Bydlel u mě dva roky syn mých anglických kamarádů,rodiče mi ho tady vyložili, jako nějakýho Harryho Pottera a odcestovali🙂))
Chodil tady do takové mezinárodní školy a tam tyhle věci hodně jely, děti si měnily identity, jak na bežícím páse, po prázdninách se dokonce učitel matematiky vrátil jako učitelka…, náš konzervativní James ho ovšem stále oslovoval “pane”. Když ho napomenuli odpověděl: “Promiňte pane, spletl jsem se pane.” Tak mě kvůli tomu volali pořád do školy, no já jim stejně houby rozuměla.
Studenti si taky odhlasovali, že chtějí mít ten unisex záchod, tak vzali záchod řediteli, protože jiný volný nebyl.
Nakonec tam prý vůbec nikdo nechodil, jenom James, který hlasoval proti, ale pak si moc pochvaloval, že je tam vždycky čisto a volno🙂)).
Doron, Ty mě taky léčíš, ptž se u Tvých příspěvků chechtám!
Naposledy, jak jsi cosi po “urputném boji” poslala sama sobě!😂👍
Spíš někdo napište, jestli získáme ještě aspoň nějakou medajlu!!! Za chvíli má snad házet Vadlejch…to se budu dívat. Pak ještě věřím lezci Ondrovi, ale jinak už asi nic moc, že?😕
Btw, Ondra (i ostatní v tom sportu) jsou jak pavouci, nechápu ten um a tu sílu, třeba jen v prstech!👍
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 08.08.2024, 17:06:10
V Brně to bylo kolem 15. - 16.h, já ležím jak placák na té PN. Ale chvílemi to i ohýbalo vzrostlé stromy, ale déšť, aspoň v oblasti, kde bydlím já, nebyl nějak extra výživný.
Ale to není důvod tu kočku týrat. Má ji zastřelit hned. Když už. Na první dobrou. A to se mu na záběrech očividně nedaří - kočka se i po výstřelu zmítá.
Za mě je to hov… Omlouvám se dobytku.
Panebože, škoda, že jste to slovně popsala…😢
Ale vím, co si rozhodně nepustím! To musí být HOVADO!!!!
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.08.2024, 12:15:22
Ne ne, z vlasů se určitě nedají určit všechny toxiny. Arsen je tím známý + samozřejmě kanabinoidy (z těch nejznámějších látek).
Jinak existuje toxikologický screening, ale ten se dělá z plazmy.
Látky, které jsem předtím zmiňovala já (nebo je měla na mysli): např. barbituráty, benzodiazepiny, opiáty…tak to beru zpět. Nerozleptaly by žaludek. A to ani ten kyanid.
Jarku Broki sleduji nepravidelně již dlouho. Je v ostrém sporu s Královou a je zásadně proti transaktivismu. To je o ní známo, měla k tomu mnoho vyjádření, videí i streamů.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 07.08.2024, 09:21:16
Vahine, a co říkal zamilované holčině?
Edit: Pokud by je otrávil třeba kyanidem, tak snad ani netrpěly; smrt je velmi rychlá. Nebo něčím, po čem usnuly a zastavilo jim to dýchání. To je také milosrdná smrt. Nicméně můj názor je, že to nemusel být on, kdo vraždil.
A prostě původní závěr eg.patologa byl, že mají rozleptané žaludky jedem a to měl začerstva a nevidím důvod tomu nevěřit.
Rozhodně tomu věřím víc než nějakým závěrům podle fotek a z neúplné pitvy u nás.
Tak já tomuto také věřím víc než tomu, co prováděli a uzavřeli u nás. Spíš jsem myslela, že by musel mít promyšlené, aby ten jed nezměnil chuť pití, což ne vždy tak je.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 07.08.2024, 07:58:29
Hladina testosteronu určitě není nějaký osobní údaj, na nějž by se vztahovalo GDPR. Karyotyp pak už možná jo. No a OV…škoda mluvit! Schválně jsem si pustila zápasy té Alžířanky/Alžířana, a to fakt byly děsný rány, co těm ženskejm dával(a).