Tak hlášení od mojí rarity. Po 15 dnech od minimální dávky jsou zpět atypické nežádoucí účinky po L. u Vořechoviče. Hlava do strany, sosák mírně osypaný folikulitidou, špičky uší mírně strupaté, dermatitida ve slabinách tentokrát nulová.
Co mi ale u Vořecha už hodně vadí, jsou neurologické projevy, jinak to nejde nazvat. Opominu jeho problémy s kůží.
Sesumírovala jsem si to tak, že Vořechovi L. opravdu pomáhá. To je fakt. Zároveň tím, jak vyblokuje L. bolest, po zhruba 2 týdnech u Vořecha dojde k nějakému krátkodobému přerušení této blokace v hlavě, mozku, na nějaké nervové dráze. Najednou psa zabolí noha strašně moc, nečekaně se sepne faktor bolesti. Tak mi to přijde, nejde o ortopedický problém ve smyslu nataženého svalu, zad. Zároveň mu nějaký faktor bolesti/autoimunitní zánět zůstal v čelisti. Jde o problém tvořený nějakým výpadkem ve fungování L. v mozku. Jak to mám co nejlíp popsat? Takový opak filmu Záblesk ve tmě, jestli jste viděli, lepší příměr mě nenapadá.
Píšu o psovi, co má zhuntovaný kyčle kvůli nejvyšší DKK, slinivka, játra, ledviny v čudu. Udělala jsem maximum. Další dávku L. už mu dávat nebudu. Je to strasně na palici, když psovi přípravek pomáhá a zároveň ho likviduje. TO PROSÍM NENÍ!!!! nějaká negace na Librelu, to je jen můj osobní povzdech na náš neskutečně neuvěřitelnej příběh.