Ph:Tak jak to clovek nepouziva, nema predstavu.
Pamatuji, jak mi nekdo donesl “rozbity" retizek, ze je z nej jen rovny retez a nejde z nej udelat zase obojek🤣
😲 Tak to si vůbec neumím přestavit, jakou ten pes musel mít sílu, aby to narovnal.
Ph:Tak jak to clovek nepouziva, nema predstavu.
Pamatuji, jak mi nekdo donesl “rozbity" retizek, ze je z nej jen rovny retez a nejde z nej udelat zase obojek🤣
😲 Tak to si vůbec neumím přestavit, jakou ten pes musel mít sílu, aby to narovnal.
Moji psi naštěstí mrtvolu nesežerou, už to pro ně není ta pravá zábava. Ale i vyhrabávat a honit živou zakazuju, i když nedělám si iluze, jak to dopadá, když u toho nejsem. Loni mně zaručeně dvě myšky vnikly do baráku a nikdy jsem je nenašla, ani mrtvé ani živé, ani za nábytkem. Kdyby tam chcíply, tak to bude cítit, ale nic takovýho. Letos si na to dávám sakra pozor, myš v baráku nikdo nechce.
Ph:Jen takove OT - tenhle typ retizku neni povoleny na zkousky
Doron, gratulka za prvni krest ohnem👍
A můžete sem prosím hodit pro totální neznalce, co je povolený? Ta oka musí být podlouhlá jako do obdélníku? Děkuju.
Dublinbarzoj:Jsem ták šťastný, když jsem venku s celou smečkou. Jen páníčci se bojí, že moji maličkost to bílý střevo zašlápne. Prostě velký,střední, malý a nejmenší v akci😍
To je krásný, jak blbnou. 😍 Jojo, vždycky je lepší mít víc psů, než jen jednoho, je větší legrace.
kometa:Ono u koní se povětšinou chce nějaké to pracovní využití, takže musí být zdraví a výkonní. V Rakousku mají třeba docela tvrdou selekci u jejich haflingů. Co se úplně nepovede, jde nemilosrdně na jatka.
U psů se jede na roztomilost a barvu - teda u společenských plemen. Navíc generační interval je kratší než u koní, takže se dá plemeno zprznit rychleji.
Ne, že by by nebyl yneduhy i u koní - třeba frísáci jsou taky občas za trest - megaesophagus, v rousech se drží breberky, pod sedlo vlastně nejsou stavbou těla úplně vhodní. Doplácejí na líbivost.
Jasně, chápu že je velký rozdíl pes nebo kůň.
Kilian:…Kriste co mi to ten mobil sesmolil, moc se omlouvám, já to psala ve fofru a neskontrolovala to…moc se omlouvám…
To je v pořádku, já tomu rozuměla. Na mobilu občas taky napíšu strašný věci. 🙂
hmn:musím položit otázku :
“No a pak je otázkou, jestli je etické nechat prostě ta staletí šlechtění a práce našich předků a ten kus historie prostě nechat jen tak odejít.”
a bylo etické to šlechtění ?
Tuhle otázku si mnohokrát pokládám i co se týká různých plemen psů. Tam mně to přijde i víc vidět, než u těch koní, ale nejsem člověk od koní.
Kilian:..no normálně to navlikneš na jrk a jarabibu zaháknešza ten jeden kroužek aby to zůstalo na volno be na stahování, ja tedy zahajuje karabinu za jednobz těch dlouhých ok…je to stejné jako u látkové nebo koženého stahováku, také to můžeš nechat na stahování nebo na volno
Ahá. Jsem nedůvtipa, už chápu, díky, Evi. 👍
Kilian:.Alenko je to tenhle…a je stahovací, ale na tom stahování nesmí u zkoušky být
To se dá nějak udělat, aby nestahoval? Já vím, že se ptám jako trotl, ale já jsem takovýhle obojek nikdy neviděla v reálu, natož abych ho používala. 🙂
Tak jsem si říkala, že bychom taky mohly s Cherry zkusit tu zkoušku ZZO, jen ještě dopilovat odložení. A chtěla jsem se vás tady zeptat, jaký obojek mám pořídit, když textilní a kožený být nesmí. Opravdu musí být jen kovový nestahovací řetízek?
Tak to asi nic, když to číslo není úplný a pokud tam není telefon…..kdyžtak ho zkuste ještě prohlídnout, když máte zatím jen tu fotku.
Já jsem to nesundávala. Někdy bývá na kroužku i telefon, jinak zapsat sem https://www.postovniholub.cz/zaletli-holubi
😂🤣😂🤣
Já jsem koupila tyto pastičky, mám dvě a musím říct, že myš se do nich ještě nikdy nechytila. 😄
Dublinbarzoj:Tak jsme ulovili vlka, trénovat se musí od mala. Rosteme jak z vody a je se mnou sranda.
Božánek to je. 😍
Taky přeju pěkný a pohodový podzim. ⛅
Za mě nejlepší řešení je chytit, nechat vykastrovat a zase vypustit přímo v místě, kde ti psi žijí.
Není zač, dělám to úplně stejně a nejspíš nás bude víc. 🙂
Nějak si neumím představit, jak by to vypadalo, kdybych klikala na Odpovědět u více lidí, to přece nejde. 🤔
Bohajeho, co je to za lidi? 🙄 V tomhle bydlet by mě asi kleplo. Asi nechodí do práce, že?
Anonymní:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policejni-pes-kid-zachranil-na-zlinsku-ztraceneho-myslivce-40544429#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Před lety našel policejní pes v lese moji dceru, jen to nebylo ve sdělovacích prostředcích. 🙂