Aktuálně: 2 327 inzerátů270 183 diskuzních příspěvků19 353 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 23:00:31 xxx.xxx.162.253
Doron:

Mám nějakou obdobu kovidu a psi mají psincový kašel.

Fram blbě dýchá, tak do břicha, při poslechu slyším sípání při výdechu, včera na vetrině měl plíce čistý.

Asi pojedeme na pohotovost, nějak se mi to nelíbí.

Určitě bych jela, lepší jet zbytečně, než aby bylo pozdě. Držím palce, ať to není nic vážného.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 21:37:09 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Díky za osvětlení…já jak nejsem výstavně činná, tak jsem tak končím s vědomostmi u CACIBů …jakože povědomí o titulech mám, ale jak se to napíše zkratkama, tak jsem v zadeli…🙄😀

Já taky často nevím a musím si to googlit, hlavně jsou rozdíly v tom, kolik kdo potřebuje CACů na šampiona a pak na toho mezinárodního šampiona, to je u každého plemena jinak, hlavně u pracovních plemen. 

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 20:20:49 xxx.xxx.162.253
Aluška:

Dneska má miláček Mireček 4. narozeniny, kluk jeden ušatá 😀

CIE CIB multi GCH, multi CH, multi JCH Kaschmir Kamey z Pánů louky, pracovní zkoušky ZV, ZN, BZ BZH

Obrázek

Všechno nejlepší přeju, hlavně zdravíčko. 🍀🥰

Sardullah: Ty tituly jsou myslím mezinárodní juniorský multišampion a mezinárodní multišampion, GCH taky nevím. A je teda fakt krásný. 😍

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 20:14:34 xxx.xxx.162.253
impact:

Rakovecké údolí rozhodně doporučuji. ♥️

Z Bukovinky se dá třeba tudy https://mapy.cz/s/mozecedepa

A nebo kratší tudy https://mapy.cz/s/loculofuro 

Díky za tipy, ta druhá trasa by asi byla ideální. 👍 Jezdím tam ke kamarádce a zatím jsme byly jen v Blatinách, to je les severně hned za vsí. Vůbec mě nenapadlo, že kousek dál už je Rakovecké údolí.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 19:13:00 xxx.xxx.162.253
impact:

Sedmého ledna o půlnoci skončila po půl roce uzavírka Rakoveckého údolí a já hned osmého psala správci místních lesů, jestli jako konečně fakt? 😯😳

A ono fakt! 🥰

Směr nedělního výletu byl tak naprosto jasný! 🗺️

V noci a ráno u nás fičák jako kráva, až jsem si říkala, esi se na to nevybodnout. 🤣 Ale kámoška nepsala a tak jsem náš plán na sraz v 8:30 u údolí považovala za naprosto platný. 🥳

Ráno povenčit psy, naházet je do auta bez toho, abych je zabila za nadšené ječení a tradá vyrazit na cestu. 🚗

Po příjezdu na místo fičák třistakrát takový, tak jsme se zabalili do bund a vyrazili na cestu. Naštěstí v údolí většinu trasy nefoukalo 🌬️🌪️, i když zima byla slušná a ledovka ještě lepší. 🤣

Celých třináct kilometrů se na střídačku ozývalo hýkání leknutím 🤣, jak nám to parádně jezdilo. Prasata v okolí cesty z toho musela mít slušnou podívanou. 🤣

Já i Ivetka jsme skončily každá jednou na kolenách. Jen Jirka to nakonec ustál bez ztráty kytičky. Ale psi teda taky padali jak hrušky, až jsme z toho měli záchvaty smíchu. 😂

Hlavně, že nesmeky jsem celou cestu táhla v batohu. 🤣

Ale výlet parádní, Rakovecké údolí je vichřicemi vesměs nedotčeno a my už se těšíme, až tam vyrazíme znovu. 🤩

Tři lidi, deset psů, třináct kiláčků. 🥾

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

No, paráda, tak až příště pojedu do Bukovinky, můžeme to sfouknout najednou. 👍

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 17:29:03 xxx.xxx.162.253
Irma19:

