Čmelíci dokážou lézt po čemkoli.
dík. tzn. vracím se zpátky ke svý lavici s nožičkama v oleji, jsem tím nápadem stejně uchvácená 😀 Nicméně můžu si hrát s tou polohou kurníku, podle toho jak to bude vycházet líp na umístění, plochu, praktičnost, tak jsem ráda, že mě to napadlo
A jo, okýnko nepotřebujete, větráte dostatečně 🙂, to mi nedošlo, to je fakt. No já bych chtěla pro holky tak jako slepičí wellness 😀 😀 . kdyby nebylo čmelíkůch, měly by gaučíček 😀 /kecám, ale na druhou stranu, nebylo by to marný, třeba by tam i rády snášely, žejo 😀/. Ono i tím, že budou z těch klecí, tak na drsný podmínky venku nebudou zvyklý, tak jsem to chtěla usnadnit, ale čmelík je velkej argument
Musím mít karanténní kurník? Chápu, že když bude člověk chtít doplnit počty. No jo, ale se mi to nikam nevende. Takže budu muset jednou počkat, až odejde i ta poslední a pak pořídit nový kvarteto.
Zabezpečená voliéra bude, ale ………… liška je sviň a kuna taky, co když mi to dokážou obejít? Tak radši takhle si říkám. A nebo - že by měly takový ty nášlapný, co si sami otevřou, když chcou ven a večer je tam prostě člověk nažene , to by šlo, stejně je musí zkontrolovat. Mně stejně vlastně půjde jen o to ráno.
No a žrádlo v zimě - nemůžu jim tam dát něco teplýho, stejně to vystydne/zmrzne, než půjdou ven. Vystačí tedy s nasypáním té své směsi v granulíéch, podáním třeba naklíčené pšenice a dolitím vody? Jak se to řeší sakra v zimě? ta voda? nechám v kurníku druhou napáječku. A ostatní to lepší si dají, až přijedu domů? Doba, kdy odjíždím a kdy půjdou ven je v zimě asi dlouhá. když jim to půjdu dát, než pojedu do práce - to přilepšení - a půjdu jim to dávat do kurníku - vzbudím je a co ony pak?