Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.07.2025, 13:28:18
Nojo, já vím, ale když já tam nechci dělat nějaký úplně provizorium - ty palety. Takhle je to pořád ještě stavba, ale i tak se snažíme tam mít místa, kde to vypadá jako u lidí - záhonek nějakej, zídka a tak. Proto i ty slípky zatím nemám, nejsme ani jeden příznivec provizorií, když to není nutný. I proto, že vynakládat na něco čas a síly dvakrát /provizorium a pak konečný stav/ to moc nejde, musíme šetřit síly. Takže……..musim vydržet. Leda by se fakt sousedka chtěla zbavit boudy a tak něčemu i byla.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 16.07.2025, 12:21:52
Já si to říkala, kurník já nic nemám, nemám ! A brala bych tak tři. Jedině ukrást sousedce boudu po berňákovi 😀 .
Mám malý zděný domeček - bývalý majitel tam měl andulky, enemže je to plný dřeva. Drahá půle pravil včera, vytáhnu ti cirkuli a makej, přes víkend máš nařezáno….. jenže já se bojím cirkule. Pily ne, ale cirkule jo. A stejně to by bylo zase veliký, nezahřálo by se to……..nic prostě, já si počkám, třebas zase jednou budete mít přebytky.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 15.07.2025, 10:50:01
Jo, to si pamatuju s Bubi první, když jsme taky s torzí skončili pod kudlou v jejích - ty jo…dvanácti?? Já měla výhodu, že to vařený jo, uvařila jsem vždycky naráz kuře, brambory a mrkev, rozsmasakrovala tyčákem a krmila po lžičkách.
Tak ať pacoška nevy…. ehm, nedělá hovadiny a chová se jako pacoška a neblbne na vodítku.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 14.07.2025, 13:16:15
No já teď fakt nemám kam ☹️ není nikde uzavřený prostor , kde by pak v zimě mohli být - domů mi to neprojde 😀a taky chráněný prostor po dobu, co jsme v práci.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 14.07.2025, 10:23:12
teď je zavrtaný v seně, všechno krmení zmizelo
a to zní velmi dobře! My jsme taky měli chvilinku strávníka navíc - malýho ťuhýka.
A já teď budu mít na starosti na pár dní deset slepic a dvě krůty. Čím můžu krůtám přilepšit? Můžou třeba trošku masa od psů? Nebo jako dospělé už to nechtějí?
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 14.07.2025, 10:28:32
ježiši!! jsem na tom s třešní úplně stejně a Tali je miluje! A ….. teda si i louská pecky ☹️, to dělaly spolu s Bubi. Úplně nevím, jak tohle řešit, jedině hrabat budu muset.
Moc držím palce, ať je pacoška brzo v pořádku!!!!!!