zdravezpravy.cz/.../molnupiravir-na-covid-uz.../ nebo ještě tady https://www.fipwarriors.eu/eidd-2801-molnupiravir/
O kus níže je tato reakce:
“Tedy tolik hloupostí,jako na těchto strankách jsem ještě neviděl. Žádný legální lék u nás neexistuje. MVDr. Načeradská z podivných důvodů dostala povolení k provádění léčby Molnupiravirem,který primárně není určen pro zvířata a není u nás registrován…”
Dále:
HERO tablety (předpokládám lze koupit přes e-shop)
https://www.fipwarriors.eu/en/product/hero-pills/
Raduš, ozvi se!!! Btw, máš můj telefon? Písnu Ti jej teď do SZ.
kometa:Kometko, Jani, můžete poradit, co mám hledat, co nesmí být moc nebo málo?
Bylo by lepší sem ty výsledky hodit.
Na FIP se dá nasadit Remdesvir.
Ale jestli je tam nějaká divná masa… Ještě je možnost břicho pod narkózou otevřít a kouknout.
Co mě tak napadá.
Ano, remdesivir…ale bude to asi hodně drahé.
Co vím, zkoušejí se i kortikoidy, a dokonce cytostatika či imunomodulancia.
Hlavní bude to dodiagnistovat a kocourka rozejíst. To je nutné, kočka prostě nesmí hladovět. I dva dny jsou nebezpečné.
Radce jsem napsala. Zkusím zjistit ještě další info!
Ježiš Raduš, jdu hned na SZ… Drž se!!!
Nevyznám se tady v tom bontonu…
Ale naše přednostka podala ruku proděkance (tudíž je níž). Já ji následovala (a jsem ještě níž). Tedy bych očekávala, pravidla-nepravidla, že on, přinejmenším jako muž, tu ruku podá. Ale to je jedno, snažím se, aby mi na něm záleželo co možná nejméně. A proděkanka mi pak k tomu něco napsala, což nechci zveřejňovat.
Boži, jasný, rozumím…máš pravdu!👍
Bobca:Jani,víš,že "lidé jsou různé"..ber to tak🙏…ale já myslím,že můžeš být spokojená,né?😇dočkala ses poděkování a naděje,že tam budeš dál učit,né?🤝
Jinak já nejsem vyhazovaná, ba naopak…oni počítají, že budu většinově učit…😄
Ale to je na delší vyprávění. Mně šlo o to, že tím, že se za mě postavilo vedení, se třeba někdo u nás chytl za nos… I když to je asi jen zbožné přání.☹️
"Jani,víš,že "lidé jsou různé"..ber to tak🙏"
Boži, jak to myslíš? Jasně, že to vím a píšu o tom. 😀
A jsem šťastná, že se proděkanka zachovala tak, jak se zachovala.👏
Psala mi sestřenice i přátelé, že proděkanka je skvělá (což je) a sestřenice prý:"To je neuvěřitelné, aspoň malé vítězství!!!" Teda pak mi prod. řekla, že je ve vedení asi poslední blbec, který ještě narovinu říká, co si myslí. Což je tristní.
No a dotyčný se začal chystat něco promítat, pečlivě tam procházel soubory, chystal plátno, když vtom proděkanka stoupla a prý:"No nic, tak já půjdu"…a v klidu odešla!😂
A když přišla, podala jí ruku naše přednostka, poté já a On ne!!! Nechápu!!!
Fikovnice:Vsřebávala jsem tu informaci od včerejšího odpoledne, kdy mi to volala kamarádka…a dosud nevstřebala a nepobrala.😢
https://www.youtube.com/watch?v=9ZFg9zS-jv0
Miluji Audrey Hepburn a Čekej do tmy. Toto je trošku napodobenina…ale Simona tam byla úžasná!!!🌹
Jéé, on má trošku vlkodaví obličej!
No a nemůžeš si najít někoho lepšího, alespoň v tom smyslu, že tomu dotyčnému budeš věřit?
Fidova vetka není ideální, ptž je na MD, ordinuje jen jeden den v týdnu, ordinaci má daleko ode mě. Ale vidím na ní, že se furt vzdělává, že ji to baví a stran toho diabetu jsme společnými silami Fida zkompenzovaly.
Díky všem za info…👍
U nás bylo dnes dusno…respektive už to na sobě poznám (že něco přijde) - začnu se potit jak vrata od stodoly + mě teda dnes bolí škopek neskutečně!😕
Díky. Sucho bývá obvykle tady, ale celkem jsme to dnes chytli… Ale už je to na ústupu…teda do příchodu třetí vlny (snad někdy kolem 4. ráno - jsem se dívala na předpověď).
Jo jo, Jani, díky za potvrzení mých info!👍
Myslím, že se psalo, že dotyčná se nechala uštknout schválně…??? (Novodobá Kleopatra…?😉) Oni by ji snad i zachránili, ale také si ten případ vybavuji, ta paní, ač mladá, byla polymorbidní.
Vy myslíte tu osobu, co se nechala uštknout mambou zelenou, ta pak zdrhla a visela kdesi v Praze na stromě (myslím tu mambu)? Tuším snad někdy v říjnu…?
Jinak proč jsou séra neefektivní? Já vím, důvody jste napsal…ale s tím se právě počítá, že rychle expirují. Proto jsou jen ve specializ. centrech (mívala je VFN a některé byly/jsou k dispozici jen v zahraničí…pokud se nepletu).
Jo a stran té mamby si celkem vybavuji ten divný odchyt smetákem než tam přišel kdosi zkušenější.
Děkuju Ali. Já se teď dívám na radar a z Brna by to mělo pomalu odcházet, a pak zas přijít někdy k ránu. Ale zatím je to teda hřmění a obloha úplně světlá blesky. Chvílemi to ozařuje celou oblohu.
Nemám stále opraveny na Čeňkovi ty promáčkliny na kapotě, proto se děsím krup. Před opravou nelze auto pojistit. Jinak by mi to asi bylo šumák.
Tak teď Sodoma Gomora!!!😟
Přátelé, mohu se zeptat na aktuální počasí - u vás (pokud uvedete třeba kraj)?
Já přijela z práce nějak kolem 17.h a asi hodinu jsem nemohla vylézt z auta kvůli extrémnímu dešti a buřině (vlastně spíš ještě déle). Volala jsem kámošce, aby koukla na radar a ona:"V poho, už to odchází…" Tak to odcházení trvalo fakt nejmíň hodinu. A teď se tu tedy čerti honí, blesk střídá blesk…a já mám strach z krup. Ještě jsem pořádně nepročítala předpovědi, ale tuším, že bouřky hlásili, a kroupy snad také. Každopádně ta kámoška se teda fest pletla, a to ví přesně, kde bydlím. Teda nepletla se ona, ale předpověď.