No neřekla bych. Ale asi ani nevím, jak to probíhá na takový naháňce nebo tak. To by nás asi proškolila Janaa nebo Arosek. ale každopádně, když se sejme vůdčí kus u všeho co žije pohromadě, vždy to udělá problémy.
No neřekla bych. Ale asi ani nevím, jak to probíhá na takový naháňce nebo tak. To by nás asi proškolila Janaa nebo Arosek. ale každopádně, když se sejme vůdčí kus u všeho co žije pohromadě, vždy to udělá problémy.
Ono ani to prase se nemá střílet tak, že něco běží kolem a já to bouchnu. Kupř bachyně, která vodí tu tlupu, když ji sejmete, dopadne to jak u slonů.
souhlasím, sedím tu s hubou kolem hlavy 😀
Malá drobná poznámka s Impaktickýmu drobení.
Všimněte si, vážení, že Kevin…….. Kevin na spoustě fotek vypadá jako Jiří Sovák 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hííílf mir, hilfmíír!
šoodáá že v tramvaji bublinu neudělám, to by bylo.
c,hamrraď líná, místo aby tlapku k dílu přiložili, válí se to tam jak pacholci po zrušení roboty😁
blbý , tohle by se nemělo psát, páč si to pak přečte kdejakej bezmozek a v naději, že si mozkově polepší, si pořídí psa - proto jich je všade tolik, páč se furt píše, jak jsou psi pro nás prospěšný. Mělo by se psát, že jsou psi škodliví a pak by si je pořídil skutečně jen ten, kdo je miluje.
Dík Megiztedóg, díky moc. ozvu se.
🙂
Tak hlavně, ať dobře slouží chlapec a dělá dobrou náladu.
Ne, nic, jen zavřít voči a modlit se. Protože většina lidí to nevidí-stačí se rozhlédnout.
Ať si klidně hloupne, když je tak blbé a prodává svůj rozum takhle virtualitě v domnění, že je to pro něj skvělý. Vadí mi na tom, že na to doplatí tvrdě ta zvířata.
Víte, já se bojím, že tak, jak jde zdravý rozum lidstva do kopru a jak lidi přestávají používat mozek, že to bude jen horší ☹️
No však, proto říkám, vyšší dívčí. Člověk tam vidí, že štěnda jsou krásný - to jsou, v čistotě - to jsou, dlabanec, vodu mají, vidí ch. stanici, úspěchy. Ten velký počet psů ho nezarazí prostě.
a to prosim i po vykoupani v samponu a ususeni 🤣
😂😂😂😂😂😂
Hilfe!
Já teď nevím, který z psů to byl - venku taky, nožička zchromlá, neštěstí veliký, šla jsem prohmatávat. Neměla jsem to dělat 😀
No ono je to tady už při výběru vyšší dívčí, aby si člověk dal věci do souvislostí a přemýšlel nad tím víc. Tam je opravdu všechno v pořádku, když se na to kouknete prvním pohledem a nezamyslíte se nad dalšíma věcma. Nedostanete nemocné štěně, nebo tak něco.
Ale taky nedostanete štěně, které umí bydlet doma, zná spoustu různých věcí a hlavně… zná dobře člověka a je na něj navázaný. To si pak musíte oddřít sami. A ten pohled, který je vlastně jakoby pro lidi úplně bokem nákupu je to, že se takhle chrlí další a další psy na trh, který už tak je přesycený a že ta štěnda nežijou tak, jak by mohla, znají kotec, ohrádku. ale nikdo si s nima nehraje, protože na ně není čas, nemazlí je, není čas, jen čekají, až si přijde kupec jak do akvárka v Hornbachu. Všechno to není z lásky ke zvířatům, proto, aby se chov někam posunul, aby měli ti psi toho nej páníčka. Ne, důležité jsou ceny - jak ceny zboží - tedy štěněte, to hlavně, to především, proto jich sekaj tolik, jak baťa cvičky, tak prezentace - výstavy, soutěže.
Hele tady jsou schopní mít zároveň dva vrhy maďarů, dva vrhy germánů a vrh poláků. Takže….. Ne, ti psi nestrádají nedostatkem, ale je to prostě pro mě sprostá továrna na prachy, kde ani není možná udělat socializace jakou mají psi odchovaní doma. Jsou v kotcích a nazdar bazar.
Tam není ani výhoda toho, že kolem sebe mají jiné psy - tak jako to naopak bylo u Rumíčka, kdy štěnda byla doma a pak už s nima šup vždycky na chvíli ven, kolem nich strejda maďar, kterej si s nima hrál a měl je pod dozorem /ten byl fakt výbornej vychovatel/ teta foxlice, která byla březí a přísná jak žiletka, takže se naučili respektovat dospělý. Prostě psi jsou na výdělek ať už jako štěňata, nebo odprodej nepotřebných, výcvik.
No oni se takhle bohužel chovají i psi s PP. A je jen pár km od tady toho .
a to já jo, zruinovala bych je. Šmejdy.
ano prosím, to mu bylo celých pět let. A tady mám ještě jednu výbornou fotku. Na tohle venčení hrozně ráda vzpomínám, protože si to s tím prckem člověčím hrozně užíval a lezli tam spolu furt nahoru a dolů. Bylo to hrozně milý. On je takovej malej človíček v psím kožíšku a tak si tý dětský společnosti opravdu maximalisticky užíval. A já toho pohledu na ně taky.
🙂 trochu přerostla 😀
Známí, kteří to fotili byli jeho výkonem taky krapet zaskočení. No já psy tohle běžně učívám, protože se naučí používat všechny čtyři nohy. Hodně to pomohlo Frojlajn Flekatý z kotce. Jak je obří , neuměla používat pořádně nohy a furt o sebe zakopávala, tak se naučila taky “běhat do korun” a ovládat svoje velký tělo.