Měla jste štěstí, nic víc, takový Velíšek by mohl vyprávět, kdyby mohl.
Jo a můžete třeba chytat zloděje https://www.impuls.cz/regiony/ustecky-kraj/soud-detektiv-supermarketu-chytil-zlodeje.A150430_120613_imp-ustecky_kov/tisk
Měla jste štěstí, nic víc, takový Velíšek by mohl vyprávět, kdyby mohl.
Jo a můžete třeba chytat zloděje https://www.impuls.cz/regiony/ustecky-kraj/soud-detektiv-supermarketu-chytil-zlodeje.A150430_120613_imp-ustecky_kov/tisk
Ono to hlavně není nic raritního, jsem už taky v tom věku a v mým lese už se kácí docela dost. Jen to holt nejsou slavní lidi.
To má podle mě co vidím kolem, dvě příčiny. První, že je shora dáno, že gauneři mají větší práva než oběti a pravděpodobnost, že jako ochránce napadeného skončí u soudu není úplně malá a to pak znamená investici spousty času a peněz, což logicky lidi nechtějí, protože tolik času a peněz ani nemají. A za druhé spousta lidí už jede na hraně, jsou rádi, že zabezpečí rodinu a na cizí lidi už nemají energii, prostě jedou v modu Mně taky nikdo nepomůže..
Prostě pořád platí Jaký pán, takový kmán.
Inzerát tady se dá nahlásit přímo u inzerátu, občas to dělám když narazím na nějaký jasný podvod.
Tak na Gun fórum nechodím, beru to spíš podle normálních lidí z okolí.
Tak že je to kvůli ruské agresi je akorát domněnka novinářů, ve skutečnosti to bude spíš reakce na obecně zhoršenou situaci a tím vyšší potřeba bránit rodinu.
No asi by tady něco podobného taky pomohlo, ale tady se zas jen udělal paskvil evidence více fen a stejně když to množky nemaj, tak se nic neděje.
V tom španělským zákoně, mi říkali Španělé, že je dost důležitý, že je tam zákaz chovu psů na střechách, je tam prej spousta psů, kteří se ven dostanou jen na tu obytnou střechu a jinam ne a nebo případně jsou jenom tam.
A spousta jich skáče dolů a láme si nohy.
Ale to by bylo halo u nás na vesnici, to bych se dozvěděla hned.
Teoreticky by podle toho zákona měl psy utrácet jen veterinář, prakticky to vidím asi tak jako u nás. Tu registraci chovek zkusili myslím v Polsku, ale jak to dopadlo nevím.
Asi sem, v lidl shopu maji zase po dlouhý době ty sranda agi překážky po třech stovkách, tak kdyby někdo chtěl, tak hned objednat než zase nebudou.
Doron:Tak aspoň,assil, vidíte, že zákony nemůžou postihnout všechno, Vy se k nim moc upínáte.
Ale vůbec a si uvědomte, že bez těch zákonů by se ani tohleto nijak neřešilo a bylo by to tak akorát na krevní mstu mezi majitelem psa a rodinou mrtvé. Jen díky těm vámi zavrhovaným zákonům půjde tohleto před soud a bude se to řešit nějak civilizovaně.
Tak třeba se někdo poučí 😀
No třeba ve Finsku už léta dělají psům namátkou dopingový testy a nesmí tam na výstavu pes, co bere léky. A mají i nějak stanovený doby, si pamatuju, že po Rimadylu se nesmí na výstavu měsíc.
Ale to je celkem logický. To Německo nevím, zas snaha udělat z výstav to co byly původně, tedy jako selekce do chovu, mi nepřipadá úplně špatně.
Tak já nevím, ale o navýšení téhle daně se píše už tak rok? Tak o tom neví tak akorát nějaký poustevník, zas článek o ničem.
Si to zkuste prostestovat proti známce od rozhodčího a uvidíte.
U špiců se barvy taky vystavují zvlášť.
Ale ani omylem, můžete si stěžovat akorát na pořušení výstavního řádu, jinak
Článek 15 - Protest a) Protest proti rozhodnutí rozhodčího (ocenění, zadání pořadí a titulů) není přípustný.
balu:Standard v tom hraje roli, musí. Vždycky je v plemeni více typů, psi jednoho plemena nejsou stejní jak přes razítko. Pak záleží na rozhodčím, jakému typu dává přednost, ale ten typ musí být vždy v rámci standardu.
EDIT: drahá fraška - vy taky upřednostníte psa, který se vám víc líbí, tomu subjektivnímu pohledu se nevyhne asi nikdo
Ale blbost, vím o šampionech, kteří mají nestandardní barvu a je to prostě fuk když se ví, na kterého rozhodčího jezdit.