Já se jako směju, jo,
ale ono to není legrační,
jsem říkala, že chce, aby Musk po něm povzhledoval nového robota.
A na oplátku…
no, svatbu jsem teda nečekala, to ne. 🙂
Já se jako směju, jo,
ale ono to není legrační,
jsem říkala, že chce, aby Musk po něm povzhledoval nového robota.
A na oplátku…
no, svatbu jsem teda nečekala, to ne. 🙂
A kdo nezná seržanta Stubbyho, staffbulla, který zachránil ve válce spoustu životů?
A proč amíci používali tolik takových psů, třeba ten krásný bílý pitbullek na propagačním plakátě WW?
Kdo uhodne, dostane granulku.
Dobře, assil, v tom případě bojoví psi už nejsou bojoví psi, tak proč je zakazovat,
zápasy přece na konci 19. století zakázali (poslední byly USA, 1900) a od té doby je stafford výstavák a lovec prasátek,
takže zakážete ohaře, leopardy, chrty, jezevčíky, bígly?
Válka je dávná historie a bojoví psi ne?
Od hlídání hranice pomocí ČSV jsou to tři generace, od bojů mezi zvířaty generací 12 i víc, dle země.
Ovčáci, bouvieři, knírači, pastevci se používají nyní jako služební - aby útočili na lidi.
Proč není zákaz těchto psů, proč je mají mít civilisté?
pestrá strava… kolik psů je tak krmeno?
tyhle bílý kytky tady kousek kvetly v lednu
u nás v díře samozřejmě ne
Může mi to někdo vysvětlit?
Ale musíte jednoduše,
jak po několikatýdenních mrazech nepřišlo oteplení, nebo mráz, nýbrž sníh a mráz,
tak mi zamrzla i ta poslední, kdo ví, esi nebyla jediná, mozková bunčička.
Proč nechcete zakázat plemena, která ráda útočí na lidi (Rex, rotvík, dobrman - užíváni např. v koncentračních táborech, rvali plody z žen, schválně takto to podávám, kavkaz se stále používá v nejtěžších věznicích na východ ocaď, …),
není snad ochrana člověka
nad ochranu zdraví zvířat?
Tomu sama nevěříte. 🙂
A sněží.
Někdo to musí spravovat. Aj o ty mědvěde grónský se někdo musí starat, to je jasný. 😀
Ale vtipný to je, prej navalte nerostný bohatství na UA. 😀 To už má ale dávno zabraný Bidenovic rodinka.
A tak.
Proč někdo řeší, čím se tam teď budou živit, když to 50 let nikoho nezajímalo?
A Donald je legrační, úplně jako ten kreslenej.
Jak mi vydrží kilo… 25 kg psa potřebuje 75 - 100 g bílkovin?
Můžu teda dát 300 - 400 g lososa a nic k tomu.
Nebo 300 - 350 g granulí.
Lososa mám za 150, granule kolik, ale u granul platím těch 50 % cukrů,
takže u čerstvého lososa (baltský, kupuju na severu) musím přidat zeleninu
a brambory nebo rýži (taky bílkoviny, i když malinko)
a jedno vajco (mraky bílkovin),
takže šup lososa ořezat…
a hned jsem s cenou úplně jinde.
Třeba teď mám asi pět otevřených kočičích a psích gr. od Alpha spirit (výrobce mnoha značek a poloměkké nekupuji), ceny od 70/kg
a to si myslím, že je odpovídající cena za
granule.
Eště tak do tý stovky, ale víc jim dávat? Proč?
Jen tak narychlo klik… jé, koukám, sou ocaď… no prostě se projděte po městě nebo netu a kupte normální jídlo,
pes je kamarád, tomu taky děláte svíčkovou a chlebíčky.
Sakra, chlebíček, hmm… du.
To nevim, kde jsou mořské plody,
v Canagan ne. 🙂
Proč řešíte změnu a proč nekoupit rovnou toho lososa?
Mám jich plný box v mrazáčku a kg stálo méně než kilo těch granulí. 😀
To je strašný, ne?
V těchto továrnách je určeno, že se používají suroviny, které - než vjedou do mixu v hale - jsou human grade. Navíc loveno kolem Skotska, ne v umělém chovu.
Což se o zmrzlých blocích čehosi, co se používá zde,
jaksi říct nedá.
