Bobca:tak ještě jednou🙂
Bobčo, to nepůjde, protože to je z vašeho e-mailu, který máte zaheslovaný. Nejdřív si tu přílohu musíte uložit.
Bobca:tak ještě jednou🙂
Bobčo, to nepůjde, protože to je z vašeho e-mailu, který máte zaheslovaný. Nejdřív si tu přílohu musíte uložit.
Já myslím, že i ten vývar je výborný nápad. 👍 U nás to taky pomáhalo a mně nedávno na kašel taky.
Tak hlavně, že už je to aspoň trošku lepší. Někdy to trvá dýl, no.
Zrzavci:Možná…. jen trochu ubrat na alkehůlu 😀 My teď doma jedeme suchej čtvrtrok a to sou Vám změny dycky 😀 😀
edit - kurnik JAK TA DORON? Je mi jasný, že jí je blbě, pesům je blbě, lítá…. já vim. no.
Dyť já alkehůl nemužu. Prostě blbě vidím, hlavně za soumraku, a brýle se mně nechce nosit, už několik let. 🙂
Sardullah:Tak teď jsi mě pobavila…👍😂
Pes měl zelenej blikací obojek, schovanej v těch chlupech nebyl celej vidět a já prostě viděla zelené kočičí oči. 😂
Já jsem přišla z venčení před chvílí a za toho soumraku už fakt blbě vidím, musím chodit dřív, vlastního psa jsem si na tom sněhu spletla s cizí kočkou. 🙄😄
eva:Jj, jednoduchý, ale jedinečný…🙂..taky šmejdím po youtube, ale máloco se mi zalíbí…pro mě ta nová hudba není tak zajímavá jako ty staré věci…každý jsme prostě jiný…taky si to nepouštím pořád, že jo…když byly děti malé, nebylo ještě žádné youtube, bylo rádio, tv, CD…taky to bylo období, kdy na hudbu moc času nebylo..teď musím mít náladu a ta taky není pořád…vnuk mi pustil toto a já jsem vybuchla smíchy, protože jsem si okamžitě vzpomněla na diskotéku…40 let jsem tuto píseň neslyšela..
https://www.youtube.com/watch?v=lyuFLU2Zqz0&ab_channel=DschinghisKhanVEVO
🤣😂
assil:Já tyhle 60. a 70. veci si taky někdy ráda poslechnu, ale mám prostě dojem, že hudebně dneska už je to takový jednoduchý, i když tenkrát to byl převrat
A navíc jsou to věci, který už jsem slyšela milionkrát a já ráda objevuju nový věci a se spotify a YT to jde jedna báseň
Tak to mám stejně. Občas si poslechnu něco staršího, ale to jsou většinou takový ty srdcovky, jinak mám radši nový věci nebo klidně coververze.
Já bych rozhodně jela jinam, pokud máte možnost, snad by se někdo našel. Nepřijde mi to na psincák. Dráček si ho jednou přivezl z výstavy a bylo to docela brutální, ale nezvracel, jen prostě vykašlával hleny po celým baráku. Fenky to chytly taky, ale měly slabší průběh. Další rok jsem dala očkovat a už byl klid. Ale říkal mi veterinář, že ten psincák má víc kmenů a může to pes chytnout i přes očkování.
Coudas:Tohle je dcera kamaráda, vyprávěl mi, jak klip točili (anekdotu s koněm), jsem si jen vzpomněla, protože zpívá ve skupině Arthemion, a tato hudba mi nic neříká, ale někoho treba zaujme.
https://m.youtube.com/watch?v=0A_pa2Elojw
Od Nightwish znám jen I wish I was an angel 🙂
Pěkné, na takovou hudbu musí být rozpoložení, aby si to člověk užil.
Já mám od Nightwish nejradši tuhle https://www.youtube.com/watch?v=f2iFXCUFKfg A ještě tuhle instrumentálku https://www.youtube.com/watch?v=TVLZppHLWF4
Spíš si symphonic metal.
assil:A taky můžu dost písní od The Hu a bomba je jejich kooperace s metalovou zpěvačkou
The Hu taky posloucháme, to jsem plně zapomněla zmínit. 👍
Bobca:tedááá👌..měla jsem husinu a hrkly mi slzy do očí…Holky(a kluku),já totiž mám vždycky nostalgii,když si vzpomenu,jak mi chlap zakázal kapelu po svatbě,a já nemohla hrát..Po 26 letech,až jsem odešla,jsme se pak po 31 letech znovu s chlapama sešli,mě určili kapelnicí,a znovu jsme začli hrát..a když slyším někoho takhle zpívat,tak je mi to líto,že já nemohla zrovna mezi 21-51 hrát..Ale doma jsem měla “nahrávací”-spíš "kopírovací studio"..rozšiřovala jsem kazety Nedvědů..Pak z CD na kazety do auta..Měla jsem super věž-vysněnou..dělala si výběr písniček z rádia..Na domácí “tanečky”s dětma,když byly “pařby”na zahradě🤭..Později vypalovala už kopírované cizí -to už jsem někde psala..To už po 50.,když jsem bydlela v Olomouci..Chodila každý týden hrát country se skupinou hráčů z různých kapel v okolí…Tak jsem to všechno doháněla..🤗
Coudas-je čím se chlubit..ráda si vás poslechnu znova🙏
Bobčo, a proč vám manžel kapelu zakázal?
Orionka - Nohavicu má taky ráda, všechny jeho písničky a začíná si je broukat už i 1,5 letá vnučka.
