megi-the-pes:Jenže lidi to čílí proto, že lze šetřit jinde. Ne trapně říkat - důchodce se má dobře, tak čau. Např. od 2024 bude mít vrchnost na mobilní telefon a internety JEN 3000 Kč měsíčně. Každý. Měsíčně. Ale až od ledna. Proč ne hned a na co potřebovali dosud 5 tisíc měsíčně každý a proč to není běžný litr, 1500? Kolik stojí neomezený paušál? Net platím 500, telefon 200 za 3 4 měsíce, tak nevím, litr na měsíc by moh stačit, ne?
5000 měsíčně pro každého je, prosím, milion korun měsíčně. Dělaj si pr...?
Ale to nic... Když někdo (hodně) z nich má trv. pobyt třeba v Brně (tam se jich hodně vylíhlo, chudák Brno), tak každý měsíc dostává na dopravu 1 člověk (i když reálně bydlí v Praze) 50000 Kč. Slovy je to padesát tisíc korun českých. Měsíčně. Na fiktivní dopravu. Těch parazitů je tam 200 a tohle byl příklad, jen dvě náhrady z asi dvaceti.
Dál asi psát nebudu, musela bych si vyhodit ntb z vokna.
Tak s tím telefonem nevím, já mám služební telefon se slovenskou simkou a běžná útrata i s netem je kolem 300 euro, v některých měsících klidně i 700. Neomezené všechno u nás, včetně dat, je docela drahý, mě ty 3 tisíce zas tak přepálený nepřijdou.