Raduš, jela jsem v noci z přednášky a nádherný exemplář jezevce mi přešel po silnici ještě v okrajové části Brna.
Raduš, jela jsem v noci z přednášky a nádherný exemplář jezevce mi přešel po silnici ještě v okrajové části Brna.
No, představte si, že u Fida, když diagnostikovali ten diabetes, tak našli i zvýšený ledvinný parametr SDMA…😢 Ale rozhodli se s tím nic nedělat. Kreatinin měl v normě. Navíc ty dvě nemoci - diabetes a CRI - jdou stran dietních požadavků proti sobě.
Jj, to ano.
Mně se ale nelíbí ta dnešní technika skoků do dálky - ta jako by “chůze” ve vzduchu. Jak jsem psala, obdivovala jsem ten “závěs”.
Ali, počkej, a Ty teda ještě sháníš nějaké jméno na B? Pokud jo, tak pro kluka nebo holku?
Edit: Jo, a Bubble se mi taky celkem líbí!
Fakt? Já Rychlošípáky milovala a nepřijde mi to hanlivé…😀
Taky jsem na nich vyrůstala: Záhada hlavolamu, Stínadla se bouří, Tajemná Řásnovka + junácké časopisy!👍
Sarah01:😄 To už by mohlo být třeba Cvrxi. 😂
Když já ale vůbec nevím, jestli budou Céčka a Déčka už vůbec. Céčka bych na Cherry ještě možná riskla. Ale fakt jen možná, musela by být naprosto v kondici a musela bych si být jistá, že to zvládne. No, a Déčka už jedině na její dcerunce, pokud by se pro mě narodila. Jako chtěla bych, moc bych chtěla, ale radši už nic neplánuju. I když taťku v merku už mám, to jo.
Jinak musím říct, že ani v Áčkách neprošla jména Aron a Amon, které jsem chtěla dát na počest již odchozích pejsků za duhu.
Cvrxi!!!😂🤣
Počkejte, a kocourek už má nějak ledviny “nabourané”?
Mně bohužel kocourek na selhání ledvin umřel. Ale bylo to diagnostikováno pozdě. Takže my jsme dostali Ipakitine a pak jsem měla humánní přípravek - směs aminolyselin, samozřejmě mi teď vypadl název. Vím, že jsem to předepisovala, ale platila a stálo to tehdy snad 2000,- Kč. Bohužel jsme vybrali jen asi 2 tablety. Já to pak nabízela asi ještě na IF, dnes už je to expirované… Na jméno přípravku mám teď fakt okno.🤔
Mně se to líp tahá holou rukou, ale asi nikdy jsem neměla boty tak zaosinované jako Lesnížínka…🤔
Obojí, co zmiňujete, je dobré.
Nebo tady, je tam Beamon i Emmijan:
https://www.youtube.com/watch?v=GFFhpefTDc4
Emmijan byl při skoku i hrozně vysoko!
https://www.youtube.com/watch?v=clUlMzBk7Kc
886cm Roberta Emmijana, nádhera!👍
Myslím, že Bob Beamon byl překonán už dávno…
Mně se z dálkařů strašně líbil styl Roberta Emmijana. Ten jeho “závěs” měl něco do sebe, mně se to líbilo podstatně víc než dnešní technika skoků do dálky.
Já si o tom zrovna soukromě píšu s někým odtud ;-).
Půlku JK někdy z roku 1983 (+-) jsem si včera na YT pustila. To byl závod osoby z jiné planety.
Já jsem si jistá, že kočky jsou léčitelky. Teď jsem taky neměla banální onemocnění, a Elsa mi furt ležela v té hlavě, Kuky mě hypnotizoval ve dne v noci a Fido na mně ležel nalepenej. Ale že Elsa vždy plácne tu tlapu mně přímo doprostřed obličeje, to netuším, co má znamenat. Možná si mě nějak přivlastňuje nebo nevím. Je to srandovní…
Tak ono to bylo hlavně pro kluky, ostatně Foglar měl chlapce rád🤭, ale mě to neskutečně bavilo. Přivedl mě k tomu čtení táta a za časopis Rychlošípáků za komoušů bych snad vraždila!!😂
Aha. Já na nich vyrůstala. Navíc Bublina byl moc pěkný psík!🐶
Jako já se dívala, hlavně na naše v akci. Třeba tenis prožívám šíleně, ale i ty vodácké sporty nebo šermíři. A vlastně i atletika je bomba. Ale ten box…to je no comment!👎
Fiona.Praha:Nebyla Bublina v Rychlých šípech?
Nechápu, že trvá na Bubble (kterou si asi vymyslela), když to bude Aimee. Uznávám, jsem divná 🙂
Jj, to byl ten Bublina.
Běžel za Rychlonožkou a Rychlonožka:"Pomóc, vzteklej pes, pomóc!" S Bublinou to pak skončilo zle, když jej uneslo Bratrstvo kočičí pracky.😢
Moje nejmilejší čtení v dětství, a asi i v dospívání - Foglarovky a RŠ.👍
Sarah01:Holky, tak Baxi neprošla, paní si pro jistotu tu Bubble napsala rovnou do smlouvy, abych to třeba nezměnila. 😂 Ale říkat jí budou Aimee. Ta Bublina je prý z nějakýho filmu. Já ho teda neznám, mně Bublina evokuje spíš králíka nebo morče.
Ali, Bublina byl přece psík Rychlošípáků!😀