Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.02.2024, 11:25:30
Já vím, dnes už vím.
Ale tehdy to bylo jako bych mu píchla elixír života. On by fakt asi jinak umřel, jak strašlivý ten svrab měl! Celý obličej mu to zasahovalo, nejen uši, ale do očí mu to lezlo…brrrr, byl to děs!
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.02.2024, 11:12:20
Ano. Vím, že se to tu už řešilo…že je to pro kočky toxické. Ale tehdy jsem dostala 3 injekce a už po první se mu výrazně ulevilo. Ale vemte si, že to byl fakt rok já nevím +- 1988.
Jinak, když měl náš chalupový kocour pradávno svrab, měl právě ušní. Byl to úděsný pohled, je to snad 35 let zpátky…ale podařilo se mi jej vyléčit jakýmisi injekcemi od veta.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2024, 07:50:33
Hmmm, to se k Tobě ale mamka nezachovala hezky… Nezáleží na tom, co máš nebo nemáš, ale aby se dělilo spravedlivě a rovným dílem. No jo no, svět je občas/často nespravedlivý.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 10.02.2024, 13:16:14
Ještě jedna vsuvka: Ronjo, léto je tam právě úúúžasné! A to pto, že bydlím v paneláku, který projektoval s prominutím de.ent! Všechny pokoje na západ, balkón na jih. Není výjimkou mít v bytě v létě přes 30 stupňů!👎
No a tím, že chalupa je extrémně starý barák s metrovými zdmi, tak tam je i v parnech člověku zima. Tedy mně ne, ale já jsem velmi studenomilná!😄
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 10.02.2024, 19:37:43
Raduš, myslím, že psí útulek už tu byl v minulosti přetřásán. Balu a další psali, že bych tím mohla zavařit sousedům…což asi ano. Nebo nevím, ale nějaký přílišný štěkot by tam asi nevítali. Já trpím na staré lidi…jenže nevím, zda by jim toto k něčemu bylo, zda by tam šlo vybudovat nějaké zařízení. Pokud ano, muselo by se to nějak komplet přestavět a to by se asi nevyplatilo.
Famílie se ke mně chová tak, jak se chová…tak doufám, že dědit nebudou (pokud se dokopu k sepsání závěti). Jinak ale je by psí útulek nezasáhl, ptž oni jsou v jiné vesnici (asi 4km vzdálené).
Raduš, můžu být tak smělá a zeptat se, zda Ty sama máš nějak své plantáže 😄 dědicky ošetřeny? Nechci se Tě dotknout, ale přece jen…také jste (asi) s Tomem přemýšleli, co bude s tak nádhernou zahradou a domem, až tu jednou nebudete…?
Jani (ber to jako odlehčení situace🙂) nabídnula bych to psímu útulku, abych udělala famílii radost😉😛
Někomu, kdo chce hospodařit, něco chovat. Kdo už to dělá, ale nemá na to dobré podmínky. Ne nějaký naivní snílek, ale lidi co už ví, co taková práce obnáší.
Ty jo, tak to máš super plány, držím palce a budu ráda, až takového skvělého chlapa najdeš, že se nám pochválíš👍 Jako vážně👍
Ale: nějak se mi nechce uvěřit tomu, že někdo takový v tomhle našem věku existuje. Fajn pohledný chlap, pracovitý, co není alkoholik…je to hrozné, ale snad nějaký vdovec? Jenže…ten má dospělé děti, které budou tátovi do všeho kecat, nemusí si macechu oblíbit a budou prostě otravovat život. Asi moc čtu, ale prostě jsem už stará na to, abych byla naivní. Jo, červenou knihovnu nečtu, to je fakt, to mi leze na nervy😜 takže asi vidím všechno moc černě😏
Raduš, plány jsou hezké…ale to je tak vše.😔
Já mám takovou virtuální známost, snad to sem můžu napsat.
Jinak zastávám podobný názor jako Ty, seznamovací věk už jsem prošvihla. Tedy já jej neprošvihla, ale prostě to s mými známostmi nevyšlo. To se holt občas stává…
Navíc já mám nějakou povahu a s přibývajícím věkem ubývá tolerance. Tak nějak mám ráda už svůj klid. Jako ne, že bych nebyla pro jeho občasné narušení😛, ale trvale…prostě nevím.
No a zajímavostí je, že vlastně všichni moji ex (do jednoho!!!) byli z vesnice (jeden dokonce z velkého gruntu) a přesto se k pomoci na chalupě neměli. Jako že téměř vůbec! Naopak se obvykle rozlohy toho našeho/mého stavení a přilehlých zahrad zalekli. Takže možná by takováto chalupová seberealizace vyhovovala spíš městskému typu…? Těžko říct.