Ano ano, jelikož mám taky kamenný barák, tak o tohle jsem se zajímala a takových baráků jsou tu mraky, ale nikoho to nezajímá. Navíc je i nesmysl zateplovat barák s metr tlustými zdmi, ale nařídí se to úplně z fleku.
Ano ano, jelikož mám taky kamenný barák, tak o tohle jsem se zajímala a takových baráků jsou tu mraky, ale nikoho to nezajímá. Navíc je i nesmysl zateplovat barák s metr tlustými zdmi, ale nařídí se to úplně z fleku.
Všechny civilizace stojí na energii, jakmile energie není nebo se snižuje, civilizace končí. A Evropa nedělá nic jiného než že se zbavuje energie, protože ať je to jak chce, ty alternativní zdroje nikdy nepokryjí potřebu.
Spotřebiče a plusky? To jako fakt tomu věříte? https://spotrebitele.dtest.cz/clanek-7031/energeticke-stitky-vysavacu-uvadeji-nepravdive-udaje-soud-je-zrusil
A ad soběstačnost, Evropa nikdy nebude soběstačná v tom důležitém, v zemědělství a v průmyslu, takže hrát si tady na vlastním písečku je akorát cesta do pekel.
Ale jako prostě ty Mercatorovy mapy, co se u nás ukazují, jsou peklo a Evropani pak mají o sobě zkreslenou představu.
Ono to chce trochu reality a vidět jakej pidikonec světa my vlastně jsme a proč na nás zbytek světa kašle
Ceny elektřiny a uhlí zvedají emisní povolenky.
Myslím, že všechny alternativní zdroje chce EU zaříznout, zůstane jen elektřina a pak bude na lidi taková páka, že se o tom nikomu ani nezdálo.
Ano, mladí, které ještě na střední vozí rodiče do školy autem, bojují proti těm autům. A když se jich člověk na to zeptá, tak to je prej něco jiného. Fakt vymytý mozky. Ale to nepočítám ty přilepovače a spol., ti jsou za to dobře placení a dělají to jen pro prachy, což jakože ještě i chápu. Taková pohodová brigádička prostě.
To má logiku tohleto. Jinak já to počítání samozřejmě myslela jak je to přírodně možné a fena hárá v půl roce a jak jsem našla, klisna má první říji kolem roka. Že to není dneska etické je jiná věc, to si myslím, že většinu historie neplatilo.
Tak teď už nesmíte prodat barák bez energetického štítku, doplnit tam, že to musí být štítek A nebo B je sranda. Obecně tak nějak myslím, že to směřuje ke sledování osobní uhlíkové stopy a většina těch omezení časem bude, jen to nebude tak rychle jak v tom článku píše. Ale já říkám, mě už je to fuk a mladí to tak chtějí, když se s někým mladým bavím, všichni říkají, že to tak má být. Tak ať si mají co chtějí.
Jo a pak si přečtu na Seznam Medium článek nějaký fifleny o tom, jaká je to tragédie a vůbec všechno teď hrozný, protože ve třiceti nebude mít 10 melounů na vlastní barák u Prahy a proto mladí nemají kde bydlet a bla bla bla a říkám si, že ti mladí si taky nějaké ty katastrofy zaslouží.
No já to spíš myslela tak, že jestli jsem správně dohledala, tak březost koně trvá rok a za další rok může může být březost další generace, takže jedna generace je 3 roky. Březost psa je 2 měsíce a další generace po půl roce, takže jedna generace trvá 10 měsíců. Což je prostě dost podstatný rozdíl když hypoteticky a teoreticky se za jednu koňskou generaci vystřídají 4 psí.
Sláma je úplně nejlepší neb nepráší, díky dutosti dobře izoluje od zimy i mokra. Chce to dat do boudy jí fakt hodně, hodně se slehne a někteří psi mají rádi, že můžou v ní kutat a udělat si pelech podle svého.
Není to vtipný, ale spíš hezký a kam s tím jinam
Souhlas jsem taky odeslala, ale teď teda přemejšlím jestli kdysi dávno někdy v počátcích jsem na ifauně neměla jiné přihlášení s jiným nickem a když jsem pak zapomněla heslo, tak jsem si udělala nové. Mám dojem teda, jistě to nevím.
Možná pak časem zveřejnit nicky, které vám chybí?
Běhání s posilkou dohromady když tam dá 3 ohaře. 😀
Jo, to říkali, že se v tom vozí děti, proto to má asi ty dvířka. Tak možná vyasfaltovaná rovinka není problém, ale u nás asi tak Polabí, zbytek kopečky a to si moc nedovedu představit?
Ale koukám existujou půjčovny, tak jedině na den dva zapůjčit a vyzkoušet si oblíbený trasy i s psím nákladem http://cargobikes.cz/in/index.php/sluzby/pujcovna
No na tý fotce jsou v tom pravda dva 50 cm psi, takže jeden větší by se tam asi vešel.
Ale říkali známí, co si to v Holandsku půjčili, že s tím dost blbě jezdí jak to má pak těžiště před předním kolem, ale možná jde jen o zvyk a praxi nevím, na pár dní s tím spokojení nebyli.
U nás teda všechno Ňisa, střední Čechy, říkat Nysa jsem v životě nikoho neslyšela. Ani v Praze. 😀
Já jsem si kdysi nechala dělat domek pro morče na míru na fleru, stačí tam zadat poptávku a někdo se vždycky ozve.
No znám pár lidí co používají toto, ale pravda je to na trochu menší psy než NO.
Bez vodítka u nohy chodil můj minulej pes a bylo to tím, že si hlídal kapsu nebo pamlskovník. 😀 A procházky ho nebavily, takže neměl důvod někde poletovat. 😀
Souhlasím s megi, na takovouhle diskuzi prvně přijde nejspíš člověk, který má nějaký problém a chce tady najít odpověď a většina příčetných lidí prostě začne s vyhledáváním v diskuzi než rovnou zakládáním nových témat.
Dobrý vyhledávání bývalo na cz-pes, kde to fakt vyhodilo přímo úryvky textu s danými výrazy zvýrazněnými a po kliknutí se otevřela daná diskuze na místě těch zvýrazněných výrazů. Cokoliv tam chtěl člověk najít, měl během chvilky.
Dvě vteřiny na netu, abych věděla odpověď na otázku anonyma. Jako fakt neumíte použít vyhledávač nebo jak?