Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 20.08.2025, 16:33:50
Ale houby, Evropa je už nějakou dobu mimo hru a všichni vědí, že jede šupem dolů, jen občas ze sentimentu jí někdo poplácá po rameni. Akorát prostě s Trumpem po tý skluzavce jedou i USA, akorát tipuju, že ti se na rozdíl od Evropy, za pár let s dalším prezidentem zas vyšvihnou nahoru.
Ale prostě vidět Trumpa jak panáčkuje před Putinem je prostě takové… weird.
Já myslím, že on ho obdivuje, že by chtěl být taky takovým Putinem. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 21.08.2025, 14:32:32
No nevím, já myslím, že 5 kavkázáků zrovna potichu nebude, nebylo to na samotě, ale v zahrádkářský kolonii a psali, že blízko je panelák a lidi z toho paneláku si na štěkot stěžovali. Takže bůhví jak to bylo. Tím teda nechci říct, přijde mi to taky strašný, jak tohle může někdo udělat, i kdyby to bylo ve stylu že zoufalý lidi dělají zoufalý věci, tak tohle už je přes čáru v každým případě.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.08.2025, 14:29:54
Jo, bylo, po revoluci, když tu nebylo v podstatě nic jiného než Pedigree a Purina, tak to Purina byla samo top. Pak přišel Hills a Royal Canin. A nevyrábělo se to tady na východě, ale vozilo ze západu, tak ta kvalita byla taky trochu jinde.
Tak každýmu, kdo viděl ty záznamy ze setkání, je jasný, že Putin si Trumpa namazal na chleba a Číňani a Jižní Amerika se musej za břicho popadat. Obecně je to smutný, kam až může světová velmoc klesnout.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.08.2025, 07:07:31
Já vím, akorát že aby se mu to vyplatilo, bude tam za ty prachy ošulená baterka, jak je na alíku zvykem u těhle věcí a to je to, co zrovna u takovéhle věci nechci.
No já bych elektřinu neměla, ale zásoby jídla mám pořád, studnu a kromě tepelného čerpadla i kotel na uhlí a kamna. A slípky by taky vydržely na dlouho. 🙂 Akorát svítit bych si musela baterkou.
Odpověď na příspěvek uživatele DD z 26.06.2025, 08:59:58
No udelat vyzkum v letech, kdy tu vlci byli v podstate jen v hlubokych severskych lesich, kdy cloveka nepotkali jak je rok dlouhy a tim argumentovat na situaci ted, kdy jsou vlci i v huste osidlenych krajinach, to chce fakt cely Nory.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 11.07.2025, 10:05:47
Ale houby, oni jen upravili par genu soucasneho vlka tak jak si mysli, ze to ma byt. Vysledkem neni zadny pravlk, ale GMO vlk. Ale to by se tak dobre neprodavalo. Marketing je mocna vec.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 10.07.2025, 20:17:04
Co tak já mám kolem, mladí do 30 let GD hodně schvalují a ještě by i přitvrdili. Většinou studují, žijí u rodičů a o reálném životě nemají ponětí. A ti to ještě x let udrží v chodu a až se proberou, bude pozdě.