Ani mě palce nevadí. Ale napadlo mě, že to zrovna této konkrétní rozmíšce mohlo zabránit. Tím spíš, že spor i nadále tříští zdejší osazenstvo na několik táborů…

Teď už to stejně nevyřešíme. A kdyby nebyl palec, bylo by to něco jinýho. Já nemám problém se tady omluvit všem, že jsem to tady veřejně rozebírala, to jsem neměla. Ale to je asi tak všechno, co s tím můžu udělat. Když se do toho veřejně vložila úplně cizí osoba, už toho bylo příliš. 

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 17:17:06 xxx.xxx.162.253
biaca:

existují i stránky, kde lze podívat zadarmo bez placení Voya. 

🌼

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 17:16:25 xxx.xxx.162.253
balu:

O Havlíčkové dávají na ČT1. 

Teď koukám, že jsem si to spletla s novou Studnou, ta je na Voyo.  🤦‍♀️

Tu Dceru národa jsem si chtěla pustit zpětně na iVysílání, nebyla jsem tehdy doma, ale tam to není k dispozici, prý nemají práva ke zveřejnění na internetu. 

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 17:07:01 xxx.xxx.162.253
biaca:

Youtube reklamy budu trpět za prvé, nyní spousta tvůrců přechází na Herohero, což už úplně odmítám platit. 

Jediné co si platím, je Netflix, ale pouze z toho důvodu, že tam jsou titulky k filmů v různých jazycích a pak si ještě platím Lingq…, kdybych měla platit vše tak bych se nedoplatila. Navíc jak to nyní máte s koncesionářskými poplatky? Jsem zvědavá, jestli mě vyzvou k platbě poté co odhlasovala vláda, když nemám ani TV (nedívám se, není na co), ale mám internet. 

Taky je trpím a trpět budu, platit se mně to nechce, když platím právě ty koncesionářský poplatky a ještě Skylink. Ano, hodně tvůrců, kteří mě zajímali, přešlo na Herohero, bohužel. Ale já nekradu. Třeba jsem se chtěla podívat na ten seriál o Zdeňce Havlíčkové a ona je to zase na placeným Voyo, tak nic, no.

Ty koncesinářský poplatky zatím schválený nebyly, aspoň podle toho, co jsem našla ve zprávách, prý to vláda nestihla projednat. Ale myslím si, že je to jen otázkou času. Taky tv nemám, resp. mám nefungující, ale odhlásit to nejde, nechtěli mně to na poště udělat. 

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 16:48:26 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Jinak já jsem teda dlouho odolávala, že teda YT nebudu bez reklam platit, ale schyluje se k tomu…

No, je to docela dost otravný. Pustím si film a chci u toho něco dělat a musím pořád klikat na přeskočit nebo to prostě strpět, i když je to kolikrát děsná blbost.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 16:35:23 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 12.01.2025, 15:44:27

Já si myslím, že jsme dospělý lidi a musíme se prostě srovnat s tím, že má někdo jiný názor. Mně palce nevadí. Vždyť o nic nejde, není to životně důležité.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 16:12:34 xxx.xxx.162.253

Ano, zropvna jsem chtěla napsat, jak mě to zaujalo, že má Bobča takový hudební rozhled a naučila se sama hrát na kytaru. 👍

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 11:42:02 xxx.xxx.162.253

Ano, u hárání je to  častější, ale ty moje takto blbnou běžně pořád, jedna je navíc kastrovaná. 🙂

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 11:26:21 xxx.xxx.162.253

Dělají to běžně i feny v zápalu hry, moje dvě takto různě naskakují na sebe. Ale lidi tím neobtěžují.

Sarah01
Sarah01 12.01.2025, 08:01:08 xxx.xxx.162.253
Fíkovnice:

Proč Tě tehdy nezajímalo, že mi někdo odtud napsal, že Tě stalkuji (respektive kdo to byl)? Což se mě hluboce dotklo… NIKDY jsem Tě nestalkovala. A někdo odtud mi to napsal…vyřčená slova příliš nelze vzít zpět.

