Jo, budou Béčka a klidně můžete dávat tipy. Zatím jich teda mám hodně, protože majitelka krycího psa je hodně kreativní, ale všechno moc dlouhý, já potřebuju kvůli názvu CHS tak max dvouslabičná jména. Zatím mám Bea, Bibi, Bonnie, pro kluky Benji, Balu, Buddy, Benny, pro obojí by mohlo být Bailey. Možná to bude stačit, ale pokud bude početnější vrh, minule jich bylo 11, tak to stačit nebude. Jo, a nechceme Bellu, Betty a Báru, protože ty prý má každej. 😄
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 29.06.2024, 20:11:05
Nemusím si to půjčovat, mám dceru, která si to svýho času dost kupovala. A nebojte, vím, jak vyspěle dnešní holky vypadají. To ale nic nemění na tom, že jsou to věkově ještě děti a že je takové zkušenosti do budoucna hodně poznamenají. A to nemyslím rovnou to, že holka skončí na antidepresivech. Mně teda rozhodně nepřijde normální, aby 40 letý chlap vojížděl v kabinetu 14 letou holku. I kdyby se před ním ve škole producírovala v podprsence, má se ovládat. Ohrožování mravní výchovy mládeže je pořád trestný čin.
Jinak toho pána, co se tady sám označil jako Varle, nekomentuju, ten výblitek tak nějak souzní s tím, jak se označil.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 29.06.2024, 17:44:04
Ani nevím, to nějak přijde tak samo. Asi tak, jak když matka k dítěti vstává v noci a skoro nespí, tak to prostě beru tak, že té fence musím pomoct. Ale to by tady spíš napsaly holky janaa, Ph a Inspektorka, jak to cítí ony, mají větší zkušenosti, než já.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.06.2024, 16:34:39
Ty moje by to v lese bavilo, ale oni by byli schopni se v tomto vedru uštvat, musím mít rozum aspoň já. Jinak my jsme v podhůří a v noci je to strašné, všechno dokořán, jen teda vchodové dveře si netroufnu, a nedá se vůbec spát. Dnes ve stínu 31, nepamatuju, kdy naposled tady bylo takové vedro.
Zamilovaný? Ženatý, zamiloval se na půl roku a sex byl ve školním kabinetu o přestávkách. Hm, spíš bych řekla, že měl mozek v kalhotách a jako autorita ve škole si to ani moc nemusel vynucovat, využil toho. Ta holka si ve svých 14 letech nemusela úplně uvědomovat, co vůbec dělá, je to ještě děcko. A teď se to s ní potáhne.
Mně se to líbí jen u australáků, jinak ne. A přesně tak, za ty zdravotní problémy to nestojí, takže do bez PP psa s tímto zbarvením bych nešla ani omylem.
Vy můžete umývat nádobí, ale co maj dělat chudáci ti, kteří maj myčku. 😢
Já mám taky myčku, ale zapínám ji většinou jen o víkendu, každý den ty 3 misky, 2 hrnky a 2 talíře se mi tam nechce dávat. A psích misek víc ani nemám.
Světlušky dobrý. Adéla včera objevila “chutnost” chroustů. A já se divila,co na tý zahradě furt dělá😄
U nás je bugr,už měsíc rekonstruujeme,nejdřív koupelna,teď chodba, psiska se musela naučit chodit domů oknem. A abychom se nenudili,tak jeden zánět análních žlázek, jedna prokouslá noha, a jednookej Kevin si do zdravýho oka pořídil vřed. Budu potřebovat dlouhou dovolenou