Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 14.11.2023, 22:09:22
Doronku, ale dívám se na celek, posledních několik desítek let. Ale i současnost - Egypt je zavřeno a je ze severní části hodně daleko, pak je tam moře a pak ta zem, která je považuje za teroristy evidentně všechny, jinak by kvůli jednomu opravdovému teroristovi neposlala bombardér. Třeba ten rok 2014. Umřelo 2000 Palestinců, protože místo aby použili své nejlepší zpravodaje na této planetě, poslali tam šíleně ničivé letecké bohy pomsty. A reakce na teroristy s praky…
Všichni vidí teď ten hnus nepopsatelný ze strany H., ale co přišlo od I. jen za tento rok, nikdo vidět nechce.
Pokud je tu dohoda, kterou vlastně “dozoruje” EU, Egypt, OSN,… že Palestinci mají právo na svůj stát, proč ti lidé nemají pasy, proč se zprávy Human rights watch, OSN, Amnesty I. vyjadřují pořád a stále dokola a už kolik let, že Iz. provozuje apartheid?
Ne moje slovo, to jsou ofic. zprávy.
Co říkám… já se prostě nemohu smířit s tím, že řešením je ten národ vyhladit.
Když hledám teroristy, proč na město posílám bombardér? Rok 2014. A teď to stejné. Co udělalo Hamas, se tímto rozhodně neomlouvá, to by moh jen chorý mozek… ale srovnám město se zemí, protože…? Tak jo no. Cesta pro pomocníky, aby se přes milion lidí mohlo zachránit, ať už útěkem, nebo před vyhladověním, není. Neumožnit pomoc zvenčí pro civilisty… no, hustý. “Máte 24 hodin, abyste utekli.” Však ale to není vycházka kolem paneláku.
Tak jsem mohla napsat něco vhodnějšího než odveta, ano, tak jsem to nemyslela, pardon… ale jsou to mohutné útoky v reakci na akce teroristické skupiny. Vinu nekladu na Izrael.
Pásmo Gaza, pruh, takový předěl… obehnaný plotem… a žijí tam převážně uprchlíci. Byli tam vyhnáni. Když se utvořil stát Izrael, tito byli jaksi odsunuti, vyhnáni a jsou tam dodnes.
Dívám se ne na tento konflikt podzimní, ale na posledních 70 let.
Moc lidí tam nežije, ano, je to jedna z nejhustěji osídlených oblastí na planetě… ještě pár takových útoků a Palestinec bude už jen v knihách.
Někdo tu pronesl, že ta oblast, kde žijí, jako stát nikdy neexistovala. Ano, protože Izrael nedodržel dohodu. Měli samosprávu a dostali slib, že po pěti letech to bude stát (to není sloveso).
A co se stalo pak? Několik útoků a z Gazy nikdo odejít nesměl a nesmí.
Tak mi někdo řekněte, kam a jak mají ti lidé jít, kde je jejich domov?
Celý svět jakou dobu Izrael vyzývá, aby blok Gazy zrušil.
Teď jsou tam ti lidé jak na pouťové střelnici, ve výkladní skříni, v kleci.
Fikovnice: Jenže Megi, co má co do činění a společného klimatická demonstrace a pozvání Palestinek? Já v tom tedy vidím záměr (pokud si je skutečně Greta pozvala??). Nemám TV, viděla jsem jen krátký shot. A při záběrech demonstrantů se to tam hemžilo propalestinskými transparenty a hesly.
Jo, oni ji zneužijí k čemukoli, co zrovna potřebují… Podle mě např., což nikoho nezajímá, chápu… 🙂 …je rozdíl říct - stojím za Gazou - a - stojím za hnutím Hamas.
Umírá tam strašně moc civilistů, hodně moc žen a dětí, a to po několik let.
Tak snad ty lidi z Hamas pochytají brzy. Protože co udělali teroristé, je šílené, ale tak obří odvetné akce…
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 14.11.2023, 16:00:11
To chápu, já jenžeto, proč se neříkalo první, ale prvá.
Ani jsem to nedočetla, moc moc moc a pes v médiu vůbec není v médiu… Je možné založit vlákno “hlasy zvířat na vsi, hlasujme svými hlasy” a přesunout tam všecky tyto komentáře?
admin 🌻
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 14.11.2023, 12:30:07
A Vy si skočte na kurz sebeovládání a slušného chování.
Vím, že to opět nechápete. Ukazuji, jak se vše hází do jednoho pytle. Už?
Jinak teda jsem pro omezit křesťanské skupinky. Zavřít kostely, přestat slavit Velkou noc, Vánoce a tak dále.
Hinduisty a buddhisty atp. taky konec, vyhnat, zavřít, utopit, protože tam proběhlo a probíhá tolik incidentů s dětmi, že na to dokonce museli založit organizaci, která se zabývá pouze a výhradně řešením těchto deliktů.
A pejskaři, myslivci, politici, … co? 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.11.2023, 11:21:18
A proto je potřeba nevěřit jen jednomu, který Vám pověděl, že je super a ostatní spí.
Někteří zradikalizují i těsto na kynuté buchty. Ale to je jejich problém, ne můj. 🙂
https://www.spd.cz/tomio-okamura-ne-islamu-ne-teroristum/
A tak třeba je to tak, že bordel dělají náplavy.
Ale ze slov zde plyne, že úřady doopravdy pisatel nezkusil. Bude to takové to stěžování si u piva, ale nic se mi dělat nechce.
Když uštěkance vypustím do polí a zavolám odchyt, dostane to majitel k úhradě. Nevěřím, že to zacvaká víc jak jednou, spíše ani jednou.
