To je tzv. mléčný krok. Dělá to ale většina koček při pocitech štěstí. Moje kočky to dělají všechny, snad nejmíň Elsa. Ale třeba Kuky to dělává a brala jsem si jej snad až jako čtyřměsíčního.
To je tzv. mléčný krok. Dělá to ale většina koček při pocitech štěstí. Moje kočky to dělají všechny, snad nejmíň Elsa. Ale třeba Kuky to dělává a brala jsem si jej snad až jako čtyřměsíčního.
Rady, nemám sílu psát podrobně… Buggyře jsem napsala jen celkem stručně. Mám další PN. Snad Ti později napíšu víc.
Radka to ví, ale napíšu to veřejně: Její zmínku o kozlíku jsem aspoň lajknula. Tak ještě pro jistotu posílám slovní poděkování s tím, že za zaslání pro kočeny budu samozřejmě vděčná!🌷
Ronjo, ze srdce Vám děkuji. I ostatním. Teď jsem napsala Buggyře. Vám bohužel nelze psát soukromě. Situace u mě je zlá.
Jen takový “technický” dotaz: Jani, nemůžeš “její pastevkyňu” (úžasný výraz 🙂) pustit ani tam, kde se to může a široko daleko nikdo není? Nechceš něco riskovat? Nebo jaký je vlastně důvod?
Já ten článek o trapičce také číst nebudu… Podmínka by byla úspěch, možná dostane jen trest párkrát zamést silnici.😠
Ad vniknutí do bytu: Přijela jsem a před domem auto koronera (prý už tam stojí dobré 3 hodiny). Říkala mi to sousedka. Jsme jeden z prvních paneláků, co se v ČR postavily. A původní nájemníci povymírali, ještě se drží malý zbytek. Tak jsme si se sousedkou říkaly, kolik těch starých žije samo. A já teď přemýšlím, jestli Policie vylomí dveře, když třeba dlouho nikdo nevychází a nereaguje na zvonek…? Asi ano…
Jj, shodly jsme se s kámoškou na chatu, že si tu značku někdo vyrobil. Pak prý kousek od ní viděli barák, kde byla kočka s plno koťaty… Myslím, že policajti mají právo takovou značku odstranit, ale je dobře, že to neudělali.👍
Péčkaři, probudit, prosím!!!
Pespiro pouze pokoukává, psaní pozanedbává. Pefe pořídila plno placatek…😀👍
Přesto, prosím, pište. Pište psí příběhy, pro pochechtávání…🙏
Pardon, pedituji: Pište psí příběhy, přidejte příběhy pidipum, ptáků, plazů…prostě povšechné phauny.
No a proč má teda být červené? Kočky vidí barevně?
Edit: Dřív jsem měla strach, že mám poloslepé kočky. Třeba jim spadla granule mimo misku, říkala jsem:"Tady, tady…", ukazovala a ony ji našly třeba až na 3. pokus. Ale známá dřív mívala kočky (průběžně v čase) a říkala mi tu stejnou zkušenost. Spíš si tu granuli vyčichají, než že ji hned uvidí.
Já mám všehochuť, asi proto, že i můj naturel je všehochuť! Ale pecivál je Elsa. Občas mě fascinují akční MCO, když vidím, co mám doma já…🤣
Dejte je do inzerce…anebo tipuji, že bude mít zájem i někdo odtud…
Kamarádka je na dovolené někde v Jeseníkách a poslala mi tuto fotku!!! Zírám tu na to!😲
Vy jste to už někdo někdy někde viděli?
megi-the-pes:Začněte psát jez… a telefon to opraví na ježura. Dtto druhý případ.
Narovinu píšu, že toto vysvětlení je naprosto logické👍, ale mě, při zatemnění mozku😄, to nenapadlo…
Počkejte a jaké máte tedy Vy vysvětlení?
Tome, já si také nemyslím, že je to sečením. Bydlím na takovém minisídlišti, kde je lesík a placy trávy. Seká se stejně každý rok, a dokonce nově nechávají na těch placech kusy neposekané - právě kvůli hmyzu. Jenže tady, uprostřed velkého města, pochybuju, že se stříká nějaká chemie. Pro mě jsou ty můry, a obecně hmyz, záhada.
Kdo ječel? Mě napadlo, že ty blechy ječely…😂
No to je i to, co stále píšu já. Letos nepřiletěla ani jedna jediná můra!!!
Dříve to za noc bylo i mnoho desítek kusů všech možných druhů. A také by mě moc zajímalo, čím to je.
Je to reklama, a to pravidelná!
Ale zas ten komentář anonyma nemá chybu!👍😄
Omlouvám se, ale v dnešním podělaném dni mě Váš komentář odpálil!😂
Niki, já třeba vím, co je mi záviděno: Můj naprosto tristní zdravotní stav!!! 😲 Já to totiž nedávám najevo (že mi něco je a co mi je a dělám takovou silnou; byla jsem tak vychovaná). No ale mám povolený HO (samozřejmě jen, je-li to možné), a ty paznehty to dráždí.
Nemyslím, že u Tebe by někdo záviděl povýšení. To spíš, že se Ti všeobecně daří. Asi nad tím nijak dál nepřemýšlej. Jak jsem mnohokrát napsala já i jiní, je to někdo naprosto ubohej!!!👎