Q_:Vždycky raději rock. Na zábavách klasika, nejraději Kerny. U švagra, když jsme pár let zpátky oddělávali beton, co nám tehdy zbyl a švagr si vzpomněl, že by tudy mělo vést další vedení, aspoň teda mě zachránil Linkin Park, Manowar apod. …prostě do rytmu s prací, bez ohledu na slova. Do sluchátek, sbíječku v ruce a občas čtvrtku čisté. Má to tam teď pěkné.
Taky mám nejradši rock a metal, Kern jsou srdcovka, taky Titanic, to už je zkrátka nostalgie, zlatý osmdesátky. Určitě Iron Maiden, na posledním koncertě jsem byla předloni, loni nebyl a letos nepojedu, už skončil Nicko McBrain (bubeník), už to nebude ono. Z dalších hlavně Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath ještě s Ozzym, ale mám širší záběr, taky Metallica, Accept ještě s Udem, z novějších Nightwish, Powerwolf, Sabaton (od Tommy Johanssona se mně moc líbí covery, které teď dělá), Eluveitie a spoustu dalších, třeba snesu něco málo od AC/DC, Kiss a Twisted Sister. Z lidové hudby miluju Hradišťan, byla jsem na několika koncertech. Nemám ráda dechovku, pop a country.
Dám sem něco, co by mohl snést myslím každý:
Doron:Mám nějakou obdobu kovidu a psi mají psincový kašel.
Fram blbě dýchá, tak do břicha, při poslechu slyším sípání při výdechu, včera na vetrině měl plíce čistý.
Asi pojedeme na pohotovost, nějak se mi to nelíbí.
Určitě bych jela, lepší jet zbytečně, než aby bylo pozdě. Držím palce, ať to není nic vážného.
Sardullah:Díky za osvětlení…já jak nejsem výstavně činná, tak jsem tak končím s vědomostmi u CACIBů …jakože povědomí o titulech mám, ale jak se to napíše zkratkama, tak jsem v zadeli…🙄😀
Já taky často nevím a musím si to googlit, hlavně jsou rozdíly v tom, kolik kdo potřebuje CACů na šampiona a pak na toho mezinárodního šampiona, to je u každého plemena jinak, hlavně u pracovních plemen.
Aluška:Dneska má miláček Mireček 4. narozeniny, kluk jeden ušatá 😀
CIE CIB multi GCH, multi CH, multi JCH Kaschmir Kamey z Pánů louky, pracovní zkoušky ZV, ZN, BZ BZH
Všechno nejlepší přeju, hlavně zdravíčko. 🍀🥰
Sardullah: Ty tituly jsou myslím mezinárodní juniorský multišampion a mezinárodní multišampion, GCH taky nevím. A je teda fakt krásný. 😍
impact:Rakovecké údolí rozhodně doporučuji. ♥️
Z Bukovinky se dá třeba tudy https://mapy.cz/s/mozecedepa
A nebo kratší tudy https://mapy.cz/s/loculofuro
Díky za tipy, ta druhá trasa by asi byla ideální. 👍 Jezdím tam ke kamarádce a zatím jsme byly jen v Blatinách, to je les severně hned za vsí. Vůbec mě nenapadlo, že kousek dál už je Rakovecké údolí.
impact:Sedmého ledna o půlnoci skončila po půl roce uzavírka Rakoveckého údolí a já hned osmého psala správci místních lesů, jestli jako konečně fakt? 😯😳
A ono fakt! 🥰
Směr nedělního výletu byl tak naprosto jasný! 🗺️
V noci a ráno u nás fičák jako kráva, až jsem si říkala, esi se na to nevybodnout. 🤣 Ale kámoška nepsala a tak jsem náš plán na sraz v 8:30 u údolí považovala za naprosto platný. 🥳
Ráno povenčit psy, naházet je do auta bez toho, abych je zabila za nadšené ječení a tradá vyrazit na cestu. 🚗
Po příjezdu na místo fičák třistakrát takový, tak jsme se zabalili do bund a vyrazili na cestu. Naštěstí v údolí většinu trasy nefoukalo 🌬️🌪️, i když zima byla slušná a ledovka ještě lepší. 🤣
Celých třináct kilometrů se na střídačku ozývalo hýkání leknutím 🤣, jak nám to parádně jezdilo. Prasata v okolí cesty z toho musela mít slušnou podívanou. 🤣
Já i Ivetka jsme skončily každá jednou na kolenách. Jen Jirka to nakonec ustál bez ztráty kytičky. Ale psi teda taky padali jak hrušky, až jsme z toho měli záchvaty smíchu. 😂
Hlavně, že nesmeky jsem celou cestu táhla v batohu. 🤣
Ale výlet parádní, Rakovecké údolí je vichřicemi vesměs nedotčeno a my už se těšíme, až tam vyrazíme znovu. 🤩
Tři lidi, deset psů, třináct kiláčků. 🥾
No, paráda, tak až příště pojedu do Bukovinky, můžeme to sfouknout najednou. 👍
Irma19:Ani mě palce nevadí. Ale napadlo mě, že to zrovna této konkrétní rozmíšce mohlo zabránit. Tím spíš, že spor i nadále tříští zdejší osazenstvo na několik táborů…
Teď už to stejně nevyřešíme. A kdyby nebyl palec, bylo by to něco jinýho. Já nemám problém se tady omluvit všem, že jsem to tady veřejně rozebírala, to jsem neměla. Ale to je asi tak všechno, co s tím můžu udělat. Když se do toho veřejně vložila úplně cizí osoba, už toho bylo příliš.