Ten kontejner ti odebrali jen administrativně určitě, na vyklizení budeš mít nějakou lhůtu. Můžeš si zažádat o jiný 🙂
Buggyro, děkuji opět za podporu. Ale u nás nic nejde podle regulí. Tam se prostě někomu něco hodí, tak se to vezme a přenese jinam… Už nám takto zmizel stolek. Já už nemám ani sílu ani chuť to jakkoli řešit…
Takže to, co teď napíšu, je proti tomu banalita. Přesto v době dovolené, přišel mi jen automatický mail, a to jsem byla celou dobu na telefonu… Co vím, měla jsem ten kontejner plný svých věcí.👎
"Určeno pro: Uživatele majetku MU: Byly provedeny změny v evidenci majetku:
Majetek Akce DHM 307573 K2 kontejner zásuvkový, centr.zámek - majetek v užívání odebrán"
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.06.2024, 18:53:55
To jste pořád Vy, kdo zde dává odkazy na ta sexuální zneužití?
Je to hnus🤮, ale do politiky to nepatří. Jedině s ohledem na to, že by se měl změnit trestní zákoník a tady ta pohlavní zneužití (obzvláště na dětech a mladistvých) by měla být trestána mnohem přísněji!
O tom setrvalém dunění mi psali přátelé z Brna. Padesátníci +, že takovou buřinu ještě za svůj život nezažili… Prý prostě setrvalé dunění. Druhý den pak byl Fido zalezlý za křeslem a sousedka jej nemohla najít. Ani na volání nepřišel.
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 23.06.2024, 12:55:45
Tak Elsa byla tuším předposlední volná… Jenže chovatelka měla malé děti a ty koťata neustále dlachnily a mazlily se s nimi. Tudíž z mých 3 koček je Elsa nejvíc společenská, zároveň je neuvěřitelně flegmatická…a v podstatě má povahu, která mně maximálně vyhovuje. Nějakou zbrklou divošku bych vydýchávala těžko. A to vždy jednou za čas Elsu rapl chytne!🤣 Např. s igelit. sáčky, ve kterých mám pečivo. S těma dokáže mlátit, přičemž je má v hubě, pomalu jak pes, kterej zakusuje škodnou a casnuje s ní ze strany na stranu zubama.😉
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 23.06.2024, 11:16:08
Možná, že Fidýtek bude větší😀, jenže má patologicky mírnou povahu. Na druhou stranu motýl nade mnou je venčen jen na vodítku. Nevím, zda bude někdy venčen jinak. Jeho majitelka dostala tu mrtvici asi dva měsíce zpátky. Ale motýla měli “mladí” (jsou starší než já😄) už párkrát v Brně půjčeného. Vypadá to, že se aklimatizoval dobře…👍
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.06.2024, 12:06:26
Já se můžu zapojit jen diskuzí s koupí PP kočky. Pokud si dobře pamatuji, “moje” chovatelka měla u Elsy cenu uvedenou…
Co bych už nikdy neudělala, je, že jsem platila zálohu a nedostala jsem o tom žádný papír. Jen udivený dotaz:"A Vy myslíte, že bych Vás chtěla okrást?" No, nemyslela jsem si to. Ale jak píšu, v dnešní době bych se už bála… Ono možná ani to potvrzení není vymahatelné (nevím), ale nějaká pojistka to je. Já tehdy jela na návštěvu k chovatelce s příbuznou a domnívala se, že její event. svědectví by stačilo. Na stranu druhou jsem si o chovce dopředu nastudovala, co nastudovat šlo…a proto jsem žádnou levárnu nepředpokládala.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 22.06.2024, 14:01:02
Buďte za to vděčná!
Ta moje kamarádka se setkala s naší bývalou kolegyní (univ. prof.). Ta je neskutečná drbna, takže se jí vyptávala i na mě. A kamarádka jí řekla věci, které se mi vůbec nelíbí, a ještě je s klidem řekla mně… Do toho ona univ. prof. lhala (opět o mně), takže já už fakt ztrácím iluze. I když o akademické půdě (přinejmenším té naší) jsem je ztratila již před drahným časem.👎
V pátek mají přijít silné přívalové deště a někde prý i tornáda. K nám se cosi přihnalo včera, v Ostravě byly zaplavené silnice a ZOO, která je dnes i uzavřená. K nám to přišlo směrem od Pradědu, cca 5 minut i padaly větší kroupy, přes Bruntál to šlo dále na Opavu a Ostravu, Třinec, v Českém Těšíně zabil strom ženu. Vlaky z Opavy do Ostravy - Svinova nejezdí, někde jsou výpadky elektřiny. Asi nás podobné události budou čekat častěji. Máme sice domy z cihel, ne jak jinde, kde jsou všechny ze dřeva, ale zase když někde vznikne škoda, tak to stojí za to. Zrovna jsem tento týden koukala na ceny nemovitostí a byla jsem v šoku, domek k rekonstrukci, neobyvatelný, a cena skoro 2 mil., někdy i víc. Tak si přeju, ať se nám to všem vyhne. 🙏
Tak k těm přívalákům…a bouřkám.
Já jsem na dolním cípu Vysočiny (aktuálně). I místní tvrdili včera, že přijde strašnej slejvák + kroupy, a to kolem 19.00h. Tak jsem šla Čeňka přikrýt hadrou (střechu), nebylo to při strachu z krup poprvé. No a kroupy nepřišly, ovšem přívalák byl asi fest, neb skrz tu deku mi zateklo do auta!!!😕 Měla jsem jen okraje té deky přichycené zavřenými všemi dveřmi. Také jako obvykle. A ještě nikdy mi do auta nezateklo.
Nicméně asi v 8 nebo v 9h večer přišlo kámošce varování do mobilu, a to stran Brna. Má jakousi apku na mimořádné výstrahy. No a dnes se dozvídám, že včera to prý Brno chytlo fest. Prý hřmění bylo jak nepřetržitá palba u Verdunu. Plus permanentní světelná show! Tak jsem poprosila sousedku, aby výjimečně se šla na kočky podívat už dopoledne (jinak chodí spíš až navečer). No a Fida prý nejméně 10min nemohla najít, byl schovaný za křeslem. Nemám z toho vůbec dobrý pocit…😟
To je “vtipné”, ztratil se mi sáhodlouhý příspěvek!!!
Byl hlavně pro Buggyru, tak napíšu jen něco: Mám D od včera a co myslíš? Dnes xy telefonátů z práce, od rána. Ať zkouším tehdy a tehdy a nezkouším tehdy a tehdy. Tak jsem vyhověla. Na mail chodit nebudu, už pto, že ty naše dva pokoje mají nejslabší wifinu z penziónu, a další event. telefonáty z práce už také zvedat nehodlám…
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.06.2024, 12:31:37
Stran cpaní se dobrotami, dnes si dám asi prkénko řízečků… Sranda je, že oni už zde přesně ví moje požadavky. Dvojitou zálivku (ta je prostě zde naprosto boží!!!), řízečky jen kuřecí, stran zeleniny pokud možno jen kozí rohy…ach jo, až si připadám trapně.
Jenže já jdu jídlo objednávat a servírka jen:"A zase všechny ty Tvoje požadavky jako obvykle?"🤣 Tak co mám dělat, že jo…😂