HA a zase nic o mě nevíte a už se sám sebe stavíte do role, že nic nevíme jen VY vše perfektně víte. Co když já jsem ten nejdůležitější, nej člověk v popředí a třeba VÍM toho víc než vy. Co vy na to, ale pozor nic nesmím říct protože vše je tajné a sám musíte uznat, že musím mlčet jak ryba.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 02.06.2024, 07:54:06
Vy jste přímo verbířka do voleb. Stran, které konvenují Vám.😄
Popravdě já tu sice napsala nějaké své preference, nápady a MOJE tipy, ale druhým bych si tedy jakkoli radit nedovolila.
Edit: Sousedka mi právě řekla, že kandiduje i jakási “srandastrana” Pro eutanazii (přesný název nevím a nehledám jej) a že hlas hodí jim…ptž nechce být nevoličkou.
Btw, narodila jsem se o maličko později. Ale představuji se, že tak, jak se cítili třeba naši v oné osudné srpnové noci, tak se cítili Ukrajinci brzy ráno 24.2.2022. Já tehdy nemohla spát (přesně si pamatuji jak jsem s hrůzou sledovala všechny možné servery a jak jsem na všechny strany psala zprávy, jaká hrůza se začala dít na Ukrajině).
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 02.06.2024, 10:54:10
Ale Orionko o tom to přece vůbec není…já klidně budu volit stejně jako Vy! Já tady ty naše žabomyší války beru s rezervou. Ano, nesdílím Vaše politické názory…ale no a co?😀😉 Chleba kvůli našim sporům levnější nebude.
Narovinu píšu, že V TUTO CHVÍLI váhám mezi Turkem a Zaorálkem.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 02.06.2024, 10:32:20
No, fakt mě to překvapilo…a to jí to myslí víc než dobře! Nicméně sdělila mi, že je hodně prounijní (a já se jí pak už neptala třeba na migraci, green deal atp.).
Já ale, Balu, sama za sebe fakt nevím. Víc a víc lidí z okolí do mě hučí, ať k volbám jdu…ale koho volit…???
Tak jsem měla čas vyslechnout pár debat… A včera se sešla se známou, kterou politika baví (asi víc než mě). Paní má pomalu 80 let, poseděly jsme v hospůdce a ona mi sdělila, že:
a) rozhodně mám jít volit
b) jí, že vychází, že bude volit Piráty (což mě poněkud šokovalo)
No a dle vyslechnutých debat napíšu narovinu, kdo se mi líbil, jak debatoval:
- Filip Turek (nikdy bych do sebe neřekla, že toto napíšu😄)
- Lubomír Zaorálek
- vcelku rozumně mluví i Kateřina Konečná (ale kvůli stranické příslušnosti je pro mě nevolitelná)