Dál k řešení nic.
A kohout náš kokrhal zavřený. Má jen jedny hodinky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.11.2023, 09:36:22
Tak já bych nevlezla do žádné čtvrti, kde je taková koncentrace jakékoli menšiny většiny. Protože z toho nikdy nic dobrého nekoukalo, jak se utvoří něco takto, jakýsi ekosystém, má to svou vlastní vládu a všici zvenčí jsou na ně krátcí. Je to stejné jako slavný Bronx (americký i ty české), tenisky na drátě vysokého napětí, bílé podkolenky,…
S tím, jak se chovají k ženám, souhlasím; též to pro mě není přijatelné, ale zas, znám jich dost, kteří to mají už úplně jinak, dtto vztah ke psům.
Vždy tak nějak vyletím jak čert z krabičky, protože mi to připomene plakát Okamury, kde bylo “NE islámu, ne teroristům”, nechápu, jak si tohle může někdo dovolit říct, natož vylepit na nástěnky.
Anonymní: Znám spoustu těch co se muslimem stanou. Všichni kteří se dnes dobrovolně podvolují. K čemukoliv. Všichni ovlivnění žvásty které zde tak vehementně opakujete. Žvásty propagandy levicovych neziskovek a vládnoucí garnitury. Maji vás, zamyslete se, jste jednim z nich.
😂 Díky. Je důležité se hned poránu zasmát. Moc děkuju. 🙂
Vybíjená byla výborná. 🙂 Nic pro měkkoše. Rozstřílely jsme okres, kraj… a že kam pojedeme příště? Nikam, státní kolo nebylo.
Ale pamatuji si, že u rozpočítávání, což se konalo snad v každé hodině TV, se říkalo
prvá, druhá.
Pozůstatek ruštiny, nebo jen kvůli rýmu?
Anonymní: Tohle je vaše realita. Uz brzo, ne valka v cizi zemi. Vsichni se budou muset rozhodnout , volba je jen jedna
https://m.facebook.com/100000606117557/videos/%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8F%EF%B8%8Fkdy%C5%BE-se-n%C4%9Bmeck%C3%BD-st%C3%A1t-bude-zdr%C3%A1hat-tomu-abychom-v-n%C4%9Bm-%C5%A1%C3%AD%C5%99ili-islm-d%C3%A1me-mu-n/1346259895983259/
No proč si nepustit záznam rozhovoru se zástupcem IS. Není trochu rozdíl mezi IS (Islámský stát, radikálové, co ovládají kus země v Sýrii.) a náboženstvím?
Ano, muslim má povinnost rozšiřovat víru. Ale aby to prováděl násilím, má nařízeno právě jen ten, kdo je z té oblasti; patří pod IS, případně vyznává sunnitskou verzi. Jsou to prostě skupiny stejně extremistické jako tady v devadesátkách plešatí negramoti.
Měkčeji např. ortodoxní. To znáte, ne? Taky furt v televizi. Hele, je to fakt zajímavý, ta slova se v televizních zprávách skloňují 30 let, ale zajímají každého až dnes.
Jsou to skupiny, které odmítají modernější pojetí vyznání víry. Např. muslim nesmí jíst vepřové, úhoře, pít alkohol… Běžte si s nějakým mladým muslimem pokecat, na 99 % se sejdete v hospodě a vypije toho víc než Vy.
Zakázala bych katolickou víru, křesťany, odvezte je někam. Rovnou všecky větve.
Většina kněžích je pedofilní.
A to přímo zde! V Evropě, v ČR, skoro v každé vsi.
= křesťané jsou zlo. Zakázat.
Islám je nebezpečný, všecko teroristi, že jo.
Muslimů je kolem 1,5 miliardy.
Kolik muslimů znáte, co vyznávají džihád mečem?
Znáte vůbec nějakého muslima?
Já si teda myslím, že v. IP lze nastavit v modemu a pak v systému a nakonec v samotném driveru síťovky. No a tam poskytovatel nechodí. Na mobilu taky, přístupový bod místo APN… O2 to má na pevném i mob. netu tak deset let? Ale to musím taky v modemu povolit. No a Plaka fakt nic nepovolila… Spíše to bude tím, že v předchozí verzi se tady tyhle adresy zobrazovaly špatně a teď jsou správně. To byla ta ikska a tečky místo správných znaků. Ne?
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 13.11.2023, 22:29:23
Mnou citovaný paragraf je z aktuálně platného zákona 585/2004 Sb., tak načteno mám, chlapče, asi dost.
Povolávat si mohou třeba papeže, kdokoli se jim na to může vykašlat a já to i udělám, tento odpad mi nestojí ani za pohled… z fronty, natož aby se ze mě, coby pacifisty, stal vrah a účastník ve hře ega. Vše, co je mi milé, vezmu od toho, co má nemocnou duši a je uvnitř nešťastné, co nejdál. Jsou ve válce, Fialova parta, což i sama neustále prohlašuje, a navždy ve válce zůstanou, v té své vnitřní rozhodně, a když se jim to tak líbí, ať do té na povrchu nastoupí jako první, já v pět vstávám.
“To je takové zaklínadlo, které fungovalo, když chtěl jít lempl na civilku.” Ehm, ehm. Vynechám civilisty, jo. Branný zákon, § 6, 1a "Voják v záloze může odmítnout vykonávat mimořádnou službu z důvodu svědomí nebo náboženského vyznání” …mimo. služba = ohrožení státu a válečný stav… a šup, jste bez vojáků. 🙂