Tak u nás jsou venku jenom +3, ale je krásně slunečno, takže všude plno lidí.
Tak u nás jsou venku jenom +3, ale je krásně slunečno, takže všude plno lidí.
No, popravdě, když jsem ten příspěvek četla, tak mě seriál taky nenapadl. 😄
Mně se od Kiss asi nejvíc líbí tyto písničky
https://www.youtube.com/watch?v=fTqLf1A-Q-4
https://www.youtube.com/watch?v=1dFByQyA49I
https://www.youtube.com/watch?v=yy4opYZW1cQ
https://www.youtube.com/watch?v=83f_oVMPv4E
Ale je fakt, že I Was Made in Lovin´ You je asi největší hit.
Jinak o Gene Simmonsovi je známo, že je zapřísáhlý abstitent a totéž vždy vyžadoval od všech členů skupiny. Ono se pořád v některých sdělovacích prostředcích tvrdí, že metal a rock se rovná chlast a drogy, ale není tomu tak úplně. Ano, někteří se uchlastali nebo se předávkovali, ale některým bylo naopak jasný, že pokud to chtějí někam dotáhnout, tak touhle cestou to nepůjde. I první zpěvák v Iron Maiden byl vyhozen kvůli chlastu.
Svou image byl nezaměnitelný a i to spoustě lidem hlavně za min. režimu hodně vadilo. 😀
Já si jsem jistá, že moji psi by dítě nenapadli, ale nikdy bych dítě s nimi nenechala bez dozoru. Julinka tak moc miluje lidi všeobecně, že na ně skáče, i na děti, nikdy se nám to nepodařilo odnaučit, a to vychovávám všechny psy stejně. Dráček a Cherry to nedělají, naopak si lehnout s čumákem mezi přední packy a čekají, jak bude dítě reagovat. Pokud se dítě bojí a třeba začne plakat, tak se stáhnou. Na Julču musím zařvat a to zrovna ve chvíli, kdy by byl spíš potřeba klid, není zrovna žádoucí. Mladší vnučka zrovna leze, takže má obličej níž než pes tlamu, včera jsme je seznamovali a vypadalo to, že ji pejskové moc zajímali.
Aha, díky za vysvětlení. Já se v tom pořadu Kočka není pes taky poprvé dozvěděla, že jsou kočky stromové a kočky křovinove, to jsem vůbec nevěděla.
U nás je knihobudka na vlakovém nádraží, dřív byla taky v parku. Na tom nádraží jsem si ještě nevšimla, že by jim to nějak mizelo, spíš se ty knihy hodně obměňují, dává tam vyřazené knihy i Městská knihovna.
Orionka:Možná vás na ní uchvátí něco jiného než dřív. Mně se tohle stalo s knihou Věčně zpívají lesy. Četla jsem ji dávno, dávno. Pak jsem o ní přišla - “o co chceš přijít, to půjč”. Když jsem ji po mnoha letech sehnala, četla jsem ji úplně jinak a našla v ní, dalo by se napsat, jiný smysl. A co myslíte? Už ji zase nemám 😕.
Proto knížky už zásadně nepůjčuju, hlavně teda ty, o které nechci přijít. Mám třeba celou sérii Sharpa, Saských kronik nebo Hru o trůny a to bych nikdy nepůjčila, v tomto jsem po zkušenostech fakt škrt. Stačilo mně, když jsem půjčila jedné známé Švejka a celý rok jsem to od ní loudila zpět.
Kočkám vůbec nerozumím, nikdy jsem je neměla, tak by mě zajímalo, proč musejí být dvě? Znám spoustu lidí, kteří mají jen jednu. A z pořadu Kočka není pes si pamatuju i případy, kdy se jim ty kočky rvaly do krve. 🤔 Psa jsme měli naposled jednoho v paneláku, jinak jich taky vždycky máme víc, ale kočka není pes, ne?
Dnes je u nás konečně zase jasno, jupí.
