Díky všem, no tak uvidíme, jak to vymyslíme, u nás to bude-myslím? - jen jednorázovka, tak právě jsem si říkala, že nemá cenu investovat . Hm a ještě mě napadá, že bych se mohla zeptat někde v okolí, jestli je někdo nemá. Sice tady ty ohrady z pletiva nejsou, ale za zeptání se nic nedám.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 31.01.2025, 10:24:50
Už znám, od tetkon. Doposud nic. Děkuji za novinku. Hladit taky nebudu 😀 Ty vado, to opravdu člověk vůbec nevěděl. No, jak se může člověk zdělat na chovu. A to tady ondynoj někdo vykřikoval nějaký hanlivostě na Chov, nebo co.
edit - přečetla jsem si teď o tom zvířátku víc. A člověk je fakt kretén!To není vrcholovej predátor, to je vrcholovej kretén, kterej loví a zabíjí zvíře, aby si mohl vyrobit voňafku! Chápete to? A přitom to lze od toho zvířete - dle informací - získat i bez usmrcení. Jen ten chov, ten je pro chudáka člověka moc náročnej. Ble.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.01.2025, 10:14:40
TICHO! TICHO, nebo se tam tem zmetek natáhne - nemám na mysli ani bobra, ani vlka…. 😀 Ostatně vlk tam už je ověřeno na vlastní oči před pár lety a bobr myslím taky.
Jako první jsem se koukla na recenze obchodu jsou rozporuplné, ale jde mi spíš o to, zda s těmi kleštěmi - třeba je mají i jinde? - nemá někdo zkušenost. Že by se to třeba mohlo hodit, až budu konečně budovat tu slepičí farmu 😀
Já se přiznám, že se v tom trochu ztrácím. Je pes v domě, nebo není? Když jste pryč. jsou s ním rodiče celou dobu, nebo chodí do práce? Není lehčí naučit psa na tu situaci, než mu zakazovat výt?