Už jen ten obsah omega 3, rozdíl až jako trapný. https://canagan.com/uk/dog-food/scottish-salmon-dry-dog-food/
https://www.carnilove.cz/1/Carnilove-Salmon-for-adult-dogs-12-kg.html
(Všimněte si, že vůbec nepoužívám ironii ani se nikomu nesměji.)
Zvěrokruh prodává Canagan, když už, kupte ten.
Tam ten losos je bez problému. Ale zaplatíte to…
Mí čokle se řídí zrakem, je to lepší než čichem, nestopují, jen výjimečně, mám čas reagovat, ten zlomek vteřiny. Ale jsem jako ten reflektor vně státní hranice. 🙂 Dokolečka dokola se točím na louce. Bohužel jim stačí i stojící zvířátko, nemusí utíkat.
Ale já bych se jinak nudila, takže.
Varaxi 😀 😀
Odvahu netřeba, nic tam vidět není, má ránu na břiše v místě cca vemene, ale jinak
je to běžný vesnický vlčák, má takovou tu stařeckou slepotu, zakalené oči, asi ji někdo vyhodil jako dřív toho darmožrouta, myslím, že je pokousaná, teda byla, takže za veterinu přece nebudeme utrácet koruny.
Dnes je toho víc, protože každý chce psa a jsme skoro č. 1 v množení. Dřív to byl luxus, darmožrout, ale ano, máte pravdu, že se k nim často lidé chovali jak k hadru na podlahu.
A když nedáte řádný trest za týrání zvířete,
tak nám tu vyroste jeden psychopatickej sadista vedle druhýho,
budou trápit děti a babičky (víc než teď, to už snad možný není, ale jak vidíme denně, asi je)
a pak už si můžeme rovnou hrát na zombie.
Moje teorie, proč nejsou pořádné tresty ani za nejhnusnější množírny - politici a jejich našeptávači v tom mají peníze.
Bagrem ne, protože některé ty věci jsou projímavé.
Vídám hodně starších psů, co se teda nehýbou nijak pěkně.
Ale takoví ti střední a malí kříženci na vsích, dožívali se 15 18 let, i 20 a běhali furt. 🙂
Bůček sleduje obraz, megi ne, megi to jakoby vůbec nevidí. Bůčkovi vlastně ten obraz ani nemusím zapínat, stačí jeho odraz v monitoru… nebo v okně… a můžu jít na tři dny pryč.
Mně se líbil ten retrívr na gauči, jak říkal - já ho vůbec neznám, dejte to pryč, co to je, zavřete to někam s celodenní péčí.
A vůbec přestáváte bejt vtipný.
Už aby došla Varaxi s nějakým černým humorem.
Hm, tak je to fakt rooster. Jednoho odnesla liška a druhého jsem darovala, byl to parchant.
https://www.researchgate.net/publication/324229693_Extraction_purification_and_characterization_of_hyaluronic_acid_from_Rooster_comb
Prej jo.
Před sto lety, když jsme měli hodně psů, jsme do nich kolagen spodem vrchem (celé slepice, maso z jatek), ale céčko nikdy. 😀
Pes si nějaký vyrábí sám, to víte.
Ale je potřeba, aby měl z čeho.
A ten mechanismus, součástky na výrobu, jsem zapomněla.
Jenže. My měli jen filu, Rexe, argentiny a milion svalnatých “pitbullů”,
u těch posledních snad rozbité nohy ani vyrobit nejdou. Pokud je samozřejmě neupoutám na řetěz… a argentýny dnes teda moc nepoznávám, takový slabý.
Od štěňátka bych do psa cpala zas kolagen v podobě hřbetů s kůží atp. spodem vrchem, protože… a dyť to všici ví.
Ph: neberu s rezervou, protože přesně tohle v té studii řešili, výsledky s léky na bolest a zánět a jak si povede skupina s tímhle
a celadrin jaké má výsledky, má a je to jen dobře poměrově poskládané to, co dáváme zvlášť
také se ale dost objevuje tohle - ne sulfát, ale hydrochlorid, ten že se dostane, kam má, rozhodně víc než sulfát
verun to tak nějak sesumírovala - esi si někdo myslí, že stačí granule a pes bude do 12 let poskakovat, tak to být nemůže, to by asi musel papat hrozně rozhydrolyzované granule
kdysi jsem četla o hyal., že se získával z hřebínků kohoutů, nevím, esi šlo o můj špatný slangový překlad, že by to byl jen kohout, ne slepice…
ale spolu s informací o těch kloubních věcech, co jsou v té bláně u skořápky…
možná toho kohouta koupim