Tak tuhle knihu si asi seženu 😀
Tak tuhle knihu si asi seženu 😀
No tak to máte dobrý, u nás se slepice zjevivší se na zahradě, zabijou a sežerou.
Ale na slepičím území je to OK a tam by je teda zahánět do kurníku mohl.
Asi by s tím problém nebyl a určitě by se to naučil stejně rychle, ale ten slabej článek jsem já, že mu neumím vysvětlit co po něm chci. Úplně stejně to máme s aportem a určitě by se našly i další věci který váznou u mě.
To je boží, hned s tím taky do galerie na zrzavci, to se musí zachovat. 😀
Já ten článek taky četla, jako traktory jezděj chvíli na jaře, pak při žních v létě, to je naprostá tragédie a největší bordel a párty dělaj měšťáci, kteří to za víkend musí všechno stihnout a navíc si myslí, že na vesnici si můžou všechno dovolit. A jelikož vypadnou z těch měst, tak to je asi jediná pravda, že v těch městech je asi o víkendu víc ticho. 😀
Ale jinak mi ten článek připadá jako klasický klikbajt a nebo to fakt napsala úplná blbka.
Mě by se hodilo, kdyby mi pes uměl nahánět slepice. Slepice jsou na něj zvyklé, akorát já ho to neumím naučit. A nevím, jestli by to nebylo kontraproduktivní, protože odmala je učený, že slepic se nevšímá. 😀
Nechci veřejně blíž specifikovat, ale středočeský kraj. Už je inzerují, prodej bude v říjnu.
To je jen předvolební rétorika, kterou chtějí hlavně zemědělci slyšet. Ve skutečnosti všechno poběží jako dosud.
Asi spíš nějaký honák, co to umí s krávama? Krávy taky nejsou často ovečky. 😀
U nás jsou za 60 Kč. Takže asi jak kde.
Je to čitelný díky. Mě jen teoreticky zajímalo, jestli bychom se taky mohli zúčastnit, tak mohli. 😀
Šusta v nějaký knížce dával návod jak učit urgentní přivolání, kdy má pes na rozdíl od normálního přivolání, přijít hned. Tak asi je to taky cesta.
Ale jen tak dotaz - když jsou zkoušky z pasení, můžou je dělat jen nějaká stanovená plemena jako je to u myslivosti a nebo je to pro všechny?
Já kdysi byla na tréninku s kachnama a tam prostě ty kachny chodily sem a tam se psem za zadkem, ze kterého si evidentně nic nedělaly a pak se šly nažrat.
Mně to teda jako týrání nepřišlo.
To je u nás normální. Důležitý je že přijde v relativně krátký době.
Takový přivolání jako mám třeba u hlídací bordery to prostě se seveřanem nikdy nebude.
A to zase ona je převzala, prej chudinky. Jen prostě, že tenhle nicneříkající popis není až tak jednoznačný pro každého.
No moje máma důchodkyně chová slepice celý život, ale tohle nevěděla.
No právě, dost lidí to nepochopí.
Jo jako chcete říct, že mě při žádosti o dotaci úřady podvedli? Jako možný je všechno, ale moc tomu nevěřím. 😀
To jsou prostě zkušenosti z praxe.
Oprav dům po babičce má jiné podmínky, to jo.
Jistotu nemáš, ale pravděpodobnost se zvyšuje.
Já taky nepíšu, že to je pravidlo, ale pravděpodobnost.