Aktuálně: 2 335 inzerátů269 844 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 19:02:34 xxx.xxx.162.253
Fiona.Praha:

Čip se eviduje na plemenné knize? To jsem nevěděla. Ale asi drtivá většina ten čip nahlásí do nějakého registru. Kdyby existoval český, nahlásí ho i tam. 

U PP psů ano.

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 15:50:29 xxx.xxx.162.253
impact:

Hm, tohle mi teď naskočilo na zdi a je to přesně to, co jsem psala vejš. Jen jim udělali parádní reklamu a teď se to celý zvrtne přesně tam, kde to nechtěli mít..

Nedej bože, aby BADYánům tu fenu zabilo nějaký auto nebo něco. To jen přileje olej do ohně, že jiný kritizují a sami jsou neschopní.

Obrázek

Toto je hnusnej příspěvek, přesně ve stylu, kdo nezachrání psa z Rumunska, je sobec a ještě něco horšího. Zrovna včera se zase do nějaké chovatelky psů s PP, které umřela před porodem fena, pustila taky nějaká taková ženština, úplně ve stejným stylu. Teda nikdy jsem nebyla zastáncem toho, že když je dnes ta svoboda, že si můžu dělat, co chci. Ale v tomto případě, co je komu do toho, že nechci psa z Balkánu nebo z útulku, to přece není žádná povinnost toto.

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 13:14:39 xxx.xxx.1.220
keriton:

Moooc díky efe, tip ke cvičení zabral!

A já nevím, ale můžeme mít taky někdy klid? Pes je týden bez límce, ale vřískání o samotě pokračovalo i tak. V posledních dvou případech už to vypadalo, že to ustává, že bude klid, včera už byl úplně zticha, a dnes přijdu domů a nejen že zase vyváděl, ale i rozkousaná a způlky sežraná kožená bota. To udělal naposledy před víc jak dvěma lety. Achjo. 

Tak ještě aby všechno, co spolknul, řádně vyzvracel nebo vykadil…

Držím palce, ať to vykadi. Já takhle pokaždé trnu, jestli Cherry vy.ere všechno, co sežere, ona je hrozná popelnice, a je asi fakt zázrak, že jsme dosud nemuseli na operaci. 🙏

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 13:11:04 xxx.xxx.1.220
kometa:

že je to dost podrobný

Docela dost. Lehce zvýšené bílkoviny, ale vyložený průšvih nevidím.

Ok, díky. Sice vetovi věřím, ale je lepší to mít potvrzené z více stran.

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 12:06:10 xxx.xxx.162.253

Uf, mám to. 😄 S naběračkou to teda nešlo, to jsem měla plný sněhu, ale s plastovou nádobkou to nakonec klaplo. 

Sarah01
Sarah01 28.11.2025, 10:05:01 xxx.xxx.162.253

Ale tak přece všichni víme, jak ČT za naše peníze pracuje, že? Vždycky žasnu, jak někdo může ty koncesionářský poplatky obhajovat a tvrdí, že ČT je nestranná a poskytuje objektivní zpravodajství. Proto budu ráda, když se to zruší a bude se to platit buď z reklam, který tam mimochodem stejně jsou, nebo to bude normální placený kanál. 

Jako nevím, jak se s nástupem nového ředitele mění skladba programu, ale teď od července je ředitelem Chudárek a změna naprosto žádná, ve večerních hodinách nadále jedou pitomý zahraniční seriály.

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 22:44:45 xxx.xxx.162.253
acher:

Tak tady byla taková pěkná diskuse o vánocích,než to písnička zazdila.Nejsem sice uklízecí fanatik,ale už jsem to také pomalu připravovala.Bohužel letos budou vánoce smutné.Dnes zemřela mamka❤️

To je mně moc líto. 💔🥀 Upřímnou soustrast.

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 19:49:06 xxx.xxx.162.253

Tak jasně, muži zase ohmatávají ženy v MHD, to by žena nikdy neudělala. 😉

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 19:32:02 xxx.xxx.162.253
Xerxova:

moč u psa jsem chytala do ustřižené vymyté plastové lahve. Hned ráno (kdy napoprvé čůrá déle) jsem ho nechala na vodítku v klidu začít čůrat a pak rychle vsunula lahev do proudu moči. Přelila a hotovo… šlo to dobře. U jezevčíka by to asi nešlo, ale zlaťák je poměrně vysoký pes…

Děkuju, snad se to povede, musí.

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 19:27:51 xxx.xxx.162.253
impact:

Hm, já teda nechci bejt za rejpala, ale docela mě překvapuje, že se fena od těch děsně neomylných a ze všech nejspravedlivějších BADY z.s. pohybuje sama kdesi mimo civilizaci po silnici. 🫣

Zcela zjevně je to fena z jejich reportáže a navíc to podle komentářů vypadá, že je tam celý den. Asi jim pošlu smetáček a lopatku, aby si mohli pozametat před svým prahem, než budou někoho tahat v televizi. 🤣 Páč tahat někoho za to, že dá asociála kdejakému jelitu, kterej mu pak uteče a sám dát asociála jelitu, kterýmu pak uteče. To mi nevychází. 🤷‍♀️😂

Obrázek Obrázek Obrázek

To je ta, co už 2x zdrhla?

