Bobca: Biseptol beru 2-0-2 po 12 hodinách..Já si o něho vlastně řekla,bo mi tenkrát brzo pomohl..Mám si zbytek schovat(brát 4-5dní),kdyby mě to popadlo někdy zas o víkendu,tak pro začátek..
No a lítat cvrknout třeba každých 20min….
kdyby 20 minut😲pomalu 20vteřin..Když jsem bydlela u mámy,WC bylo přes celý barák..Min 15 metrů,přes 4 místnosti..Došla jsem,lehla a šla znovu-kapičkovat.ukrutná bolest😟Tak jsem si vzala lavor k posteli a cvrnk-a bylo to úplně červené..Přetrpěla jsem to do rána. Doktor mi napsal Biseptol a neschopenku..Dělala jsem tenkrát na “pumpince”(rozuměj benzínová pumpa😊)..U vedoucí jsem se nehodila ani na hnůj,že jsem šla marodit..Nevím,jak bych tam asi mohla u pultu fungovat..Po 3 dnech,když to polevilo,jsem musela jít do práce..Byla strašně neuznalá,ve všem..ale “boží mlýny”v tomto případě zafungovaly..nepřeju nikomu nic zlého,ale…
Ty nemoci se mě drží,že jsem oslabená-dozvuky Covidu(dr mi řekla,že to postupně vymizí,že je to ještě brzo)..Je fakt,že si nekoupím zbla zeleniny ani ovoce..Beru jen 500 C-čko se šípky..Do půllitráku si dělám místo té naší bazénové vody šumivý hořčík,někdy i to céčko-vím,není to dobré často používat,ale ten čuračaj se mi někdy už ekluje..🤮..I ostatní-nejsem moc čajová..
Jani,kyselé naštěstí nemám potřebu jíst,ale dík,a že to neříkají v lékárně??
Beru Solifenacin na únik..(žeby nové téma)😎I tam je v příbalovém letáku napsaný zánět močových cest..Poprvé,když jsem to začala.do týdne jsem ho chytla..(možná náhoda)vysadila jsem to..Jenže se to horšilo,tak jsem to začla v srpnu znovu brát..a můžu říct,že za ty 4 měsíce mám klid..Akorát si myslím,že se někdy nevyprázdním celá.musím sedět dýl a čurám i na 3x..a dost .Ráno to mám v plánu někdy změřit😂..ani nočník by mi nestačil🤭
Jinak to, že k Biseptolu Ti to neřekli v lékárně (o kyselém), považuji za trestuhodné.