Myslela jsem si to tak nějak.Vydržte! Ten start je někdy tvrdej a vy máte blbou dobu na to.
Myslela jsem si to tak nějak.Vydržte! Ten start je někdy tvrdej a vy máte blbou dobu na to.
Ano to máte pravdu, ale když se zrovna stěhujete , případně do toho ještě třeba jsou nějaký úpravy, tak pokud Vám není zrovna dvacet a půl roku, tak leckdy moc ty energie není. Musíte zajistit jiné věci. Ano není to ideální, ale tak to prostě je.
To nejsou PP FCI, paní je chce dovézt, normoš množka
No ale ono to jinak asi nejde, než na ně žvatlat, na ty dva včelí medvídky (nevím jestli znáte ten večerníček, ty jejich kožíšky mi to připomněly 🙂 )Jááá bych je nutně potřebovalááá poňuhňááát!
Držím palce!
Jeditííí to jsou krásný konimimítka!! Se omlouvám, ale prostě musim tohle použít, jsou tak roztomilý, že mluvit normálně se nedá. Bobci mrňavý.
Něco takového
https://img.kwcdn.com/product/Fancyalgo/VirtualModelMatting/1d678bb7733904393aed34812d70b386.jpg?imageMogr2/auto-orient%7CimageView2/2/w/800/q/70/format/webp
a zavěsit to někam, kam ta škodimíra nedosáhne 🙂 nebude to vypadat blbě a houbička bude v suchu.
No přesně, taky tam mohl přijít člověk, kterýmu bude kočka min. jedno, či hůř na ni toho psa poštve, protože kočky nesnáší
A máte prostor k nějakému nácviku toho, aby byl pesan v klidu? Páč to by chtělo, ona taky kočka, když je jí něco nepříjemnýho, tak pak zmizí. Nevím,zda to máte v plánu, já bych se snažila pesana vést, a´t se uklidní. I proto, že kočka pak vypálí vyletí, jak se bude bát a vlítne třeba pod auto. Ono úplně samo se to neobrousí, takhle jsem to myslela.
Oni se třeba časem sžijí. Držím palce a děkuju za tu kočku.
Ad to sžívání, večer bych si vyhradila čas, pokud máte, a chvíli se zkusila sama s kočkou - trpělivě kontaktovat v rámci právě krmení - nabídla bych voňavý vařený masíčko s vývarem teplým. nevnucovat se, čekat, když jí bude vadit moje přítomnost, odejít, nechat jí to tam, K jídlu bych svolávala, aby věděla, že je čas - Mouses první ví, že je půl sedmý a čas krmení, i kdyby byl kdekoliv v půl je doma a hlásí už je čas pane profesore.
Tak jsem tu Jano,
Lepilo se to silikonem na polystyren v takové té tubě/kartuši - k tomu potřebujete asi tu “injekci” do které se to vloží a tím se to z té kartuše vytlačí. Polystyren nařezat
4x čtverec - třeba my máme 50x50, to jsou boky, zadní a přední stěna, sestavíte si to a změříte si jak velké potřebujete zbývající dvě desky, které tvoří dno a vršek. Na to dno pak nalepíte postupně ty 4 stěny- výhoda tohoto řešení je, že spodek pak ty stěny drží a vršek to jistí. Jestli víte, jak to myslím, že je prostě dno a na něm stojí ty stěny, ne že dno a vršek bude uvnitř stěn.
Jo to bude zrovinka možná ten výmar? No oni ti ohaři jako jeden z úkolů mají i hlásit nalezenou zvěř, takže to no problémo.
Moje ohaří známá, která dělá profi záchranařinu, tedy opravdu nasazovaní psi při hledání, ne sport, pracovala s výmarskými ohaři. Její první fena byla neskutečný pracant a srdcař.
A takže to můžu dát i ptáčkům v zimě někam spešl mimo krmítko, že jo?
Já tipuju, že to bude zase Bižón!
Ok, ozvu se, teď mi druhá půle nebere telefén. Já si nařezala víko a střechu, podle toho nařezala boky zadek a předek, do předku se vyřízla díra a pak se to slepilo. Má Vám s tím kdo pomoct, nebo to budete dělat sama - potřebujete nějaký ženský kutilský rady jak to rozměrově nařezat, aby se to seskládalo? že jako se na boky musí odečíst tohle a támdleto?
Budka hír - otvor jsme museli zvětšit, pan majitel nemovitosti chtěl větší přehled.Ale! On to má jako nouzovku, takže bych začala radši s menším otvorem, aby si tam zalezl a neutíkalo moc teplo a jen kdyby tam nechtě, tak bych zvětšovala.
U tchýně mého bývalého šéfa taky.
to je krása!
Plako, pořád jsem tiše doufala, že toho času máte k dispozici víc. 💔 Posílám sílu a myslím na Tě.
Dájo- držte se, ono musíte, kvůli Gigouškovi. ale věřím, že jestli přijde za chvíli domů štěněčí pan dochtor přes bolavé duše, že to půjde oběma líp.