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 18:09:06 xxx.xxx.162.253

Dávám sem ty výsledky, myslíte teda, že je to dost podrobný nebo se mělo udělat ještě něco?

Moč se mně dnes ráno odchytit nepovedlo, ale zítra mám volno, tak na to budu mít půl dne, do 17 ji musím dopravit na veterinu.

Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 13:04:43 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

le do práce takhle chodit nemůžu,

a jo takhle, no to jo, to je blbý, to je fakt. Tady jsem udělala aspoň to, že bundu a tunel na krk, nebo šálu nechávám v autě, abych se do toho neoblíkala doma a hned vzápětí zas nesvlíkala v autě. Ten kousek přebaletim a oblíknu se, až než vystupuju .

Pec je náš splněnej sen. To bylo úplně první, co v budoucí rozbombardovaný kůchni stálo. Je to jeden z bodů jistoty - když bude nejhůř, tak teplo bude vždycky a mám na čem nám udělat jídlo.

Obrázek

Tak ta je teda boží. 👍 Až prodám barák a pořídím si místo něho nějakou malou chaloupku, tak chci taky pec. 😊

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 11:41:20 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Topení mě baví. Máme pec, vymetu, zametu, připravim topení, nanosim si dřívíčko, co jsem si předtím naštípala, škrtnu sirkou a poslouchám, jak se to rozhoří, jak to praská…. miluju to. 

Oblíkání jsem pro venčení ve všední dny pořešila tak, že na hadry pracovní nasadím hadry venčící. Tím změním proces převlíkání na navlíkání, ušetřím čas a je to efektivní. A taky bezpečný. Myslím,  že kdyby mě někdo přepadl, nemá šanci mě odslupkovat,těch vrstev!! 😀

Jé, tak pec bych chtěla taky. 😊

S tím oblíkáním je to takto doma v pohodě, ale do práce takhle chodit nemůžu, to je právě problém. Včera jsem se na odhazování sněhu zapomněla převlíct, takže veškeré slušné oblečení do práce letělo do koše.

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 11:38:16 xxx.xxx.11.197
Verun:

myslím neukapkává , jako že to nemůže téct, sice ze začátku odčurává  normálně, ale aniž by několikrát normálně  proudem odčural se to zastaví a jen kape nebo se staví na čurání a nic…( nebo je vyprázdněný po několika odčuráních  a jen ždíme) , ne že by to netěsnilo… 

Ještě mám v podvědomí, jsem to řešila u mojí maminky, noční chození na wc z důvodu “srdeční nedostatečnosti” . 

Já musím dnes kouknout podrobně na ty výsledky z krve a od toho se odrazíme, mám zatím jen stručnou zprávu na mobilu.

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 11:22:57 xxx.xxx.11.197

Já mám sníh taky docela ráda, psi ho mají samozřejmě nejradši. Co mně na zimě vadí, je topení a oblíkání. 😄

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 11:20:45 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

Hele možná může mít nějakou překážku v močáku a nevyprázdní se celý….sledujete proud a množství močí? (třeba kolikrát  zvedne nohu aby už pak nic neteklo/kapalo, jestli to jen kapká už ze startu…) 

Já to docela sleduju, i když momentálně nemáme žádný problém(snad se nerouhám, vite jak to je , jen na to pomyslíte a je to tam) bulíci s ledvinami mají docela problémy. 

Popravdě ve tmě nic nevidím, to právě když chodí ven v rozmezí 22:00 - 24:00, tak ho jen vypustím na zahradu a ven nejdu, většinou napůl spím. Jasně, vím, že bych ho asi měla sledovat pořád, ale já bych ráno v 5 potom nevstala. A co se týká čůrání na venčení, mám pocit, že mu to občas trvá dost dlouho a proud je úplně normální. Pak už jen značkuje tak, jak každý pes, aspoň myslím, že to tak má vypadat. Určitě mu nic neukapává, to bych našla kapky i doma na linu třeba během víkendu, a to jsem nikdy nenašla. 

Sarah01
Sarah01 27.11.2025, 09:49:09 xxx.xxx.11.197
Vahine:

Držím palce! 🍀

Bělouš zatím nic dalšího neudělal. To, že vylemtal misku bylo asi stresíkem, jak mu vyschlo v hrdle, když ráno pokníkává a jazyk má na vestě….tak to pak muselo ven. 

Dráček o půlnoci štěkal a škrábal na dveře do předsíňky, naštěstí mě to probudilo, tak jsem ho pustila. Předtím byl naposled cca v 21:30. Do rána louže nebyla.