Vlastně ale vím ještě o někom odtud, kdo měl problémy kvůli existenci těchto stránek, i když spíše to bylo ještě za IF. I dotyčná musela čelit atakům - kvůli tomu, co na IF napsala. Zkusím jí napsat, zda se k tomu chce vyjádřit. Ale je to vlastně jedno. Je to i ukázka, že všude jsou lidé svině a nikde si člověk nemůže být jistý. “Pěkná” svoboda slova!
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 18.08.2024, 12:00:04
Tak jsem si ho vygooglila - ANO politik, ale ne na celostátní úrovni…jsem tedy našla.
Jinak chudák Čanka - sem snad i přestane chodit…😢
V souhlasu s ostatními si rozhodně nemyslím, že by to byl někdo z nás stálých…a také si myslím, že pravdu může mít Eva. Je to každopádně velmi velmi ubohé!!!👎
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 18.08.2024, 11:49:52
Zase se nechytám…kdo je Marek Hrabáč…?
Jinak Čanko: Držím Ti pěsti, je to trochu noční můra zneužít, že zde člověk píše mnohdy z důvodu svěření se. Je to nějakej nechutnej bezpáteřní haj.l, a až budeš mít sílu, napiš k tomu víc.
Tak ono stačí jakkoliv nesouhlasit s místním inkvizitorem a šup, hned jste liberál. Vsadil bych se, že ani nechápe význam toho slova a užívá ho jako jakési magické zaklínadlo a nadávku. Přitom liberalismus je jedním ze základních stavebních kamenů a pilířů moderní euroamerické civilizace a zdrojem pokroku, což musí uznat i konzervativec jako já. Zaměnit liberalismus s progresivismem, to už každopádně vyžaduje řádnou dávku ignorance.
Ono se vůbec těžko debatuje v toxickém prostředí, kde jeden člověk neustále agresivně prosazuje svoji vizi a všechny s jiným názorem napadá.
Někdo anonymní označující všechny za libtardy chodíval do tématu “Politika”. Budiž, tam se dá na toto téma třeba i pohádat😀, ale tady to vhodné není. V politice se prakticky nikdy lidé neshodnou…
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.08.2024, 11:19:49
Tady si fakt troufnu se vsadit, že mého extrému dosahuje málokdo. Propotila jsem komplet prostěradlo i na vedlejší manželské posteli. Asi jsem se na ni z toho mokra přetočila.
Edit: A ještě mizivější procento právě “překonalo” sepsi. Uvozovky proto, že výsledky nejsou dobré a dr. mi včera poslala rp. na nová ATB. Je to na prd!!!
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.08.2024, 09:17:21
Já přesmyčky miluju… Jenže dnes mě probudilo to, že mám prostěradlo komplet na ždímání - tak propocené, že mám děs, že mám zpět nemoc. To je vypocených několik l tekutin. Prostě mi nefunguje hlava, krom dalších orgánů…😕
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 16.08.2024, 15:03:05
Ale víte, že si rodič nemůže jen tak přijít do výuky…?
Já brala do své výuky tu slečnu, o níž jsem asi před půl rokem psala, ale hrála jsem si s otevřeným ohněm. Neměla na to období řádný zápis předmětu, tudíž ofiko v mé výuce neměla co dělat. Zeptala jsem se studentů, zda by to akceptovali…a byla to moje nejmilejší skupina za posledních xy let, tudíž ano. Ale jak píšu, OK to není.
Psotvární (Caniformia) je podřád řádu šelem, který zahrnuje různé „psům podobné“ šelmy, jako jsou psi, lišky, medvědi, medvídci, lasice, skunkové a pandy malé, a všechny ploutvonožce (lachtany, tuleně a mrože).
Pořád se dozvídám něco nového. Tolik let jsem chodila do školy, ale psotvární ??
Tak já psotvárné teda taky neznala, pochybuji, že bychom se něco takového učili ve škole. Znám jen Psohlavce…😀