Doron:Souhlasím, už leta se k nám nepřitoulala žádná kočka. My si kočky nikdy nepořizovali, vždycky se pristehovaly samy.
Teď má jedinej jeden soused nekastovanou kočku a strará se o ni hnusně, tedy nestará a vyhodil ji z domu po smrti svojí paní.
Ta kočka nedostává prý skoro ani nažrat a je pořád březí a vždycky sežere svoje koťata a je prý strašně milá a mazlivá . Ale vzdát se jí ten idiot nechce.
Doslechla jsem se to od známýho, co v tom domě taky bydlí. Teď má koťata zase, tak jí tentokrát krmíme( poslala jsem aspoň granule a kapsičky), a jestli koťata přežijí, tak mu je ukradnu.
Napadá vás ještě něco, co bych mohla ( měla) udělat? Nějaký odčervení nebo teď není spravnej čas? Nebo všechny převézt do útulku? To by bylo složitý.., on tam teď ten majitel je..
Přesně jak píše Buggyra…kočenu přemístnit(nebu psát záměrně zcizit)
V místě bydliště dcery si její kocour-kastrovaný vodil domu na stravu kámoše kočku a kocourka…kočka samozřejmě zabřezla a po měsíci nezvěstnosti kočka během 3 dní nanosila 5 koťat holce pod okno do kukaně, ubytovala je v krabici doma(kočka ve strašném stavu, hubená, jen žrala a spala ) ihned informovala “majitele” že má jejich kočku ať si dojde, bez zájmu….kočku jsme darovali neteři i s koťatama , před Vánocema mi holka bulela, že kocourek má žlutou tlamu a má strach aby jí nenakazil čímsi jejího kocoura, tak jsme zase informovali “majitele”, bez zájmu, kocoura jsme tedy čapla, na moje náklady nechala na veterině vyšetřit a ubytovat (nějaký rozpad krvinek či co, musel brát ATB + dieta) druhého kocoura by dcera v bytě mít nemohla ,ale on byl tak hezký, černo bílý, že si ho nechala sestřička z veteriny…