Nejsem verbířka, nikomu neradím. Rozeberu, konstatuji. Předpokládám, že se každý rozhodne podle sebe, jsme dospělé. Takže teď konstatují, že vaše známá se bude obtěžovat k volbám, bude volit “sranda stranu”.Její hlas propadne, jen zvedne procento volební účasti.
A poznámka: mám pocit, že naše společnost si demokracii nezaslouží. Půl dospělého života jsem neměla možnost výběru, do urny jsem házela, co jsem dostala do ruky. Maximálně jsem mohla lístek přetrhnout, případně na něj za plentou napsat jděte do….. Ale už ten, kdo šel za plentu, byl podezřelý. Dnes je mnohým zatěžko se obtěžovat, jiní mají legraci a volí sranda stranu.
Jen poznámka, ne rada, paní se sranda stranou neznám, nemohu jí tedy radit.
Moje sousedka mě velmi překvapila. Je to velmi racionálně uvažující bytost. Odjíždí na dovolenou a dokonce si vyřídila voličský průkaz. A tak je to její věc a vím, že je hypochondr, opravdu patologický bojící se i jen ofouknutí. Tudíž já to, že si našla ve spektru nějakou stranu, která bojuje za eutanazii, vnímám jako vyloženě volbu toho, co ona bytostně chce. Ona si dokonce, zcela zdravá (!!!), už i zařizuje místo v LDN. Vím, čekačky jsou dlouhé.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 03.06.2024, 09:09:21
Nee, vždyť Orionka sem dávala odkaz, že už i studenti se od ní distancují. Nedovedu si ani náhodou představit své studenty, že by si vážili takové osoby.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 02.06.2024, 17:00:47
Ach jo! Myslím, že je tu víc lidí z Liberecka. Kéž se to neštěstí nedotklo nikoho z nich. I když kéž se to nestalo vůbec. Lidi snad stáli pod stromem, ale zda je to pravda, samozřejmě nevím.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 02.06.2024, 18:23:31
To Vám věřím…
Že “těm nahoře” na lidských životech mnohdy de fakto nezáleží. Ale je to moc smutné…
A jinak: Já rozhodně neadoruji USA. A její politika (hl. zahraniční) se mi také v mnohém nelíbí. Ale přece jen Putin je pro mě diktátor, u USA doufám (pořád ještě) v demokracii.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 02.06.2024, 10:09:15
Bodlinko, jen takový dotaz: Smí na takový požadavek, který zde diskutujeme, vůbec vet přistoupit? Jako mám na mysli, zda tím uspáním by se nedopustil vlastně něčeho nelegálního?
Vím, že kdysi teta nechala kastrovat svoji kočku, která už byla březí a vetka byla velmi nerada. Nedivím se…