Nikoho nesežrali, tak nešiřte paniku. Ten jediný člověk, který na útok zemřel, byl pokousaný, ale ne sežraný.
Nikoho nesežrali, tak nešiřte paniku. Ten jediný člověk, který na útok zemřel, byl pokousaný, ale ne sežraný.
drvodelkafialova:Já jsem ráda že u nás nejsou a naprosto chápu Slováky, že vedle nich žít nechtějí.
Já nechci žít vedle některých lidí a bohužel musím.
Tak to dnes zajedu k veterináři pro Symparicu.
assil:Docela dost https://www.sprejnamedveda.sk/clanky/aktuality/utoky-medveda-v-roku-2023/
Tak já jsem si našla, že byl zatím jeden smrtelný útok po 100 letech. A ani tady v tom odkazu není uvedený, že by medvědi žrali lidi. Podle informací Horsany zabili víc lidí psi, ne medvědi. Jezdím běžně na Slovensko do Zuberce a pokud mně příbuzní řeknou Tam nechoď, tam sú medvede, tak tam prostě nejdu. Netvrdím, že bych měla radost z toho, kdybych toho medvěda potkala, ale toto je fakt zbytečný zveličování.
Tap:Zatím nejzajímavější reakci měla nechovatelka Sarah01.
Dva přímí sousedé, oba slepice mají.
Jedni v pořádku, ani o nich neví.
Druhé slepice smrdí do okolí, navíc pronikají na cizí pozemky.
Co tedy jeden soused dělá dobře a druhý špatně?
Můj názor je, že jeden soused se stará a tomu druhýmu je to prostě fuk, jde mu jen o vejce. Je velký rozdíl už ve vzhledu těch slepic. Soused nalevo je má napohled krásně opeřené ve výborné kondici, zatímco ty napravo jsou oškubané hubené chudinky.
😂 Kolik ti medvědi na Slovensku těch lidí sežrali?
lesnizinka:No já až jsem to napsala jako, že normálka, prostě bych to normálně řekla, jenže u psaní jsem za jedno nevěděla jakové vlastně i(Tom se mi smál, že jelikož to slovo neexistuje, můžu si tam dát jakékoliv😜) tak následně mě zarazilo, že to není zřejmě běžné slovo…vlastně asi jen u nás. Možná Slovácko a Jižní Morava by mohla používat jen nevím, koho se zeptám🙂
Snad přijdou za chvíli brigádníci, tak letím ven, zbytek až pak🙂
Jsem původem z Břeclavska a to slovo fakt neznám a nikdy jsem ho neslyšela, čtu to tady poprvé v životě. 😁
Dublinbarzoj:Má, a vy očí jako ostříž. A flíček na boku a zatím proklatě něžnou duši
To je hezký, mazel. ♥️
Dublinbarzoj:A my už venčíme i Trojku, miminko má 25 kg🙈😻 .
Zatím venku odděleně od kluků, aby ho nadšením nepřeválcovali.
Jé, tak už je konečně doma. Přeju hodně radosti a krásných společných zážitků. 🍀♥️
U nás je už týden nádherné jarní počasí. Dnes musím na doktora potlačit, aby mně napsal vycházky. 😀
A nový video od Jirky https://www.youtube.com/watch?v=PSdSv70fY3I
Nevšimla jsem si, jestli už třeba někdo odkaz nedal.
Aluška:Určitě, objektivů má mraky. Teď jsou na 3 týdny v Mexiku, tak až pošle nějaký fotky, tak je sem dám 🙂
Tak to se moc těším. 👍
Ty fotky jsou fakt nádherný a musí to být adrenalin.
Daja:Nádhera VAU👍.
Sarah je to asi teleobjektivem, určitě by se nepřiblížil na krátkou vzdálenost, podle mě.
Jo, to určitě, ale prý umí docela rychle běhat. 😄 Jasně, já chápu, že to mají už vymakaný, co si můžou dovolit a co už ne.
hmn:a všichni dohromady nemají na cyklisty 😠
Taky pravda, naštěstí tady je od nich celkem klid, horší je to na silnicích, už jsou občas dost agresivní.
Daja:Sarah to snad ne, takovou krásu ostřihat🙄škoda.
No, taky mně to bylo líto, ale je to moc práce, každé ráno musel vstávat cca o hodinu dřív kvůli mytí, nechtěl to nosit zmaštěný v culíku, což chápu.
Aluška:Pár kanadských méďů 😀
Moc hezký fotky. 👍 Není to nebezpečný ty medvědy takhle fotit?
Od Ozzyho mám nejradši tuto, nechala jsem ji zahrát i manželovi na pohřbu. A další dvě, Schody do nebe od Zepelínů a Soldier of Fortune od Párplů. Pokaždý, když je teď slyším, vrátím se o několik let zpátky.
https://www.youtube.com/watch?v=ylpbZhJWkBI
Daja:Jo a neskutečně mám ráda když muž má a hlavně pasuje mu to dlouhé vlasy, prostě to je to mládí. Syn nikdy nenosil i když jsem ho nabádala, oni už ne. Manžel ten byl blonďák po ramena a já černovlasá po ramena, hmmm my byly dvojka🤣.
Náš nejmladší nosil, nechal si je narůst 2016, vydržel 4 roky, před maturitou jsem mu je ostříhala, fotka je před stříháním.
assil:No a pejskaře a kuřáky vysoko převyšují majitelé čtyřkolek a terénních motocyklů a hobby letadel.
Přesně tak, to často nevím, jestli přejedou mě nebo mého psa.