Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
Orionko - já ani o úroveň příspěvků v tomto případku neusiluji.Z jednoduchého důvodu - někdo tohoto ražení nemá šanci jakoukoliv úroveň rozpoznat, natož ocenit. Jest to tedy poté zcela zbytečným plýtváním času a energie. To se radši bavím na účet takového invídija, abych citovala svého tehdy tříletého synovce 😀
Myslíte si, že má smysl komunikovat na úrovni s někým kdo si exkrementuje do úst- viz níže v hezky časovém sledu? Vždyť to tím pajšlem přímo lomcuje .
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.10.2023, 08:37:25
Pravda. Proto popíšu potěšující příhodu:
Má drahá polovina mi tak trochu stavebně zničila vysavač. A to má prosím stavebního Karchera. Enemže aplikoval do zdí Aquastop a na vyfukování těch děr potřeboval vysavače dva.A ten můj zaprasil natolik, že do domácnosti už to nechci pustit. A tak jsem si musela koupit nový. A!! To je zážitek. finanční! Koupila jsem v neděliv Datartu vysavač MIELE -což je fakt kvalita - za pouhopouhý tři ticky. Fčéra to přišlo, zapnu vysavač, ten se přisál k podlaze a nešel utrhnout 😀 sem byla jak Inšpektor Kluzó v Růžovým panterovi 😀. papouška sem teda nefcucla, ale psi radši utekli. No, takže tah to má obrovskej. a to je to celkem malý těleso teda. A dneska !! Dneska jsem zjistila, že ho už mají za 6 litrů?? No ty bláho, já uškudlila tři tisíce.Sem dokonalá hospodyňa? Sem!
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 24.10.2023, 14:59:33
Úplně ne, jen mi to tak nějak zaznělo a šla jsem si to ověřit. Každopádně i toto slovo se hodí, když člověk nechce být vulgární a sdělit některým, co si o nich tak jako člověk myslí 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.10.2023, 14:27:41
No právě, je krásný. A čistit se to asi taky nebude špatně, čék, to vezme hadicí? a bude ne? V tom pořadu taky právě říkali, stejně jako říká zvědavec, že to oblibujou, že stojej holky frontu a čekají, až jejich kolegyně konečně vyprdne vajca aby taky mohly jít pracovat.
Klajdrštók vychází stopro z germánskýho slova Kleider - což je hadr, a Stock - což je podlaha, neboli Hadre na podlahu. Což jest ve zdejším taktéž přiléhavé.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.10.2023, 20:03:17
Jaj, to musí potěšit, tohleto, že jo. Myslím, že jsou momenty, kdy pýcha není jedním z hříchů. Když je na co být pyšný, tak člověk pyšnej být má. Jak Vy, tak majitel. takovýhle výběr nového majitele potěší!
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.10.2023, 11:59:58
díky za vysvětlení! Takže tohle se tedy dá očekávat - myslím problémek nějaký i u těch menších variant pudlajzů. Fajn, poinformuju o tom kolegu, co si chce na důchod a tůristikování pořídit pudlajze jako univerzálního parťáka.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.10.2023, 08:37:01
Jo jasně, šovinistickej kemp, to je jasný. Leč tady je to trošku vymakanější o to, že tady je to taková uzavřenější komunita, než někde na Novinkách atd a tahle hmota, ten shluk buněk, v rámci tý komunity předvede tohle z čeho se navaluje 99,9 procentům. A není ji ani za mák špatně z toho, že dehonestuje ženy s kterými by tady ráda diskutovala. Bleblebleble a fuj a ble.
Odpověď na příspěvek uživatele Lily z 24.10.2023, 11:08:02
Lili - kašlete na to, mně je kupř. fučík, co kdo píše. Mně stačí vidět ščastlivý zakalený zrak naší bábrdle, kterak něco předvede a s výrazem - Je to taklenc dobře? čeká na tu dobrůtku. To je pro mě nejvíc.
To že mě ti psi dokáží poslouchat a dobře, bez pamlsku si prověřím při těch zcela bezpamlskovacích procházkách, při běžném provozu, doma v běžném provozu. A jinak je to o vzájemný radosti.
Žjoo! Děkuju. Takže to lze používat i vevnitř. No já si právě říkala, podle toho co jsem o těch čmelících četla, že jako by se tam nechtěli ubytovávat víc, než třeba v tom dřevěném. Tak to je supr, to je supr. Křemelinu už znám, jdu se podívat, co je to sandezia. Ten tip s voděodolnou vložkou je supr,za to taky dík
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.10.2023, 09:56:37
i to samotné čuchání lze využít jako odměnu. Pamlsek se střídá, pamlsek se může házet do vzduchu, aby byl uloven, házet do trávy, aby se musel hledat. Aby to bylo i se zásluhou a pro psa zase něčím jinak zábavnější.