Nikdy jsem nikomu nepsala, že mě stalkuješ, nikdy. Ať sem klidně někdo napíše, jestli jsem mu psala o stalkingu, kdokoliv. Přečti si sama znovu, co máš na Messengeru, hlavně, co jsi psala ty mně. Já nemůžu za to, že si vytváříš domněnky. Já si můžu psát i lajkovat, co chci, jsem dospělá a svobodná osoba a vždy jsem se tady snažila diskutovat slušně, nikoho neurážet. Žádnou suitu tady nemám, nikomu zprávy z Messengeru nepřeposílám. A žádnou L.S. neznám, nikdy jsem tady od ní nic nečetla, nikdy jsem si s ní nepsala. Na výslechu na PČR jsem byla jednou před těmi 5 lety a kvůli čemu, to dobře víš. Nikdy jsem nepsala o žádných jiných obálkách, které lítají vzduchem jako vlaštovky. A co nechápu, že sem ta osoba napíše ještě teď v lednu a rozdmýchává to tady. Vždyť jsi mohla dávno napsat nebo zavolat, ale neudělala jsi to, raději to řešíš s cizími lidmi.

Sarah01
Sarah01 11.01.2025, 20:41:21 xxx.xxx.162.253
janaa:

https://www.youtube.com/shorts/wRa4MziOtzI

Nás to dnes málem odfouklo na honu,ale fajné to bylo. Jen ta cesta domů děs,u nás je boží dopuštění. Před časem se mě někdo ptal,co na tom honu honíme a někdo jiný,co tam ty psi dělají. Tak tohle je vrchol práce na bažantech,když to spadne blízko, je fajn,že tam člověk nemusí, ale tohle je ta práce,pro kterou jsou psi potřeba. A tohle si dá čuba xxkrát za den, nožičky jsou ubjeganý🤣

Viděla jsem na FB, krásná práce, smekám. 👍 A chci to taky. 🙂

Jinak u nás totéž, jela jsem z Brna, do Šternberka pohodička a nahoře už sníh na silnici a šílená kolona v serpentinách, protože ten první v malém autíčku jel cca 50 a předjet nešlo.

Sarah01
Sarah01 11.01.2025, 20:36:39 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Jo jasně, chápu. Áále ráda na to video vzpomínám 🤗

Ještě sem dám fotku mého odchovu z vrhu B, potkali jsme se dnes právě na výstavě, bydlí až v Děčíně a je prostě boží 🥰

Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 11.01.2025, 20:28:40 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Aha, tak kouká spíš unaveně a ne smutně. Jo to věřím, že 3 hoďky na něj byly už hodně. Jj, čas letí, běloušovi letos 10 let. Jsou už senioři oba. 

Nezapomenu na YT to video, jak Dráček mručí a Vy na něj mluvíte a drbete mu bradu ❤️ vždycky mi zvedlo náladu a už se mi ho pak nikdy nepodařilo najít. Já tam účet nemám…

Já vím, to jsem asi dávala na FB, on je takový povídálek. Škoda, že sem videa nejdou dát, jen z Youtube a tam se mně to dávat nechce.

Sarah01
Sarah01 11.01.2025, 20:06:35 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Krasavec 🌷kouká ale nějak smutně nebo se mi to zdá?

Už chtěl do auta, měl toho dost. Byli jsme tam 3 hodiny a mám pocit, že čím je starší, tak už ho to přestává bavit, přitom dřív měl výstavy tak rád. Myslím, že s vystavováním jsme skončili a teď už budeme jen pracovat. 🙂 Moc rychle to uteklo, v červenci bude mít 8 let, už bude senior.

Sarah01
Sarah01 11.01.2025, 19:58:40 xxx.xxx.162.253
orionka-2:

Já jen napíši ještě jednou - nestojím za nikým ! Co se v kuloárech SZ upeklo - nemohlo by tam zůstat ?

Mělo by tam zůstat, pokud by tam zůstalo od každého. Od toho soukromé zprávy jsou.