Měla jste mu za zády beknout jako srnec, to by už tlačil stoprocentně 😀 😀
Měla jste mu za zády beknout jako srnec, to by už tlačil stoprocentně 😀 😀
páč jsem v šest ráno v lese fakt nečekala dědka zasedlýho v borůvčí
tlačil? 😀
efe:Princezna Éliška von Plauschnitz
a její životní moudro:
modrý pamlsky.
Tak jo.
Vivát Buggyra a černý hřebítko
Zadavatelko - jen ještě - asi se Vás to netkne, ale oni mají pravdu a s trochou pokory a zájmu byste tady bývala byla načerpala tolik informací, že Vám je drahá umělotina nikdy nedokáže dát. protože nemá ani ň ze zkušeností těch, kteří se tady pohybují. Ale to jen tak mimo, pokud sem tedy vůbec nahlédnete a pokud by Vás vůbec tohle moje “moudro” oslovilo.
Efe to je supr! No třebas i tady platí, že všechno zlý, je pro něco dobrý.
Mně už z těch lidí s prominutím je.ne!
Se omlouvám, přišla jsem si sem ulevit odvedle , od pořizování konika na rekreační ježdění.
a hlavně kouknout, ešivá tu nebyla Horsana.
Škoda, že Vám taky umělotina nedala nalejvárnu o tom, o čem držení, a vlastnictví koně ve skutečnosti je. Protože to je to hlavní. Tak snad Vám pak také poradí s příchozími problémy a tím, jak následně koně udat, až si s ním nebudete vědět rady.
Admini - nevím , jak a zda tohle nahlásit
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/214361-slovensky-cuvac/#google_vignette
toho člověka si pamatuju podle jména - ještě jsem se tomu smála, že je to- dle stylu psaní, nomen omen. Nabízel takovéto štěňatga jako - cituji - Zlatí RTW. Teď zase jako čuvače a historku k tomu. Nevím, zda to k nahlášení je- nebo není-myšleno z Vašeho hlediska, ale je to podivný.
Tak možná má pod tou lavicí větší kontrolu nad prostorem.
protože můžu tak postávat na terase před kuchyní.
a můžete ho taky učit pást soby 😀
Je ta klec zakrytá?
Jojojo, to je výborný. To mají lepší než měli naši, páč ti byvakovali ve veliký světlý předsíni a měli enem jednopatrofku, vy to máte vo štok vejš. Taky honorace, no 😀
Sardullah - no to je teda děs! Taky budu držet palce a supr, že se na to takhle, díky upozornění Plaky, přišlo včas.
Kdo bydlí v bytě, nemá nářadí ani pracovní prostor, nepotřebuje boudu.
Dovolím si rozporovat, naši psi v bytě “boudu” měli a milovali ji. Byla o ni “rvačka”, páč to bylo doupátko. A se těšim, až v domečku dojde na to, že zas budou mít ve verandě "boudu."
Majdulinka - už jen ten nick je v podstatě jasnej. Jak to má takovýhle nick a nebo číslo , tak je to víc než pravděpodobný.
Šavlozubko - podpořím Plaku. A plus ještě kostival ve formě Traumaplantu, taky supr. A nebo kostival samotný. Stalo se mi kdysi při venčení , že se mi koleno podobně, ne tak brutálně zakouslo. Naškubala jsem si na zahradě listí, potloukla vařečkou v hrníčku, pustít to sliz a to jsem patlala na to koleno. Do rána supr. Tak klidnou noc.
Po-moct!🤣