lesnizinka:😲Bobííí😲 Ne, jak píšou holky, není to už strašák, je to celkem pohoda, tedy proti tomu, co zažívali lidi s tím prvním. Já jsem neměla ani horečku, jen teplotu, bohužel u mě, u nás doma, je to tak, že nás složí 37.2. Neptej se mě proč, nevím, nevíme to. Já i brácha. Teta a její dcery(sestřenky) lítají s 38 normálně do práce…to já už jsem prakticky mrtvola😏
Teď ani hrozná rýma, kašel skoro žádný, jen bohužel ten čich a chuť a to je děsně nepříjemné…ale neumírá se na to. Jo a průjmy, ale to je u mě klasika.
Takže si to Bobi neber, navař čajíčky, Kup si citrony a pomeranče, zalehni do postele, nikam nepluj 😉a odpočívej, bude to chtít minimálně 3 dny. Blbé je, že se o tebe nemá kdo postarat😟člověk si nemá ani komu postěžovat. Tak nám piš průběžně stav a spinkej.
P.S. jo, postavila jsem dneska hovězí vývar, což tobě bude k ho.nu, ale pamatuješ? Mě jsi psala, ať si slepičí uvařím, tak třeba popros sousedku🙂
Holky, občas je mi trochu trapně, že jsem se já (a asi i další) nasáčkovala do vašeho skoroprivátního vlákna. Snad nevadí…(?)