Dafule! Nejni normální ani to, že lidé přechází křípku! Tak nekrafej a v klidu koukej chořet. Chceš, aby Ti někdě něco prasklo? Nebo ses totál zhroutila? NE-CHCEŠ. Dej si čaj, suchou housku, uvař si brambory s mrkví, pusť si Solílka a buď v klidu.
Dafule! Nejni normální ani to, že lidé přechází křípku! Tak nekrafej a v klidu koukej chořet. Chceš, aby Ti někdě něco prasklo? Nebo ses totál zhroutila? NE-CHCEŠ. Dej si čaj, suchou housku, uvař si brambory s mrkví, pusť si Solílka a buď v klidu.
No a dyk já vim, vim, vim. A vim. 🙂 Že máte pravdu.
To jen ale, že to s tím modem operandi mi secvaklo až teď. Sem se musela o podělit. Že jako jsem geniální, že jsem to objevila. Skorem jako ten Čůrlok Džouns, že jsem.
(vono teda stejně se to po čase překabátí a zas to někde vyhřezne)
Chci poděkovat za tip na tu aktinidii,který tady proběhl. A taky se zeptat - Pořídila jsem Mousesovi, větší radost jsem mu udělat nemohla. Celý to rozhlodal a totálně se tím ale sjel. Tak na druhou stranu nevím, jestli to pro to zvíře je v ólrajtu?
A to je taky pravda.
Jo to asi taky může být možnost, laik to nemusí poznat a nevím, jakou roli by hrálo, když to bude tři na jedno pohlaví. Zas by to asi ve velkým prostoru nevadilo, ale v kleci, která pořád klecí je, není to voliéra, nebo volný prostor, tam může prostě vadit cokoliv?
Jo mám, jo mám, jo mááám, díky!
edit - nakoukla jsem, paráda, pořádně se začtu doma s druhou polovinou, která má ke krkavcům stejný vztah jako já. Netušila jsem tedy, že k vyhubení došlo tak dávno. Myslela jsem si, že to přišlo až naopak v době, kdy se začali zase u nás objevovat. myslím, že ti “naši” budou potomky těch z Doupovských hor, nemáme je daleko.
Já ještě dodám - co je to velká klec? Třeba Vám připadá velká, ale pro čtyři kousky dostatečná být nemusí a vznikají z toho ty rozmíšky. Každý potřebujeme svůj prostor na zemi, když máme partnera, tak obzvlášť 🙂, abych to trošku odlehčila.
No a my jsme si užívali a já doufám, že o víkendu zase aspoň trošku budeme, malý ledový království. Tyhle Vánočky mi, milosrdně přinesly aspoň námrazu, když už ne závěje.
Mám to s teplotou stejně, taky nízká - moje druhá půle tvrdí, že jsem už po smrti 😀 . Myslím, že to ženský takhle mají obecně, nebo prostě často. Asi hybernujem, abychom ty mužský přežily 😀
Mám takový dotaz na ty, kteří se v ptactvu opravdu vyznají.
Kdesi jsem kdysi dávno četla o tom, že krkavci pořádají tvz. společenské lety. Bylo to na základě toho, co jsem viděla u nás na chalupě, že skupinka krkavců provozovala nebeskou akrobacii. Je to už mraky let, co jsem to někde četla, dohledat se mi nedaří. Je to skutečně tak, neví někdo?
Jsem to kdysi dávno někde četla, že oni pořádají - jako “rodina” v určitou dobu společenské lety. Taky mě to překvapilo. Ani už nevím, kde jsem to našla, hledala jsem tehdy, když jsem zjistila, že u nás na chalupě trvale hnízdí, co to provozují. Prostě letělo jich pár a dělaly akrobatický vývrtky a tak. Snažila jsem se to včera večer najít, nějakou informaci o tom, ale už bohužel. Je to opravdu dávno - tak 2004-5?? Krkavce /a krkavcovitý obecně/ mám moc ráda a tak jsem byla nadšená, když tam pod námi zahnízdili /a jsou tam pořád/. Já se zkusím - to mě napadlo teď, zeptat tady na chovu v ptactvu.
Jste si tu lišku krapítek rozmazlila co? 😀
To je vám zajímavý, jak je ten modus operandi docela podobný, jak se to k sobě přibližuje.
Voba vypadávají, nějak jim to skřípe.😂
Stelle:Nebo měním, byla to urážka. Já jsem vás jen vyvedla z omylu.
Nebo měním
hrajem prší asi.
No nic, fénix prostě. To už tady taky bylo, tohle fénixování. Neverend je v tom výbornej. A to mě taky nebaví .Jdu do peří. Nic pozitivního tady.
Aha, tak to pak ano. Na tom si trvám. A je to prostě můj názor.
Pořád hovoříme o něčem jiném. Ale já chápu, že se tímhle chlubit zrovna nebudete.
Doron:Ta druhá a třetí fotka, jak srazil toho figuanta na zem..!
Tak to je hustý !!!
😀 😀 pomooocct!!
Ne, to rozhodně mluvíme každý o něčem jiném. Myslím, že kupř. Bobča a další si to budou bohužel pro Vás pamatovat.
Nechápete, sama jste napsala totožnou větu. Máte to v citaci. Přečtěte si to celé.
Jak to bude s tím hulvátským výrokem?
Kde jsem koho kdy urážlivě urazila?
A kde jsem Vás hodnotila?
A mohu vědět, co urážlivého jsem napsala?