Odpověď na příspěvek uživatele balu z 14.09.2023, 13:45:38
Ano, mladí, které ještě na střední vozí rodiče do školy autem, bojují proti těm autům. A když se jich člověk na to zeptá, tak to je prej něco jiného. Fakt vymytý mozky. Ale to nepočítám ty přilepovače a spol., ti jsou za to dobře placení a dělají to jen pro prachy, což jakože ještě i chápu. Taková pohodová brigádička prostě.
Odpověď na příspěvek uživatele KatyQ z 14.09.2023, 11:32:28
To má logiku tohleto. Jinak já to počítání samozřejmě myslela jak je to přírodně možné a fena hárá v půl roce a jak jsem našla, klisna má první říji kolem roka. Že to není dneska etické je jiná věc, to si myslím, že většinu historie neplatilo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.09.2023, 12:00:35
Tak teď už nesmíte prodat barák bez energetického štítku, doplnit tam, že to musí být štítek A nebo B je sranda. Obecně tak nějak myslím, že to směřuje ke sledování osobní uhlíkové stopy a většina těch omezení časem bude, jen to nebude tak rychle jak v tom článku píše. Ale já říkám, mě už je to fuk a mladí to tak chtějí, když se s někým mladým bavím, všichni říkají, že to tak má být. Tak ať si mají co chtějí.
Jo a pak si přečtu na Seznam Medium článek nějaký fifleny o tom, jaká je to tragédie a vůbec všechno teď hrozný, protože ve třiceti nebude mít 10 melounů na vlastní barák u Prahy a proto mladí nemají kde bydlet a bla bla bla a říkám si, že ti mladí si taky nějaké ty katastrofy zaslouží.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.09.2023, 13:55:16
No já to spíš myslela tak, že jestli jsem správně dohledala, tak březost koně trvá rok a za další rok může může být březost další generace, takže jedna generace je 3 roky. Březost psa je 2 měsíce a další generace po půl roce, takže jedna generace trvá 10 měsíců. Což je prostě dost podstatný rozdíl když hypoteticky a teoreticky se za jednu koňskou generaci vystřídají 4 psí.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.09.2023, 10:13:18
Sláma je úplně nejlepší neb nepráší, díky dutosti dobře izoluje od zimy i mokra. Chce to dat do boudy jí fakt hodně, hodně se slehne a někteří psi mají rádi, že můžou v ní kutat a udělat si pelech podle svého.
Souhlas jsem taky odeslala, ale teď teda přemejšlím jestli kdysi dávno někdy v počátcích jsem na ifauně neměla jiné přihlášení s jiným nickem a když jsem pak zapomněla heslo, tak jsem si udělala nové. Mám dojem teda, jistě to nevím.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 12.09.2023, 12:45:05
Jo, to říkali, že se v tom vozí děti, proto to má asi ty dvířka. Tak možná vyasfaltovaná rovinka není problém, ale u nás asi tak Polabí, zbytek kopečky a to si moc nedovedu představit?
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 12.09.2023, 11:26:46
Ale říkali známí, co si to v Holandsku půjčili, že s tím dost blbě jezdí jak to má pak těžiště před předním kolem, ale možná jde jen o zvyk a praxi nevím, na pár dní s tím spokojení nebyli.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 11.09.2023, 15:13:55
Bez vodítka u nohy chodil můj minulej pes a bylo to tím, že si hlídal kapsu nebo pamlskovník. 😀 A procházky ho nebavily, takže neměl důvod někde poletovat. 😀
Souhlasím s megi, na takovouhle diskuzi prvně přijde nejspíš člověk, který má nějaký problém a chce tady najít odpověď a většina příčetných lidí prostě začne s vyhledáváním v diskuzi než rovnou zakládáním nových témat.
Dobrý vyhledávání bývalo na cz-pes, kde to fakt vyhodilo přímo úryvky textu s danými výrazy zvýrazněnými a po kliknutí se otevřela daná diskuze na místě těch zvýrazněných výrazů. Cokoliv tam chtěl člověk najít, měl během chvilky.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 11.09.2023, 21:18:20
Do oblaku právě odpáleného slzáku se mi podařilo vběhnout v 89 a musím teda říct, že je to zážitek, kterej nechcete opakovat. Nadejchání je ještě to nejmenší.