Aneta120:Zde jsou výsledky. Ještě me napadá, mohlo by to nechutenství být i z atb? Ze po nich nemá chuť jíst?
Btw, už proto nechápu, proč by číča měla mít gastritidu…???😲
Aneta120:Zde jsou výsledky. Ještě me napadá, mohlo by to nechutenství být i z atb? Ze po nich nemá chuť jíst?
Btw, už proto nechápu, proč by číča měla mít gastritidu…???😲
Dle biochemky a KO je číča zdravá! Izolovaná neutropenie…tím bych se netrápila.
Ale chce to dál pátrat. Jak jsem Vám psala, užiju 2 až 3 tbl Augmentinu (Amoksiklavu atp.) a už je mi zle. Nepůsobí to tak na každého, ale třeba mně širokospektré PNC fakt střevní mikroflóru vymlátí šíleně!!!
Prosím, je možné, že by se mi střevlík dostal do bytu??? 4. patro paneláku.
Foto je z netu, ten můj tu byl tak před půl rokem, ale když je tu takové vlákno…
Jani, děkuju! Jsi moc hodná…ale na úplné vysazení to asi nikdy nebude. Navíc se děsím ještě jiné nemoci.😢
Plus u mě další zdravotní problém…
Jinak u nás poslední hodnota 6.3…a to měl asi 36h od poslední aplikace inzulínu.
Díky, to asi zkusím!!!😀
Ali, odpověď nečekej. Co jsi napsala? Že máš zájem?😄
Já jsem vděčná osudu, že zatím můžu/jsem schopná jezdit do “mého” penziónku na Vysočině. Nemyslím, že to tak půjde pořád. Plus ty slevy, co mi tam dávají…však Ty, Ali, víš…😀😉
Balu, děkuji!!!🌷
Ty důvody nicméně vidím spíš jinde, viz předchozí příspěvek.
Moře není až tak daleko…
Ale stran mě:
- jednak kočky
- druhak není rozumné s mým zdravím riskovat a cestovat (už jen cestu si moc neumím představit, a to ani letecky)
Moje kočky často mění místa na spaní. A když jednu noc jeden spí někde, tak druhou noc mu to místo schválně obsadí zas druhý. Toho bych se u Vás nebála…
Takže také super zprávy!!!🌹
Tenurri:Já se z toho našeho kocoura fakt zblázním 😀…jak jsem si stěžovala, že žádné pamlsky nechce, tak jsem, kvůli částce do poštovného zdarma, vzala takové ty no stress calming pamlsky pro kočky od beapharu s kozlíkem a může se po nich utlouct🙄…ale maso, nebo kvalitní pamlsky z masa, to neee, to si mám strčit někam 😀.
složení:obiloviny, mléko a mléčné výrobky, vedlejší produkty rostlinného původu (kozlík lékařský 0,10 %, chmel 1 %, meduňka 5 %), oleje a tuky, maso a živočišné produkty (kuřecí moučka)
jako děcko se sladkostma, no… 😀
Jéé, mohla bych Tě poprosit o přesnou specifikaci těch pamlsků s kozlíkem? To by asi mým kočkám také chutnalo.👌
Taky moře miluju…ale už se k němu asi nikdy nedostanu.😟
No a v červnu bych měla obavy právě z té studenější vody. Jinak Chorvatsko mám taky hodně sježděné.
Doron, a já Ti psala, že se mi zdá, že má trochu buloidní hlavu.
Ježiš, a co chtěl? Já nespávám kvůli Fidovi. Ale ti dva otrapové jsou už naučení, že v noci mě budit nebudou!😄 Když teda náhodou spím…😉
Došlo na moje slova…a jsem ráda!🍀
A teď něco já: Také snižujeme inzulín, tak kéž…víc raději nepíšu, ať to zas nezakřiknu. Teď dostával inz. i za více než 24h, takto blbě to vycházelo, přesto glykémie stále stabilní.👍
Biaco, Ty jsi jako já???😄
Ty v noci také nespáváš? Viz příspěvek po 3.h ráno…?😉
Aneta120:Držím v ruce výsledky krve z 5.3 kdy jsme na veterině byli poprvé - jediné, co tu není v normě je - Neutrophilis - výsledek 1,41. Pokud tomu rozumím správně, mělo by to správně být v rozmezí 2,3 -10,29…) Veterinářka nám na tyto výsledky řekla, že se o nic závažného nejedná a že to značí počínající zánět, který rozeženeme granulkama, které nedráždí žaludek a tím Famosanem. Po návštěvě byl opravdu 14 až 3 týdny klid a pak to vše začalo nanovo.
Tyto stejné výsledky krve jsme vzali na veterinu k novému veterináři, ke kterému docházíme doteď (původní veterinářka měla dovo). Tak ten zánět zřejmě usoudil dle výsledků + opravdu mluvil o uzlinách a o plynatosti.
Možná tam máte výsledky v ENG a je tam Neutrophils…???
Jestli chcete, dejte sem sken toho nálezu. Evidentně se teda dělal nejen KO, ale i diferenciál.