Na přání paničky sem kopíruji věci, ať je to pěkně shrnutý:
Dafi: tak jsme jeli na veterinu.. ráno 2 krát štěkla na přítele,když deojel-vzal si volno z práce,vyčurala se,já jí oholila zadek a fousy zkrátila,přertím vyvenčit Žeryka-to s náma vůůbec jít nechtěla-né,že bych jí chtěla vzít,ale bylo jí to fuk,v půl 3 ráno pila.. dojeli jsme tam,teplotu už neměla,poslechově dobrý, vzal jí krev-asi 5 špatných hodnot+vysoký CRP70,ale může být i vyší,takže RTG,u jedné ledviny jakýsi bubliny,nádor to není,ani selhávání ledvin,spíš infekce, tak dostala 3 injekce, entryzol má dostat večer+léky na štítku,zítra na injekcii a když nebude žrát tak ještě ve čtvrtek a v e středu,když bude žrát tak léky, nesmí se jí rozdrbat klesnout hodonoty u jater… když jsme přijely dom,vzala si pár piškotů,maso nemůže xxx let na játra má jaterní dietu,po mase je jí strašně zle-prochodí noc a půl dne bez přestání…, děkuju všem za držení palců!!!!
CRP-70 CI-PS-100 BUN-PS-4,3 IP-PS-1,69 ALP-PS-5,72 ALB-PS-22 WBC-37,2 HGB-11,5 HCT-28,6 RBC-5,05 MCHC-40,3 PLT1-108 viděl nějaký bubliny na RTG a pak dělal ultrazvuk Edit - blbě se to kopíruje, je to příspěvek z téma Venčení v 15.02 z 12.2.
Můj podotek: fenka měla před cca 3 týdny 40 horečku, pak repete a dostala atb na blint bez vyšetření. Situace popisovaná výše je akutka o víkendu. Co fence je, se vlastně neví? Odkázala jsem Dafi paničku na nějakou kliniku, ať se vše řádně vyšetří, udělá se diagnoza, ať se psice s nějakýma bublinama u ledviny nemusí rozjídat na slaných věcech. Nebo může, když to bude vzhledem k diagnoze už šumák.