Bobca:tak něco na poslech….🎵
Krásná vzpomínka na moje taneční. 🥰
Bobca:vím,že někteří chlapi sledují Ulici,i Ordinaci..Pamatuje si někdo Esmeraldu?to byla myslím snad první lelenovela po převratu…to snad sledovaly celé rodiny…matky dávaly -nebo chtěly a nepovolili jim to?už nevím..dětem jména jako Chosé Armando, Esmeralda..Stejně jako Vladimír,když letěl náš první kosmonaut do vesmíru..To vím,že jich ten rok bylo víc..
Takže necháme Tapovi jeho “onikání”..budem to brát jako záhadu,hlavně když nám budou posílat pěkné písničky…🙏🤗
a já myslím,že byla dřív slepice..vznikla nějakým přírodním křížením prapradávných ptačích druhů…Ale nebudem to tu plevelit,to je jen tak-můj názor.😎
Esmeraldu sledovaly moje děti, nezakazovala jsem to, ale byla příšerně vydržet to řvaní, tam se snad normálně nemluvilo. U nás taková jména, jaká se v tom seriálu vyskytovala, dávali jen tmavší spoluobčané, pamatuju si moc dobře spolužáky svýho nejmladšího syna. 😀
Na Ulici zase asi dodnes kouká moje mamka. Já na seriály nekoukám, naposled jsem asi sledovala Četnické humoresky, ty stály za to, a pouštím si je na DVD dodnes. Ulice byla a je v pro mě blbý čas, nikdy nejsem doma nebo jen velice málo, hlavně v létě, kdy jsem imrvere na zahradě.
Jinak asi to nebude onikání, ale mykání, ale je mně to fuk, ať si pán nebo paní píše, jak chce.
Sardullah:No tady je vidět, jak já jsem povrchní stvoření…u mě je to samej Vetřelec, Predátor, Transformens, Avengers, Venom, Deadpool, Pacific Rim, ale je fakt, že na spoustu těchto filmů chodím do kina…na plátně jsou velmi efektní, ale v televizi na ně pak už nekoukám.. apod. a z druhé strany spektra zase trilogie Slunce, seno…no a něco mezi tím…
Ze seriálů určitě Červený trpaslík, Doctor Who…
Když sáhnu do vážnějšího žánru, tak musím zmínit film Život je krásný (od Benigniho)
Když chci relax, taky se dívám na podobný filmy…Smrtonosná past, Smrtonosná zbraň, Šílený Max, John Wick a dost podobných, třeba filmy s Vinem Dieselem. A občas taky české filmy, třeba Teorie tygra, Ženy v pokušení nebo Ženy v běhu, na většinu se koukat nedá.
Do kina nechodím, televizi nemám.
Já taky a bude nás víc.
Daja:Jo a jedná otázka ( pokud to zase a jako obvykle nepomotám). Myslíte, že TAP je muž? Pokud ano nějak mi k němu nesedí, že sleduje vehementně seriál Srdce😉 i když se tak prezentuje, jako představa, že muž sedí u televize a je připoutaný k takové slátanině😉hmmmm.
Tak kdysi jsem od někoho slyšela, že jeho polovička - manžel pravidelně sleduje nekonečný seriál Ordinaci v Růžové zahradě. Který teda mně připadá strašný, zahlidla jsem kdysi dávno nechtěně první díly. Takže myslím, že možný to je.
Chingis:odhlašovat se nemusíte, u svých videí máte vedle popisku tři tečky, na ty kliknete, vyberete sdílet a dá vám to možnost kopírovat odkaz. Teda aspoň mně to tak funguje.
Mně to jde dobře, jen jsem se snažila přijít na to, kde může mít problém Dafi…
Nesmrtelná klasika.
eva:Děkuji za odpověď 🙂
Není vůbec zač. Mně je i tak záhadou, že všichni 3 mají úplně stejné názory. Asi se v kanceláři tak dobře sešli. Mně se to teda ještě nikdy nestalo. Ne že by byly v našem kanclu konflikty, ale jsme pracoviště tak různorodých lidí, jak věkově, tak zájmově, že by to nebylo možné.
eva:Mám na vás takovou otázku, trošku mi to vrtá v hlavě - proč píšete v množném čísle? Neberte to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá…🙂
Paní nebo pán (?) píše za 3 lidi, někde to psal/a, asi na drůbeži.
Orionka:Jste fakt dobří, všechny odpovědi jsou správné!👏🙋
Ověřovala jste to? 😉