no jo, ale co s tím. Když ho u toho natočíte, stejně řekne, že to bylo výchovné, že to bylo výjimečně apod. A jestli toho psa mlátí jen, když se ten pes vrátí domů a nebo dostatečně rychle neuhne z cesty, tak to úřady řešit nebudou. Aby řešili, to by musel mít pes zpřelámané kosti nebo jiná vážná zranění. Lepší nevědět…
Já to vím. Takových lidí je, co jim pes utíká a oni ho po návratu zmlátí. A nevědí, že takhle ten pes utíkat nepřestane. Prostě mě to štve, no. I když vím, že s tím nic neudělám.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 15.08.2025, 08:36:48
Ano, dívala jsem se, že teda někde chtějí cenu dost přemrštěnou a ještě stovku za psa, musí se holt vybírat, něco by se dalo, člověk to tři dny bez elektřiny klidně vydrží. Spíš by mně vadilo být úplně bez vody. Aspoň ten potok.
krásný fotky, moc! Bezkemp už z rodiny taky znám. 👍 posílám pohlazení Kévovi a spol. 🙋♀️
Já teď na to koukla, neznala jsem to a to není vůbec špatný nápad 👍, dovolená za babku i se psem. Až mně bude hrabat z civilizace, tak to určitě využiju.
…tak já pak zase, když takhle brzo vyvencim anebo mám stopu hotovou, mám ráda, že mám volné dopoledne a věnuju se svýmu…když nejedu na stopu, tak pak ještě na chvilku zaléhávám do postele s knížkou…jinak dělám na turnusy dvě denní, dvě noční dvanáctky a čtyři dny volna, to si na ty denní privstanu, protože chodím do práce pěšky…
Já právě pracuju jen na ranní, volné jen víkendy, teď v srpnu teda výjimečně i pátky. Kdybych bydlela v bytě, tak to bych musela, to je jasný. Takže obdivuju to ranní vstávání, mě vzbudí budík a ještě 10 minut koukám, co se děje. 😄
..v Praze se tedy vykopu v pět z postele na stopu, ale to je z důvodu teď počasí a jinak že na stopu odjíždím busem s delším intervalech a také že se bojím aby mi pak na terén nešl venčit sídliště…tady na dovolené mám tedy budika na 5.30, ale vykpu se až na šestou…to co dělá Dafi bych opravdu nezvládla..
Já bych venčit ráno absolutně nedávala, vstávám 4:50 do práce, abych pak byla brzo doma. A stejně v těch vedrech jsem KO, jen posbírám na zahradě ovoce a všechno ostatní až po 18. hod.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 12.08.2025, 21:45:18
Já to mám úplně stejně. Ale vždycky jsem si myslela, že lidi jako vy jsou takový tryskomyši, ráno ve 4 už makají na stopě. 😄 Tak to mě těší, že nevypadám zas až taková lemra líná. 😄
Dneska mi přišly granule 2x3 kila, které baští 9 blonďatých kluků v Mělníku, mám v útulku na zítra domluvené mudlání, jedeme všichni tři, ale bělouš bude s páníkem opodál, aby si naše miluna nemyslel, že jde zase do útulku. Tak se těším, jedeme vlakem!!! 💃❤️
to je z ofiko stranek SCKNO - ale nevim, co je to za iniciativu. Cas od casu se neco takoveho objevi - je to u boxeru , u kniracu - nepokojeni si chteji zalozit “svuj” klub. Ale ono to ma svoje pravidla zejmena, pokud to ma mit vazbu na MS
Moje první fena GR měla pyometru cca v 9 letech, operovali ji hned, jak jsme ji přivezli na kliniku, vše probíhalo bez komplikací. Rány si vůbec nevšímala, krásně jí srostla, jizva nebyla skoro vidět. Už je to asi 12 let, fenka už tu dávno není, ale pamatuju si, že žádné problémy nebyly. Až do 13 let, kdy ji postihla mrtvice. Od té doby jsem měla další 4 feny a kastruju v 8 letech, i když fena není chovná.